- Konu Sahibi homesweethome3
-
Herkesin hayatı farklı dediğin gibi,ben Batman'da olmasam 2 sene ücretsiz izin almazdım çünkü annem bakardı oğluma, ama burda güvenip kimseye çocuk bırakamam eşim polis memuru insanların bakışı belli, bir de tabi ankarada hayat daha pahali nereye tek maaşla 2 sene yaşıyorsun,farklı durumlar farklı bakış acıları gerektiriyor
Ben biraz kopuk biriydim toplumdanHa ha aynen kadınsan eleştirilmesi hak edersin.
Hatta o kadar kanıksanır bir durum ki şaşırmıyoruz bile artık.
hani bu kim oluyor da benim durumuma yorum yapıyor demiyoruz :)
Öğrencileri niye çöpe atayim ben de ögrenci oldum.O yüzden diyorum ögrenci adam ne anlar is hayatindan,evlilik hayatindan...O ısler ders kitaplarinda yazmiyor yasayip ögrenecek...
Ben biraz kopuk biriydim toplumdan
Hani annemle kadın muhabbetlerine hiç katılmadım, annemde kendi halindedir zaten
Bir evlendim dumur oldum, benim çocuk planımdan kime ne ? Ama bunu bile sormak kadınlar arasında normalmiş. Hatta samimiyet gerekmezmiş, nasılsın kadar sıradan bir soruya dönüşmüşte ben bilmiyormuşum
Tabi ağlamadım ama bir ne münasebet edası almadım da değil
Hayatın her anı ayrı bir tecrübe, ağlayıp gitmek en kolay yöntem ama asla çözüm değil
Kim çalışır kim çalışmaz kiminin kendi maaşı kimisinin kocasının maaşı daha iyidir öncelikleri bana göre olmaz kendine göredir orası beni bağlamaz
Ama cidden konu sahibi çalışsın, sürekli değilse de hakkını savunmayı öğrenene kadar
Saf safrtik yetişmişiz ( : dedikodusuz hatun mu olurmuş meğerinanmıyorumCekirgee bizim anneler bizi aynı yetiştirmişler, bence suç onlarda :)
yalnız her şeye alıştım da, geçen sadece kadınların olduğu (yakın akrabalar-3-4 kişiydik ortamda) bir ortamda konu cinselliğe geldi. aman Allahım, buna hazır olmamı kimse bekleyemez. höst demedim ama ortamdan koptum, zaten kopuktum, tam koptum.
Ögrenci olup hem çalisip hem evli olup hem de cocuk bakan 19 yasinda kac kisi var yahu ne genellemesi?genelleme oluyor ama yazdıklarınız..
yaşayıp öğrenenlerde var.. öğrenci olup çalışan bütün masraflarını karşılayanlarda var..
Ögrenci olup hem çalisip hem evli olup hem de cocuk bakan 19 yasinda kac kisi var yahu ne genellemesi?
mesajınız gayet açık öğrenci adam ne anlar iş hayatından vs.. kişiye özel mesajsa ok.. sohbetin gelişini kaçırdım sanırım..
Offf maaslar falan yazilmis ya. Hava atma firsatini kacirdim moralim cok bozuk...
O konuya geri donsenize ben de hava atayim azicik be :/
Geç kalmadın hala yazabilirsin ben de baba mirasını yazacam biri ön ayak olursa
Sen hava atmayı bilmiyorsun benceoff maaşım yok..babamdan kalan birşey yok ..hava atcak bir kedim bile yok
off maaşım yok..babamdan kalan birşey yok ..hava atcak bir kedim bile yok
off maaşım yok..babamdan kalan birşey yok ..hava atcak bir kedim bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?