- 1 Haziran 2016
- 2.952
- 2.273
- 48
- 35
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
Çok ümitsiz bir yorum olmuş. Fikrimi belirtmek istedim sadece.Kesinlikle..
Yalandan nefret ederim ve bence romantizm koca bir yalandan ibaret. Defalarca oynanmış bi senaryo, samimiyetsiz formalite hareketler..
Tabi siz romantik olabilir, bunu talep edebilirsiniz saygı duyarım. Ama evlilik malesef dizilerde ki gibi değil. Söz konusu evlilikse, tüm beklentilerinizi minimize etmenizi tavsiye ederim.
Çok ümitsiz bir yorum olmuş. Fikrimi belirtmek istedim sadece.
Saygı duyuyorum fakat tek bir kelimesine katılmıyorum.
Opucuk kondururuz tekrar prense donusur olmaz mi
Gereksiz ve yersiz davranmış. İlerleyen yıllarda heyecan biraz düşer ama o heyecanı tekrar yakalamak eşlerin elinde. Ben de evliyim, çocuklarımız da var. İlişkimize renk katmak için mesajlaşıyoruz (ihtiyaç listesini kastetmiyorum), kafeye gidiyoruz, bazen evde film izliyoruz (eşimle beraber, internetten), oturma odamızda TV yok (evimizde 2 TV var) sürekli sohbet ediyoruz, en önemlisi de çocukları annemde bırakıp tatile çıkıyoruz (denize gidiyoruz).
aklında soru işaretimi var yoksa evliliktenmi korkuyor diye düşünürüm,üstelik ailelerde tanışmış,işin evliliğe doğru gittiği apaçık meydanda ,oturup iyice konuşurdum
Kesinlikle..
Yalandan nefret ederim ve bence romantizm koca bir yalandan ibaret. Defalarca oynanmış bi senaryo, samimiyetsiz formalite hareketler..
Tabi siz romantik olabilir, bunu talep edebilirsiniz saygı duyarım. Ama evlilik malesef dizilerde ki gibi değil. Söz konusu evlilikse, tüm beklentilerinizi minimize etmenizi tavsiye ederim.
Aha aynı benimki.
Evlenirken aynen buna benzer bir şey dedi,heyecan bu kadar olmayacak çocuk falan derken monotonlaşıcaz diye.
Adam haklıymış. Tamam seviyorsun ama itesin geliyor bazen,sıkılıyorsun. Gayet romantik duygusal biriyim ama valla heyecan yok pek,anca 1-2 hafta görmemem gerek o zaman dönünce bir hafif heyecan oluyor :)
Dürüst davranmış,hoş olmasa da
Heycan mı dedi ? Zorunlu eğitim vardı kaldırıldı mı biz mi habersiz kaldık ? Heycanlanıyorum böyle olunca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?