Evlenince kayınvalide ile yaşar mısınız?

büyük konuşmıyım ama kesinlikle HAYIR..ne kadar seversem seviyim,oda istemez bende..

Aslaaaaaa !!!!!
Kayınvalıdeme annecım kayınpederıme babacım dıyebılecek kadar cok sevıyorum ama bu sevgı aynı evde kalmaya yetmıyor arkadaslar.Herkesın yuvası ayrı olmalı.Madem anne baba yanında yasıcaz neden evlenıyoruzkı.Evlatlık alır gıbı. Bız kayınpederımın ıslerı azaldıgında aynı evde kaldık kı zatern aynı apartmandaydık esımı anlayısla karsılayıp tamam dedım.Demez olaydım demıyorum durumları kotuydu ama esım benden cok soguktu kendını yıne evın cocugu ve sorumsuz olarak gormeye basladı.Hıcbır mahremımız kalmadı.O 5 ay nasıl gectı bır ben bılırım bır de allah.Sımdı sorarsanız aranız nasıl dıye hala cok ıyı anlasıyoruz ama ben o 5 ayı ıcıme attıklarımla kaldım.

ya ne aynı ewde, ne aynı apartmanda nede aynı mahallede otururdum ben... aramızda azcık mesafe olsun isterim yaa...

mecbur kalmadıktan sonra hayır yaşamam.kayınvalidemi çok severim. ama sorun onda değil bende. ben ters bir insanım pek geçimli sayılmam açıkçası. ev ev üstüne olmaz bu nedenle

hayır ! :1closedeyes:

ama ben istemeden istemeden gelip kalıyorlar

3-5 gün olsa keşke gün değil ay mirmirmirmir

Hiç bir zaman benim evim diyemeyeceğim bir evde yaşamak istemezdim kaldı ki kayınvalidem melaike olsa bile...
Her neresi olursa olsun misafirliğe bile gittiğimde huzurlu olamayan birisi iken bir ömür boyu misafir edasında yaşamak işkenceden başka birşey olmazdı benim için.
Herşeyden öte bir evde iki farklı yaşam olmaz zaten.:umursamaz:

Kalamam Herhalde.
Ciddi bi ilişkim yok bunu düşünmem şimdi bile saçma ama Şuandaki ilişkimde 5 görümce 1 kayınvalide var Kayınpeder vefat etmiş Tek Erkek Evlat. Bunun üzerine düşünürsem yakının da belki ama Beraber yaşamak Çok Zor.

k.validem ne kadar iyi olursa olsun ben ayrı yaşamayı tercih ederim...

zaten ayrıyız...hiç aynı evde oturma konusu geçmedi çopk şükür....

kesssiiinlikle oturmamm,saat geçmesine bile dayanamıyorum beraber..

Bana uzak,Allaha yakın olsunlar,çok çektirdiler bana..

çok mecbur olmadıkça kalmam . kayınvalidem uyumlu olsa ben olamam.ben alışmışım bi kere yanlızlığa kalabalıkta çok sıkılıyor boğuluyorum

bence her iki tarafa da yakın olmamak gerekir ama şartlar bazen uymayabiliyor, bende kayınvalidemle oturucam eltiler hep bir arada aynı apartmanda olucaz

ben kabul etmezsim
ama hastalanır , yalnız kalamaz korkar falansa başımın üstünde yeri var

ben evlenirken tercihimi söledim zaten oturmam hatta aynı apartmanda bile olmaz dedim enazından bir yol geçecek aradan öylede oldu evlerimiz yakındı ama zırt pırt gelebilecek gibi değildi.
zaten evleri küçük bide iki erkek kardeşi vardı evde bekar, olması imkansızdı zaten.
ama ilerde allah göstermesin zor bir durum olur elbete başımın üstüne yeri var.

oturmam.
zaten o benle oturmaz temizlik hastasi kendisi evine misafir bile zor aliyor yani.
ama bakima ihtiyaci olursa yardimci olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…