Evlenince hayat biter mi başlar mı?

babası olmayan erkekler annesi bi de bu şekilde duygu sömürüsü yapıyosa malesef böyle oluyo
aynı şeyleri bende yaşadım tuvalete gitsek anneside geliyodu nerdeyse ki bide bende bekar görümcek var
bide sürekli hafta sonlarımızı katleden diğer görümcek ve ailesi vardı
bu birlikte gezme olayı 4-5 yıl sürdü yapacak bişeyyok
sen rahatsızlığını dile getirdikçe o annesinin üstüne daha da düşer rahat bırak
tatlı dille şikayet ve kavga etmeden halletmeye çalış
mesela annenden rahatsız değilim tabi o da yanlız ama bugün biz ******yapalımda yarında anneme gideriz falan gibi
cinsellik konusuna gelince bence eşin seni bu şekilde cezalandırdığını düşünüyo
sabredersen senin aleyhine çözülür inan bana insan bi müddet sonra herşeye yetişmekten yoruluyo eşinde yorulacak

sen ayağına çorap almazken onlar ailelerine yağdırır canım bunlar insanı çok incitiyor aşağı yukarı herkesin başından geçmiştir

Görümcek çok sevdim bu lafı görümcek aynen dediğin gibi ister istemez duygu sömürüsü yapıyorlar...ve dediğin gibi ben şikayet ettikçe daha da üstüne düşüyor annesinin çünkü daha çok üzülüyor ona "bak gelin de istemiyor, bari ben iyice sahipleneyim" mi diyor bilmem ki...inan kavga etmeden halletmeyi deneyebilmeyi çok istiyorum ama o kadar sıkılmışım ki durumdan, konuşurken iğnelemeye başlıyorum "annen de biraz fazla düşüncesiz, biraz daha düşünceli olsa" falan diye. canım peki 4-5 yıl sonra noldu? yani aynı devam ediyor mu geçti bitti mi? ben de cezalandırdığını düşünüyorum, ve inan ki ben de yorulmasını bekliyorum. bazen oluyo "ya yoruldum, biraz da kendisi halletsin" diyor annesi için ama annesi arayıp "oğlum, beceremedim ben,sen bi hallediversen" deyince, hemen koşup gidiyor yine de...

sen ayağına çorap almazken onlar ailelerine yağdırır canım bunlar insanı çok incitiyor aşağı yukarı herkesin başından geçmiştir

e ben de aileme harcayayım o zaman, ben de yağdırayım anneme babama! öyle değil mi ama? ama işte şimdi annesinin maaşı var ama babasının emekli maaşı. az bişey. o yüzden mağdur durumda olan onun annesi. benim annemin kocası var ya, sıkıntı çekseler de önemli değil. yani benim ailemin de maddi desteğe ihtiyacı var!ama işte, benim annemin kocası var, yeterince parası yoksa bile kocası var ya, o yeter..bak kızdım şimdi...

bence bunu yazan eşin. buraya girip konu açtığını gördü :))
çünkü bir bayan böyle bişey yazamaz.
bir kadının evlilikten neler beklediğini bilir.
alıntı yaptığım yazıyı ancak bir bayanı böyle mutsuz eden erkek yazabilir
Allah yardımcın olsun canım.
maaşını da vermemeni tavsiye ederim. sen onun annesine,kardeşine bakmak zorunda değilsin.
madem erkeklik taslıyo baksın kendi hepsine.

Hiç güleceğim yoktu. bu kadınlar kulübü popüler oldukça yakında burada yazdıklarımızı hep eşlerimiz okuyacak

ya var ya, şüphelenmedim değil :) girdim baktım arkadaşın profiline, muğlalıymış. biz istanbulluyuz, burada oturuyoruz. işin kötüsü, ben eşime söylüyordum bazen kadınlar kulübünde şunu okudum, bunu öğrendim falan diye. şu sıralar da bozuğuz ya, girip yazmış olsa, şaşırmam :)

keşke diyorum bazen girip okusa eşler de görseler eşleri neler çekiyor onlar yüzünden... hiç tanımadıkları insanlara dert yanıp çare arayacak kadar sıkıntıya düşürüyorlar bizi

Benim eşimde çok meraklıdır. Bilgisayarda bir şey yazayım hemen ne yapıyorsun diye sorar. O yüzden akşamları foruma girince pek yazmıyorum sadece okuyorum.

kızlar benim eşim benim burada yazdıklarımı okuyor ama bu beni hiç kasmıyor gizlim saklım yok yani.bence sizin de kocalarınız yapıyor olabilir ve bence de o konu sahibinin eşi yani bu kadar taraflı yazılamaz.adam da pek kurnazmış

muğla lı olduğu doğru ya da yalan. biz bilemeyiz. istediği şehri seçer üye olurken.
ama baktım 10 tanecik mesajı var. ve annesine düşkün, baskıcı bir erkeğin söyledikleriyle aynı şeyleri yazmış. direkt eşinizden şüphelendim. o değilse bile başka bir erkek ama erkek :))

biraz zaman geçince huzuru sende bulduğunu farkedecek (sakinleş biraz çok kavga çıkarmamaya özen göster)
onlarsa sürekli huzursuz eden olacak
fakat çok da umutlanma anneleri yine baş tacı
galiba biraz sen biraz o alışıyo ortak yaşama

Canım durabilsem, kavga çıkarmadan durcam ama duramıyorum. sanırım kabullenemedim henüz durumu. zaten o ettiği lafın üstüne (ilk yazımda var) konuşmuyoruz. kaç gündür iki yabancı gibiyiz evde. ve inanırmısınız kızlar, o çirkin lafın üzerinde bi özür bile dilemedi doğru düzgün. Şunu dedi yanlızca, "kastettiğim seni çekici bulmadığım değildi, söylediğim yanlış yerlere çıkmış olabilir amd abartıyorsun" bana bunu dedi, düşünebiliyo musunuz ya? ve gönlümü almaya falan da çalışmadı hiç bi şekilde...

Annesiyle oturmamızı istediği için çok beğendiğim bir adayımı elemak zorunda kaldım. Bu konu biz kadınları yer bititir, Kabul etsen dert etmesen ayrı dert. (

İsteklilik konusunda bilmiyorum ama kadının çok istekli görünmesi iyi olmayabilir bence de.

hasta bir düsünce yapisi, demekki genclerle anlasabiliyor kadin, ne güzel bu senin ile de anlasabilir anlamina geliyor, ne kadar cirkin bir düsünce simdi eşimi kocasının yerine koyuyo..[/QUOTE] cüssss yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…