- Konu Sahibi arzuca9432
-
bu soruyu bana bekarken sorupta akıl veren olsaydı keşke
aslında kayınvalidemlerle birlikte oturuyorum ve hiç bir sorunum yok
4 yıl oldu
sadece kötü yanı eşimle birlikte yani ne biliyim ikimizin ayrı bir ev olma kavramını merak ediyorum
daha oğrusu kendi evimin kadını olmak istiyorum
mutfağa girdiğimde herşeyin benim bıraktığım gibi olmasını istiyorum
tartıştığımız konuları özgürce hatta kimseden çekinmeden sesimi hep ayarlamak zorunda kalmadan yapmak istiyorum
kendi misafirlerimi çekinmeden ağırlamak istiyorum
ve daha pek çok şey
acaba çok şeymi istiyorum
anlatamadım tam istediklerimi
bu duygulara o kadar uzak kalmışımki
anlatacak kelime bulamadım resmen
Benim anlayamadigim evlenince annesinide beraberindemi veriyorlar?
Madem evlenmek istiyorsunuz, ikinizde ayaklarinizin üzerinde durana kadar calisir, kendi evinizi kurarsiniz.
Acele etmeye gerek yokki.
Neden kayinvalidenizle oturuyorsunuz bunu anlamis degilim?
Evlendiginiz erkekler daha cocukmu oluyor, yani sizlerden dahami genc oluyor ve annelerinin yanindami yasiyor?
Evlenmek isteyen erkek kendi kirasini ödeyecek kadar para kazanamiyormu?
Evlenmek istiyorsaniz daha cok baskasinin evinde dahami rahat ediyorsunuz? Kendi yuvaniz olsun diye cabalamiyormusunuz? Sizler calismiyormusunuz?
Ben bunlari gercekten anlamiyorum.
Madem daha evlenmek icin hazir degilsiniz, maddi anlamda, beraber el ele verir calisir, evinizi kurarsiniz ve böyle sorularda olusmaz.
Yok kayinvalidenizle yasarmisiniz? Ya kayinvalidemle niye yasayayim? Ben sapikmiyim?
canım katılıyorum ama şartlar o yüzüğü takınca değişiyor mesela sein durumun gayet iyi oluyor maddi durumun iyi ........ama annesinin evi ve emekli maşı oluyor tutturuyor geçinemiyorum diye neyse sen arada sırada gel kal madi takviye yaparız diyoruzBenim anlayamadigim evlenince annesinide beraberindemi veriyorlar?
Madem evlenmek istiyorsunuz, ikinizde ayaklarinizin üzerinde durana kadar calisir, kendi evinizi kurarsiniz.
Acele etmeye gerek yokki.
Neden kayinvalidenizle oturuyorsunuz bunu anlamis degilim?
Evlendiginiz erkekler daha cocukmu oluyor, yani sizlerden dahami genc oluyor ve annelerinin yanindami yasiyor?
Evlenmek isteyen erkek kendi kirasini ödeyecek kadar para kazanamiyormu?
Evlenmek istiyorsaniz daha cok baskasinin evinde dahami rahat ediyorsunuz? Kendi yuvaniz olsun diye cabalamiyormusunuz? Sizler calismiyormusunuz?
Ben bunlari gercekten anlamiyorum.
Madem daha evlenmek icin hazir degilsiniz, maddi anlamda, beraber el ele verir calisir, evinizi kurarsiniz ve böyle sorularda olusmaz.
Yok kayinvalidenizle yasarmisiniz? Ya kayinvalidemle niye yasayayim? Ben sapikmiyim?
Peki beraber oturmakla aynı apartmanda farklı dairelerde oturmakta aynı şeymi bayanlar.:uhm:
bu konuda biraz dertliyimde bu aralar...:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?