Evlenince başgösteren kilo problemi

Erkeklerin geneli bence etobur her gun kizartma hamur cok guzel ama sagliksiz zaten her zaman.. ya kendine salata corba yapacaksin 1-2 gunluk ya da dewamke

Benim bir arkadaşım sizinle aynı durumdaydı, çözümü eşine sağlıklı beslenmeyi öğretmekte buldu.

Sen o fiziğinle burda yorum yapma linçlenirsin

E ikiniz de çalışıyormuşsunuz, kendi yemeğini kendisi yapsın. Hem yemeği sadece siz yapıyorsunuz hem de sadece onun sevdiği şeyleri yapıyorsunuz.
Evet bende bunu anlamadım koni sahibi köle gibi davranıyor kendime. Hem saatlerce yemek yapıyo işten gelip hemde begendiremiyo

Kilolu zaten ama boyu da uzun olduğu için çok belli etmiyor sağlık sorunları çıkarsa görcek o zaman ama anlamıyor

Buzluk işi aklıma gelmemişti aslında iyi fikir eşime börek vs yapıp buzluğa atarım ordan çıkarır veirrim

Porsiyonları küçültün. Ben mutlaka salata yada cacık yaparm .yağ yemeklere az koyarım .ilerde kilo cok sorun cikartiyor karsimiza saglik açısından

Boyle devam edersen, kendini hepten salmis olacagin icin farkli problemler Bas gosterebilir. Sonra buraya farkli bir baslik acarsin "kocam sogudu degisti" vs vs

Bir zahmet dikkat et yediklerine. Az ye, ya da sirf salata ye, ama dikkat et

Kilolu zaten ama boyu da uzun olduğu için çok belli etmiyor sağlık sorunları çıkarsa görcek o zaman ama anlamıyor

Kilo varsa boy uzun da olsa belli oluyor. Eşim 185 kilo almaya başladigi an gayet belli oluyor. Sonra hemen dikkat ediyor.
2 metre de olsa gobek ciktiysa bitmiştir. O kadar yağli ve hamur yiyip gobeksiz olmasi imkansiz zaten.
Sağlik sorunu da cabasi elbet.

Sanki benim eşimi anlatmışsınız. Benimkide hamur işini degilde et yemekleri hep ana yemekler ister. Tavuk sevmez sebze yemez bir kaç tane yediği sebze vardır.Ben çözümü şöyle buldum.etli sebze yemekleri yapıyorum o sevmedi sebzeleri içinden ayırıyor suyunu etini yiyor.Cocuklarimda aynı ne kadar çok uğraşırsam uğraşıyım sebze yemiyorlar.Dahada kötüsü çocuklar etide sevmiyorlar.sizi çok iyi anlıyorum.Ama zamanla alışıyor insan yada kabulleniyor diyelim

Ortak bir beslenme düzeni oluşturun
Yani hergün hergün kızartma ve bol yağlı şeyler yersen zaten bir süre sonra kilo dışında da başka sorunlar ortaya çıkar.

Ben evlendikten sonra tam tamina 4 ayda 8 kilo aldim. Baktim olacak gibi degil artik geç saatte yemiyorum. Hamur isi yemiyorum. Ekmek yemiyorum. Eşime yaptıklarımi kim yese fil gibi olur

Benim anlamadığım çalışıyorsanız ikinizde neden yemekleri siz yapıyorsunuzki? Haftada 3 4 gün o kendi sevdiği yemekleri yapsın 3 4 gün siz. Yemek yapmıyorsa siz ne yaparsanız onu yiyecek

Hamurişini haftasonu, haftaiçi de bir gün sana bir gün ona göre miktarını da düzenlersen olur bu iş

Kaç yaşındasınız 40 üstü olunca metabolizma yavaşlıyor evet. Biz dengeyi soyle sağlıyoruz. Bir gün sebze bir gün et. Et de balık, bindi, kirmizi et şeklinde değişiyor. Et varsa yanında kesinlikle bol salata oluyor zaten

Yapıyorum ama yemiyorum.
Bir de bizim evde yağlılar kızartmalar yapılmaz, sağlık için tercih etmiyoruz. Ama her gün et pişer, pilav pişer. Ben yemiyorum,oğlumla eşim yiyor. Salata çorba geçiştiriyorum akşamları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…