- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
- 398
- Konu Sahibi benimadimmine
-
Merhaba kızlar Nişanlıyım, nişanlımın ailesi evlenince onların yanında aynı evde yaşamamı istiyorlar.Bi mutfakta yemek pişermiş filan hesabı yapıyorlar.Ben istemiyorum Daha önceden nişanlımla bu konunun üstüne basa basa konuşmuştum istemediğimi fakat şimdi durumlar değişti.Ailesi ne derse dinliyor aynı yerde çalışıyorlar aile şirketleri var Benimkine Maaş bile vermiyorlar .Evlenmeme az kaldı ama çok mutsuzum kendime ait evim eşyalarım olmayacağı için... :'([/QUOTE Sakın aynı evde yaşamayın. Ev üstüne ev olmuyor. Bende kayınvalidemle yaşıyorum hiç iyi bişey değil. Benim kendime ait evim yok. O yüzden hala düşündükçe sinirim bozuluyor.
Olmaz tabi kafayimi yedin. Pet almak icinde kayinbabadan mi para istiyecentepkimi ortaya kararlı şekilde ortaya koyucam . kesinlikle hanımlar.Aynı yerde iki aile olmaz gelişmelerden haberdar edeceğim sizi :)
baban simdi oyle diyebilir ama ya evlendikten ayrildiktan sonra bosanmis deseler daha mi iyi bi kardesim birak Allahini seversen ayni evin icinde insan yasanmiyor ben bu yuzden bosandimnişan atarsan beni rezil edersin diyen babam var Ailem çok eski kafalı .Bi şekilde bu ev meselesini kendi isteğim doğrultusunda yapmak istiyorum.Bırakıp gitmek kolay Önemli olan kalıp bişeyleri değiştirebilmek.Bi erkeğin düşüncesi nasıl değişir özellikle odunların?
kendinize ait hayatinizda olmayacakMerhaba kızlar Nişanlıyım, nişanlımın ailesi evlenince onların yanında aynı evde yaşamamı istiyorlar.Bi mutfakta yemek pişermiş filan hesabı yapıyorlar.Ben istemiyorum Daha önceden nişanlımla bu konunun üstüne basa basa konuşmuştum istemediğimi fakat şimdi durumlar değişti.Ailesi ne derse dinliyor aynı yerde çalışıyorlar aile şirketleri var Benimkine Maaş bile vermiyorlar .Evlenmeme az kaldı ama çok mutsuzum kendime ait evim eşyalarım olmayacağı için... :'(
Merhaba kızlar Nişanlıyım, nişanlımın ailesi evlenince onların yanında aynı evde yaşamamı istiyorlar.Bi mutfakta yemek pişermiş filan hesabı yapıyorlar.Ben istemiyorum Daha önceden nişanlımla bu konunun üstüne basa basa konuşmuştum istemediğimi fakat şimdi durumlar değişti.Ailesi ne derse dinliyor aynı yerde çalışıyorlar aile şirketleri var Benimkine Maaş bile vermiyorlar .Evlenmeme az kaldı ama çok mutsuzum kendime ait evim eşyalarım olmayacağı için... :'(
canm kucuk bır evın olsun gerekırse 1 + 1 ama ayrı olsun sonra ayrı eve cıkarız laflarınada kanma çıkılmıyor. kayınvalıdenle aynı evde olursan hıcbır zaman o evı benımseyemıceksın... onlara ayak uydurmak zorunda kalacak. ne yenceğine bile kayınvalıden karar verecek bu cok zor bır durum mukemmel bır kayınvalıden dahı olsa bir noktada kopmalar tartısmalar olacaktır. inşallah ayrı eve ikna edebılırsın canım şansın açık olsunMerhaba kızlar Nişanlıyım, nişanlımın ailesi evlenince onların yanında aynı evde yaşamamı istiyorlar.Bi mutfakta yemek pişermiş filan hesabı yapıyorlar.Ben istemiyorum Daha önceden nişanlımla bu konunun üstüne basa basa konuşmuştum istemediğimi fakat şimdi durumlar değişti.Ailesi ne derse dinliyor aynı yerde çalışıyorlar aile şirketleri var Benimkine Maaş bile vermiyorlar .Evlenmeme az kaldı ama çok mutsuzum kendime ait evim eşyalarım olmayacağı için... :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?