Evlenince kayınvalide ile yaşar mısınız?

hemen cevap vereyim arkadaşım.
duruma göre değişir, bir villada altlı üstlü oturacaksam ve kayınvalide bize bağımlı olmayacaksa, yani k.pederde var, neden olmasın
dünya hali oturmam dersin bir zaman sonra allah korusun annene bakmak zorunda kalırsın. bu ayrıntıydı.
evliliğin ilk 3yılı süper bişi, ve eşimin yanında rahat giyinip, rahat davranamayacak bu anları yaşayamayacak, sadece cinsellik değil, ki olsada kapalı kapılar ardında rutin şekilde gece ve hep y.odasında birlikte olmak.. ne anlamı kalıyor, yatamıcam uzanamıcam, mutfağı dağınık bırakamıcam, gece gunudz duş alıp evde defile yapamıcam. ne bilim rahatlık gerekiyor yaaa

bizde geçici olarak beraber oturuyoruz
en kisa zamanda çikcaz tabiki
çünkü rahat değilim çok iyiler ama iyilik yetmiyor malesef
özelin hiç kalmiyor malesef

haftanin bes gunu bizde kaliyor kayinvalidem ... iki gun kendi evine gidiyor ama ben onun gitmesini istemiyorum cunku o bana arkadas,anne,dost. evin butun isini yapiyor bana is yaptirmiyor.beraber carsiya gidip alisveris yapiyoruz.kimchi hazirliyoruz kis mevsimine....ya gitmesin ayrica evde gorumcem ve gorumcemin eside var kalabaligiz yani ama yalniz olsaydik ben cok zorluk cekerdim.ben memnunum yani...

tabii ki herkes kendi evinde yanlız olsun ister...en güzeli uzak olsun tatlı olsun ama zaman ve koşullar ne gerektiriyorsa o oluyor...herkes için hayırlısı:Saruboceq:

her ne kadar iyi olsa da kendi düzenim kendi evim kendime ait bir yaşamım olmasını isterim.Bu nedenle aynı evde olmak istemem yerimseniben

Kayınvalide veya gelin dünyanın en melek insanları da olsa 2 kadın aynı evde olmuyor,herkesin kendince düzen anlayışı,mutfak kültürü var,sizin düzeniniz kayınvalidenize,onun düzeni size uymuyor,hadi bunları hallettiniz diyelim,evli çiftler başbaşa kalmak istiyor,Allah göstermesin bir hastalık veya maddi sıkıntılar haricinde aynı evde yaşanmasını doğru bulmuyorum.
Erkek,ailesiyle yaşayınca sorumluluklarını yeterince üstlenemiyor kanaatindeyim ben,bir göz oda olsun evli çiftler ayrı otursuna.s

aynen..gamyoncuiremsu

herkese merhaba,maalesef bende kayınvalide mağdurlarından biri olmak üzereyim şuaralar.Tabi direnişim sürmezse.Ben Balıkesirliyim eşimde Konyalı.Şuan Muğlada oturuyoruz.İlk defa bu yaz eşim ailesiyle 10 yalnız tatil yaptı ve olan oldu.Kayınpederim eşime bir daire verecekmiş Konyada.Vede tabikide eşim tatil sonunda söyledi 2-3 sene sonra Konyaya gidelim yerleşelim diye.Başımdan kaynar sular boşaldı ve 3 haftadır kendimde değilim neredeyse.Biz evlenmeden önce ailem istemedi farklı memleket olsun başka başka sebeplerdende karşı çıktı.Biz gizlice evlendik.Eşimin ailesde bizden uzak olun derdi hep.Pusuya düştüm:) Şimdi kayınvalidemin planı kesin bu.Biz bir ev verelim bunlara nasılsa karşı çıkmaz gelirler dedi sanırım eşimde atladı.şimdi onun kavgalarını yapıyoruz.Gitmem dedim çünkü o 10 günlük tatile kadar iki taraftanda uzak iyiyiz deyip burdan ev falan düşünüyoduk.İyiki yalnız bıraktım onları hayatıma müdahaleler başladı.Şimdi eşime kabul ett,rmeye çalışıyorum ama çok bunaldım nuh diyo peygamber demiyo ama güçlü olmam lazım sanırım bakalım nereye kadar.Neyse uzun oldu ama çok doluyum aileme söyleyemedim onlarda huzursuz olamsınla diye bakalım işin sonu nereye varacak:sm_confused:

kaynana adayım melek gibi bir insan olsa da
ne aynı evde ne aynı apartmanda oturamam
uzak olalım ama görüşelim hem tatlı gelsin görüşmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…