Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akil edemedigin bir bicimde degisiyorlar hemde...
korkutmak istemem:)
kızlar merhaba
dugunume az kaldı Allahın izniyle..bır cok sey okudum eşlerin birbirine olan saygıları,savranışları degişiyor...
sizce gerçekten evlenince erkekler degişiyormu? cevap evet ise hangi açıdan degişiyorlar? ya da bizler mi degişiyoruz?
kızlar merhaba
dugunume az kaldı Allahın izniyle..bır cok sey okudum eşlerin birbirine olan saygıları,savranışları degişiyor...
sizce gerçekten evlenince erkekler degişiyormu? cevap evet ise hangi açıdan degişiyorlar? ya da bizler mi degişiyoruz?
benimki hiç değişmedi maşallah diyim nazar değmesin :) hatta daha da muhteşem oldu..kişiden kişiye degişir bence genelleme yapamayız ama önemli olan bişey güleryüz sadece ondan ilgi beklemeyeceksin
kızlar merhaba
canım benim benimki birascık değişti
yani doğaya daha fazla ve daha rahat gaz salmaya başladı
başka bi değişiklik olmadı çok şükür ama bende değişmediğimi düşünüyorum
şuanki iletişiminiz nasılsa onu korumaya dikkat edin
mesela eşimin evli arkadaşı var görüşüyoruz arada
birbirlerine adıyla hitap ediyolar artık evlendik aşkım mı kaldı falan diolar
olur mu hiç öyle şey ben eşimin adını söleyince tuhaf oluorum yabancı gelio
aşkım o benim
evlendik bizden geçti düşüncesine kapılmazsanız değişmezsiniz die düşünüorum![]()
kesinlikle değişiyorlar çevremde gördüklerimin geneli böyle. en belirgin değişiklikleri aileleriyle geçinemezken evlendikten sonra birden bek kıymetli olmaları!!!
Bence sadece erkekler değil, bayanlar da gayet değişiyor.
Ben daha 4 aylık evliyim. Henüz bir değişim görmedim eşimde.
Eğer erkeğin değişmesini istemiyorsan 'bekarken verilen kaybetme korkusunu hep korumak gerekir' benim fikrimm![]()