evlenince erkekler degişirmi??

avensis

hayat arkadaşım eşimmm
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
375
0
26
İstanbul
kızlar merhaba
dugunume az kaldı Allahın izniyle..bır cok sey okudum eşlerin birbirine olan saygıları,savranışları degişiyor...
sizce gerçekten evlenince erkekler degişiyormu? cevap evet ise hangi açıdan degişiyorlar? ya da bizler mi degişiyoruz?

benimki hiç değişmedi maşallah diyim nazar değmesin :) hatta daha da muhteşem oldu..kişiden kişiye degişir bence genelleme yapamayız ama önemli olan bişey güleryüz sadece ondan ilgi beklemeyeceksin

kızlar merhaba
dugunume az kaldı Allahın izniyle..bır cok sey okudum eşlerin birbirine olan saygıları,savranışları degişiyor...
sizce gerçekten evlenince erkekler degişiyormu? cevap evet ise hangi açıdan degişiyorlar? ya da bizler mi degişiyoruz?

canım benim benimki birascık değişti
yani doğaya daha fazla ve daha rahat gaz salmaya başladı :52:
başka bi değişiklik olmadı çok şükür ama bende değişmediğimi düşünüyorum
şuanki iletişiminiz nasılsa onu korumaya dikkat edin
mesela eşimin evli arkadaşı var görüşüyoruz arada
birbirlerine adıyla hitap ediyolar artık evlendik aşkım mı kaldı falan diolar
olur mu hiç öyle şey ben eşimin adını söleyince tuhaf oluorum yabancı gelio
aşkım o benim :16:
evlendik bizden geçti düşüncesine kapılmazsanız değişmezsiniz die düşünüorum :21:

Bence bu sorunun tek cevabı olamaz. Kimisi değişir ; daha iyi olur. Kimisi değişir; daha kötü olur. Ya da hiç değişmez odun gelir odun gider :1:

kızlar merhaba

Aslında bu soru çok göreceli cnm.. ben evleneli 5 ay falan oldu. bana evliliği sorduklarında eğer doğru insan olduğuna eminsen 1 dk bile gecikme evlenmek için diyorum. eşime çok güvenerek evlendim ve beni hiç yanıltmadı.:nazar::nazar: gün geçtikçe daha da beğeniyorum davranışlarını.
aslında çok büyük hayallerle evleniyoruz bizler. ama öyle olmamalı. elindeki imkanlarla insan mutlu olmaya çalışmalı. evlilik koşullarına göre hal almalısın. mesela yılbaşı, sevgililer günü bana evlendikten sonra mantıksız gelmeye başladı. flört döneminde öyle değildi. yani çiftlerden biri bu günleri özel görmezse diğeri çok üstelememeli.
birbirini alttan almalı. isteklerini kırmadan en az 2 kere düşünüp öyle söylemeli. ufak şeyleri görmezden gelmeli. ha ben evlenmeden önce çok asarım keserimci biriydim ama evlilik olgunlaştırdı beni. eminim sen de öyle olacaksın.
demem o ki karşılıklı iyi niyetler olursa evlilik harika bir şey. ben çok önyargılıydım korkuyordum evlilikten ama boşuna kendimi üzmüşüm güzel günlerin tadını pek alamadım o yüzden. sen de bu güzel telaşlı günlerin tadını çıkar çok düşünme gelecek günleri cnm.. hayırlı olsun mutluluklar..

benimki hiç değişmedi maşallah diyim nazar değmesin :) hatta daha da muhteşem oldu..kişiden kişiye degişir bence genelleme yapamayız ama önemli olan bişey güleryüz sadece ondan ilgi beklemeyeceksin

maşallah canım...haklısın her ıkı tarafta ılgılı olmalı ...sende de kucuk sırlar var sanırım paylaşırsan yardımcı olmus olursun :16:

Kişiden kişiye değişiyo aslında...
Ama evlenince değişen erkekler çoğunlıkta sanırım..
evli olmanın verdiği rahatlık var galiba..
aranızda ki sevgi ve saygıyı korumayı başardıktan sonra, kötü yönde değişimi en aza indirmiş olursunuz...
her iki taraf için de geçerli bu...

Bu arada benim kocamda çok değişmedi. Bazen kızınca diyorum çok değiştin diye ama yalan söylüyorum :17:

kızlar merhaba

:) Benim eşim aynı gün değişti... Resmen nikah oldu eğlence..vs. eve geldik, konuşması,bakış açısı hop diye değişti:)) bir de daha sonra demez mi kızım köprü geçene kadardı diye :47: :47: hala yüzüne vururum.
Benim düşüncelerim yaklaşımım değişmedi.Evlenmeden önce ne diyorsam o(eşimde bunu kabul eder).. Ama eşim,deli ediyor :)) serseri :)) önceden böyle demiyordun ama diyorum gülüyor pis pis :27: :23:

Ya değişmek diye hemen korkma kimisi daha iyi olur,kimisi daha kötü.. kısmet. Allah hayırlısını nasip etsin..Mutlu olun inşallah :123:

Hayir genel anlamda ne kadin ne de erkek degismiyor...

Eger iyi tanidiysan senin olcutlerine her kosulda uyuyorsa sorun olmaz,
ama o olcutlerden biri ihlal edildiginde ve sen ustunde durmayip gecer gider diyorsan
evlendiginde o ihlal edilen olcut karsina cok daha baska bir boyutta cikiyor

o nedenle nisanliyken flort doneminde iyi bir gozlemci olmalisiniz...

kesinlikle değişiyorlar çevremde gördüklerimin geneli böyle. en belirgin değişiklikleri aileleriyle geçinemezken evlendikten sonra birden bek kıymetli olmaları!!!

canım benim benimki birascık değişti
yani doğaya daha fazla ve daha rahat gaz salmaya başladı :52:
başka bi değişiklik olmadı çok şükür ama bende değişmediğimi düşünüyorum
şuanki iletişiminiz nasılsa onu korumaya dikkat edin
mesela eşimin evli arkadaşı var görüşüyoruz arada
birbirlerine adıyla hitap ediyolar artık evlendik aşkım mı kaldı falan diolar
olur mu hiç öyle şey ben eşimin adını söleyince tuhaf oluorum yabancı gelio
aşkım o benim :16:
evlendik bizden geçti düşüncesine kapılmazsanız değişmezsiniz die düşünüorum :21:

:52:gulshenn çok tatlısın yaa
evet bıraz fızıksel rahatlamalar oluyor..onceden yanında yapmaya cekındıgımız seyler bır guzel ortaya cıkmaya baslıyor..
bende hıtap konusunda ısım pek kullanmam sadece sınırlendıgımde ısmını kullanırım :1:
ne guzeeeelll maşallah size..

kesinlikle değişiyorlar çevremde gördüklerimin geneli böyle. en belirgin değişiklikleri aileleriyle geçinemezken evlendikten sonra birden bek kıymetli olmaları!!!

canım o konuda genel bir öngörü var
evlenınce anacıklarına ayrı bır kıymet verıyolarmış...anacıklarıda onlara....neyin peşindeler anlamıyorum :35:

Bence sadece erkekler değil, bayanlar da gayet değişiyor.
Ben daha 4 aylık evliyim. Henüz bir değişim görmedim eşimde.
Eğer erkeğin değişmesini istemiyorsan 'bekarken verilen kaybetme korkusunu hep korumak gerekir' benim fikrimm :68:

eh dıyım accık bısı degıstı:)))ama evlenınce kıskaclıgı falan bıraz gectı ama aynı yanıı eevlenınce daha guzell:))))

Kısıtlı geçirilen zamanlarda erkek de kadın da kusursuza yakın şekilde davranır. Oysa ki eve geldikleri ve rutin hayatlarında döndüklerinde asıl huy ve karakterleri ortaya çıkar. Bu yüzden erkek olsun kadın olsun aynı evde yaşamadan kimseyi tam anlamıyla tanıyamadığımız için 'değişti, evlilik onu değiştirdi.' diye aslında olmayan durumu dile getiririz. Elbette yeni sorumluluklar ve hayat şartları insanların davranışlarını etkiler ama bu asla tek tarafa bağlı bir değişim değildir. Erkeğin değiştiğini düşünürken bizler kadın olarak bekarlıktan kalan kaç davranışımızı da beraberimizde getirdiğimize bakmamız lazım. :34:

Bence sadece erkekler değil, bayanlar da gayet değişiyor.
Ben daha 4 aylık evliyim. Henüz bir değişim görmedim eşimde.
Eğer erkeğin değişmesini istemiyorsan 'bekarken verilen kaybetme korkusunu hep korumak gerekir' benim fikrimm :68:

cnm o da diken üzerinde bir evlilik olmaz mı sanki?? insanlar biraz daha rahat sırtını dayamalı eşine bence. ha kıymet bilmezse kaybedeceğini elbette görmeli diye düşünüyorum ben de.

Back
X