- 3 Nisan 2016
- 494
- 1.389
- 28
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
Allah mutlu etsin. Dilerim gönlünüzce olur.Romantizm zorla olursa tabi yalandan ibaret olur, seviyorsam sevdigimi mutlu etmek isterim hem kendim icin hem onun icin bunun ne'si senaryo herşey hislerle duygularla o an'ın heyecaniyla oluyor.
Allah mutlu etsin. Dilerim gönlünüzce olur.
mesajlasiyoruz deyince aklıma geldi
sizinkisi boyledir demiorum sadece komik diye anlatıcam
bi arkadas ta eşiyle mesajlasiyordu whats app tan, eşi foto gonderiyor hani once bulanık olur da fotoya tıklayıp indirince netleşir ya...adam daha tıklayıp fotoyu gormeden cok guzel askım diye cvp yazıyordu :)))
Bunu ben diyordum, evlenince sıkılırsan filan.
O da başka heyecanlarimiz olcak, çocuklarımız olcak ,onları büyüteceğiz, onlarla ilgilenecegiz derdi.
Sonra benden çocuk yapmaya guvenmiyormuş o çıktı.
Her şey yalan oldu yani..
Ne kadar lanet bi kadınsam artık. Evlenmeden önce ölüp biten insan, evlendikten sonra ömrünü yiyebiliyor. Çok dikkatli ol. Her şeyini tart.Bir de kadinlari anlamak zor derler... once bi tutarli olun sonra daha iyi anlarsinizz dimi.
9 senelik evli biri olarak diyebilirim ki doğru demiş. Sevgililikteki ya da nişanlılıkta ki heyecanlar zaten bitiyor. Sevgiyle yaşıyoruz ama içindeki kelebekler pır olup uçuveriyor. Neden kızdın ki.
Burda haklısınYa ama yasayip gormek istiyorumm, benim icimde kelebekler ucusuyor suan hemen gitmelerini istemiyorumm evleneyim bari sonra... niye hevesimi kiriyor
Ozaman hiç elini tutmadığı, dışaroda gezmediği açmamış bir gonca ile mi evleneceksin?
Diye sorardım. Aslında açık açık söylemiş.
Ayrıl!
O seninle evlenmicek ama. Sen istediğin kadar sev!Ayril mi o benim ilk sevdigimm oyle kolay mi hemen bir lafta ayrilmak ..
O seninle evlenmicek ama. Sen istediğin kadar sev!
O seninle evlenmicek ama. Sen istediğin kadar sev!
Heeeee dogru sylemiş adamşaka bır yana heyacanın durumları degısıyr heyecan bıtmez sen raad ol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?