- 3 Nisan 2014
- 36.207
- 147.734
- 798
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Sen hava atmayı bilmiyorsun bence
Kimisi ten renginden bile hava atmayı beceriyo mesela sanki kendi hüneri gibi
Senin iş daha zor :)
Utanmadan yazıyorsun bir de
Ne biçim kadınsın yahuhahha dimi çok beceriksizim
Dişin bişey üretiyo mu, önemli olan üretmekmişufkum genişliyor burda..mesela dişlerim çok sağlam onlarla hava atsam olurmu ki
Ne biçim kadınsın yahu
Esmersen sarışınları kötülemen lazım
Çalışıyosan çalışmayanları
Ev hanımıysan da çalışan kadınlara ver veriştir
Evin kitap gibiyse diğerleri ölse gözüyle bakman lazım
Dağınıksan diğerlerini titizlik hastası takık diye nitelendirmelisin
Hele maaşın iyiyse herşeyi parayla satın alabilirim diye gezinmen lazım
Gibi gibi işte..
hahha dimi çok beceriksizim
aynen zengin bir koca bulaydım bari onuda beceremedim..
ufkum genişliyor burda..mesela dişlerim çok sağlam onlarla hava atsam olurmu ki
Dişin bişey üretiyo mu, önemli olan üretmekmiş
Geç kalmadın hala yazabilirsin ben de baba mirasını yazacam biri ön ayak olursa
Elbette olur hatta direk bana hava atabilirsin çünkü dişlerim.zayıf çabuk çürür
yakaladımm.. bunu aklımda tutayım saldırmak gerektiğinde alakalı alakasız önüne koyarım
İyi pazarlar herkese öncelikle,ben şuan 4.sınıftayım bu yıl mezun oluyorum inşallah,nişanlıyım yaza da düğün düşünüyoruz,şuanda okulla pek bağlantımız yok değişik yerlerde staj yapıyoruz cuma günü staj yaptığım yerde bağlantım olmayan bi kişi bana bi laf etti çalışma sırasında benimde acayip zoruma gitti müdüre gidip şikayet ettim müdürde uyardı özür diletti sağolsun müdürüm çok iyi ama bu olay beni o kadar sarstıki iki gündür ağlamaktan helak oldum..İş hayatıyla tanışmamla soğumam bir oldu nişanlımda çalışmamı isteyen birisi boşunamı okuyosun der hep, sağolsun iki gündür destek oluyo ogün hemen işyerime geldi çiçek getirmiş çalışmak istemediğimi söyledim kabul etti ama beni rahatlatmak içinmi yoksa gerçektenmi bilmiyorum bunu ancak evlenince anlayabilirim sanırım..Şimdi benim derdim kızlar gerçekten iş hayatından ben çok korktum herkes bana başına gelenleri anlatıyo ama ben çok kırılgan bi insanım dayanamam bu tip olaylara işi bırakır o an istifa ederim yoksa mutsuzluktan ölürüm yarın nasıl oraya tekrar gidicem diye uyuyamadım düşünmekten mahvoldum belkide çalışma hayatı bana göre değil ama herkes dalga geçer boşunamı okudun diye ve nişanlım kabul etti tamam evde durursun istiyosan dedi ama çalışmamı o kadar isteyen insan bi ağladım diye vazgeçermi
Çalışma hayatı elbette zordur, işyerinde sizi ezmeye çalışanda olur yardım etmek isteyende olur.
Çalışan tecrübeli üyelerimiz size anlatmıştır çalışma hayatının her yönünü, iş hayatı bu patrondan, şeften, müdürden arada fırça yenir, iş arkadaşlarınız arasında çekişme olur, bugün hangi sektörde çalışırsanız çalışın bu böyle. Kırılganlıklarınız çalışma hayatını Tecrübe ettikçe azalacaktır.
Çalışmak istemiyorsanız çalışmazsınız ama nişanlınız veya el aleme göre şekillendirmeyin kararlarınızı.
her is yapani tebrik eden alkislayan oduller veren madalyalar takan isyerleri var cunku heryerde biz ozellikle 10 tane iyi is yapip 1 tane hata yaptik mi basimiza kakilan yerlerde calisiors. lutfen oncelikle bunun farkina var. dogum iznim gelmis hala is yetistirmeye calisiorm calisabilir raporum var 7.5 saatten fazla calismamam lazim ama mesaiye kalmak durumunda kaliorm bazen napiim aglayarak eve mi gideyim? kimse kimseyi iyi is yaptigi icin kutlamaz emin ol milyonda bi basari olurda belki o zaman kutlarlar ama hicbi isyerimde dogru yapmam gereken seyleri yaptigim icin alkis almadim kimsenin de aldigini sanmiorm ama bi hata yap hemen yuzune vururlar hatta hata senden kaynakli olmasa dahi seni suclu cikarmaya calisirlar sana yuklenirler is hayati bu. ha kamudayken bunlarin olmayacagini saniosan baya pembis ruyalar goruosun demektir. emin ol orda durumlar daha da kotu olabilio orda eyvallahim olmaz dusuncesi de accaip yanlis. ben ozel sektoru kamuya binlerce kez tercih ederim. senin anlatiin diyalogda hakliyken haksizmisim gibi gosterildim vs die yazmissin ayrintisindan bahsetmismisin sonra bilmiorm ama boyle is hayatindan sogumak icin bi sebep diil. bi de seni pembe ruyandan uyandirayim her erkek evlendiginde degisir hem de hepsi. degisimleri illaki kotu yonde olmuyo orasi ayri ama sevgiliyken nisanliyken canim cicim diye davrandigi bazi seyleri evlendikten sonra devam ettirmiyo emin ol. bi insan 7/24 sozlerini dikkatle secerek konusamaz zaten mantik yurutursen sen de bunu anlarsin. `ya ama eskiden boyle bisi olduunda sen bana daha kibar yanit veriodduuuuuunnnn!!!!` demeye baslarsin. ve bunu benim nisanlim yapmaz deme yapicak cunku!!! o zaman bosancan mi? bide hyata bu bugunun yarinina uymaz. benim bi tanidiim durumlari cok iyiydi kadin da calisiodu ikinci cocugu yapmaya karar verdikleri gun isten cikti yaptilarda ikinci cocugu ama esinin isleri tepe taklak oldu ve baska bi yerde kazandiginin onda biri maasa calismaya basladi. hala da durumlari ayni maasla calisan bi adam ve hic degilse haftada 3 kez kavga ederler ve kadin artik illallah etmis durumda cnk adam 2 cocuk ev maasini yetistirebilmek icin bisilerden kismaya calisio kadin da genc sonucta cocuklarindan ayri kendisininde ozel istekleri oluyo ve surekli luks yasamaya alismis biri ne kadar azaltmaya calissada istekleri devam edio bosanamiolarda haliyle kabus gibi bi hayat boyle olmasini ister misin??? garantin olmadan koca eline bakip yasayarak yaslanmak?? sen bilirsin ama dediim gibi is haytainda neler var neler!!! bana bi onkolog sen ne bilirsin cahil tarzinda 1 saat telefonda azarlayip asagilamisti niye bilio musun benim onu yonlendirdigim bi yerde gerekli hizmeti bulamadigi icin!!! gece saat 10du ve ben mesai yapiodum ertesi gun yuksek lisans sinavim vardi bana ben bu saatte hala kafami yoruorm ben doktorum ben onkologum prof olmusum sen kimsin vs die sozleri hancer gibi saplanio ama durusumdan taviz vermiorm cnk yanimda senin gb stajyerlerim vardi 2 tane sizin calistiginiz gibi farkindaysaniz aradiginiz telefon isyeri telefonum bende calisiorm egonuzu gozunuzun onunden cekip tekrar iletisime gecmek istediinizde her turlu yardima hazirim demistim ha bi tarafina sallamismidir muhtemelen hayir ama ben orda ziril ziril aglamaya baslasaydim ay beni asagiladi beni hic saydi vs die hem kendimi hem de yanimdaki stajyerleri sogutacaktim isten. ha yalan olmasin aksamina eve gittiimde yatakta agladim ama asagilandim vs die diil sinirimden agladim kendini bii halt eden insanlar bas olmus biz kendimizi yirtiors boyle muamele goruors die agladim. dolayisiyla hassasliksa bende hassasim cunku bende insanim. robot diilim ve is hayatinda boyle durmai da annemin karninda ogrenmedm. hayatin seni egitmesine izin vermezsen kosene cekilir aglar hassasim laflarinin arkasina saklanir kocanin eline bakarsin ama o koca her zaman canim cicim balim cicegim demicek. ben sana calis demistim diicek gunu gelcek onu mu almak istiosun benim maasimla alamiorz canim calissaydinda alsaydin diicek emin ol!!!pardonda iş yapmayla ne alakası var konunun?ben işimi yaparken herkese saygılıyken bi haksızlığa uğradım ve hevesim kırıldı insanlardan korktum diyorum nereye getirdiniz konuyu
her iş de böyle değil ki ama çay kahve fiskos vakti olunan işleri de çok merak ediyorum gerçektenÜcretsiz iznimin 15.ayındayım, ve dürüstçe söylüyorum ben çalışırken dinleniyodum, işim biterdi çay kahve fiskos vaktim olurdu şimdi full time iş, sorumluluk
her iş de böyle değil ki ama çay kahve fiskos vakti olunan işleri de çok merak ediyorum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?