Evlenince kayınvalide ile yaşar mısınız?

bende bir müddet birlikte yaşayacağim canim
kendi evim olana kadar arsa işimiz vardayerimseniben
karşilikli anlayiş olduktan sonra birşey olmaz
tabi mesafeni de koruycan unutma

kaynanam kafa dengim bir kadin...onunla zaman eglenceli gecer..
mecbur kalirsam yasarim herhalde..ben rahat giyinmeyi severim ama evde bir tek kaynanam olmadigi icin devamli dikkat etmem gerekir yani ben rahat edemem kesinlikle

Son düzenleme:
yaşadım zaten hemde 2 sene şunu söyliyim kaynanız kanatlı melek dahi olsa muhakak bşey çıkıyor ev ev üstüne olmuyor

hayatımda bırı yok .. ama evlenecegım ınsanın durumu kotu olur bsey olr nasıp kısmet.. buyuk konusmamak lazım. sahsen oturmak ıstemem.. esımle beraber ayrı bı yuvam olsun ısterım yanı ama oyle olması gerekıosada yapck bsy yok

başlıkta sorulan soruya cevaben; yaşamak istemezdim. yani belki misafirlik amaçlı geçici bi süre olabilir. uzak bi yerdelerse. ama ömür boyu yaşamak bana göre değil. hayır çok iyi insanlar ama akşam evime geldimmi bi kuru soğanı yer ayaklarımı da uzatarak paşa paşa yatarım. en büyük huzur bu benim için. kaydirigubbakcemile2

ben 4 yıllık evliyim 1 kere kavgamız olmadı..1 kere yüksek sesle konusmamız olmadı.saygımız sevgimiz hep vardır..ne kadar iyi olursa olsun ben beraber oturmam..zaten kiracıyım..ev alacak durumdada degiliz..evimde rahat dolaşmak rahat yemek yiyip içmek rahat rahat düzenimi kurmaya alışmısım.

kesinlikle katılıyorum arkadaşım sana..en büyük keyif özgürlük..boyun egmemek bence..

şartlara bağlı tabi ama yaşamak istemezdim ben evimde rahat olmak isterim bi evde rahat değilsen evin değildir orası..

aynı evde yaşamak mı aslaaaa ben bayramdan bayrama katlnamıyorum bir de hergün aynı evin içinde katil olurdum heralde

asla ve asla oturmam...Benimde bir erkek kardeşim var annemde oturmaın onlarla zaten..Arkadaşın dediği gibi evli evine köylü köyüne

Aynı evde oturmayı kesinlikle istemem ev üstüne ev olmaz. Rahatım olmayacaksa niye evleniyorum bir evde 2 bayan olmaz. Kendi evimde bi kuru ekmek yesemde kendi sıkıntımı kendim bilirim. Melek olsun isterse aynı evde olunca kesin bi sorun çıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…