- 10 Aralık 2017
- 318
- 75
- 98
- Konu Sahibi Hayatsahnem
Arkadaşlar,aşık olduğun biriyle evlenince evlilik daha güzeldir heralde ama zamanla bitiyor mu? bende evliyim ama çok büyük bir aşkla evlenmedigim icin,bu sorunun cevabını bilmiyorum..o zamanlar esimin bana gerçekten değer verdiğini sanmıştım, belki de o zamanlar veriyordu bilmiyorum..bende ya beni çok seviyor değer veriyor böylesi bulunmaz iyi de birisi diye, çokta etkilenmeden evlendim. alışkanlık olmuştu diyim, birde kendime güvenim yoktu evliliğin ilk zamanları iyiydi, ama sonra bozuldu, en ufak bir şey de hemen vuruyor çok sabırsız,birde insana kadınlığını hissettirmiyor,yani bir esin karısına kadınlığını hissettirmesi için, çok mu güzel olmak lazim?zaten kendine ozguvenli birisi değilim böyle de olunca,kendimi bir hiç gibi hissediyorum.o yüzden böyle büyük bir aşkla evlensem nasıl olurdu diye hep aklımda kaldi.ama kendimle barışık olsam,kendimi çok sevsem çok güzel bulsam, eşimin o bana kadınlığımi hissettirmemesi çokta umrumda olmaz.çünkü ozguveni yüksek insanlar başkasının ovmesine ilgisine çokta ihtiyaç duymaz,bu es için geçerli değil sadece genel anlamda söyledim.karışık oldu biraz,ben aşk evliliği yapanları merak ediyorum aşk bitiyor mu?çevremde herkesin evliligine imreniyorum keşke benim de böyle evliliğim olsa diyorum..