Evlenince kayınvalide ile yaşar mısınız?

aynı evde değil de aynı apartmanda olacağız.abileri de anne babası da..

amaaann allah korusun mafoldumben asla demek istemem büyük konuşmamak için ama yinede olmaz inşallah :umursamaz: ben 5 yıllık evliyim ayrı evimiz var ama keşke ayrı şehirlerde olsaydık diyorum ama yetişen telefondanda yetişiyo ne yapalım allah zorda kalanlara yardım etsinde herkesin kendi evi olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

büyük konuşmak istemiyorum ama
maddi acıdan zorlanıyorlarsa maddi yardımımızı yaparız
büyük bir sağlık sorunu varsa aynı evde kalabilriim ama başka sebeplerden dolayı
ne kadar sevsemde kalmam bunu zaten nişanlımada söylemiştim

şuan oturuyorum
ama kimseye tavsiye etmemlmaz:
kayinvalidemle hiç bir sorunum yok çok şükür
ama kendi evin gibide olmuyor
durumumuz düzelinceye kadar oturmayi düşünüyoruz
Allahim duy sesimi yardim etmafoldumben

ne oturcam ya izinlerde 2 gün gidiyorum ne bişi yiyebiliyorum ,ne banyo yapabiliyorum ,tuvalete bile giremiyorum ya mecbur kalmazsam genelde görümceme gidiyorum o durumda...pis ya kadın hiç bişi içime sinmiyor..gerisini boş geç dırdır etmez ama durmadan konuşur lüzumsuz lüzumsuz..kaynanam neyse de kayınbabam orda olsak maaş kartlarımızı alır heralde onun kadar paragöz birini daha tanımıyorum..adamıda görseniz bill geyts :)) zannedersiniz savurur savurur sonra da oturur ağlar..bide palavracı..ayyyy aman ya şimdiden içime sıkıntısı düştü yaz tatilinin napcam yaw ben:bbo:

çok mecbur kalmadığım sürece oturmam:umursamaz:
uzak olalım tatlı olalımzemuszemus
ne kadar iyi olursan ol bir yerde patlak verir mutlaka
en iyisi baştan ayrı olmak:1closedeyes:

çok mecbur kalmadığım sürece oturmam:umursamaz:
uzak olalım tatlı olalımzemuszemus
ne kadar iyi olursan ol bir yerde patlak verir mutlaka
en iyisi baştan ayrı olmak:1closedeyes:

sen önce kocayi bul bi bakalim
kim napcaksa seni meymenetsiz kari:icecream:
alan olsa değil ailesiyle, sülalesyle oturursun tanimam mi seni:asigim:-tatlicadiarzu-

sen önce kocayi bul bi bakalim
kim napcaksa seni meymenetsiz kari:icecream:
alan olsa değil ailesiyle, sülalesyle oturursun tanimam mi seni:asigim:-tatlicadiarzu-

hadi ordan hoşşik ben diye aynen kendini tarif ediyonzemuszemus
ahir yaşından sorna koca buldun gittin deeeeee ceennemin körüne
artııııı kaynana yanına pehhhhşakkıdı

evceğizim evceğizim sen bilin halceğizim
oturmam bacım oturmam
isterse melek olsun mutlak bir sorun çıkar...

Eşimin annesi hastalanırsa ve bakıma muhtaç duruma düşerse seve seve onu evime alırım, başımın üstünde yeri olur. Ama böyle bir durum söz konusu olmazsa aynı evde yaşamam..

canım ben bi sene yaşadım yaa neler çektim asla istemem çok şükür evimdeyim......

ASLA, hayir olamaz ben kesinlikle karsiyim....
Ev ev üstüne olmazzzz, beraber yasayinca size özel sadece bir yatakodaniz olacak, salon ortak, misafir odasi, mutfak, banyoooooo hepsi ortak ve sen hic bir mobilya secmememis olacaksin.
Insan evlenince herseyininin yeni olmasini ve "sadece" esinin ve kendisinin olmasini ister.

Ayrica ayni apartmanda oturmayida onaylamiyorum, böyle evliliklerde, genelde yemekler beraber yeniliyor, dakka basi zil caliniyor, hatta bazilarinda ileriye gidilip anahtarla iceri daliniyorrrr.
KABUS GIBI...

HAYIR asla beraber oturmak yada ayni apartmanda oturmak istemem, mümkünse arabayla, 20 dakika mesafe olsun ))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…