- Konu Sahibi arzuca9432
-
Kayınvalide veya gelin dünyanın en melek insanları da olsa 2 kadın aynı evde olmuyor,herkesin kendince düzen anlayışı,mutfak kültürü var,sizin düzeniniz kayınvalidenize,onun düzeni size uymuyor,hadi bunları hallettiniz diyelim,evli çiftler başbaşa kalmak istiyor,Allah göstermesin bir hastalık veya maddi sıkıntılar haricinde aynı evde yaşanmasını doğru bulmuyorum.
Erkek,ailesiyle yaşayınca sorumluluklarını yeterince üstlenemiyor kanaatindeyim ben,bir göz oda olsun evli çiftler ayrı otursuna.s
herkese merhaba,maalesef bende kayınvalide mağdurlarından biri olmak üzereyim şuaralar.Tabi direnişim sürmezse.Ben Balıkesirliyim eşimde Konyalı.Şuan Muğlada oturuyoruz.İlk defa bu yaz eşim ailesiyle 10 yalnız tatil yaptı ve olan oldu.Kayınpederim eşime bir daire verecekmiş Konyada.Vede tabikide eşim tatil sonunda söyledi 2-3 sene sonra Konyaya gidelim yerleşelim diye.Başımdan kaynar sular boşaldı ve 3 haftadır kendimde değilim neredeyse.Biz evlenmeden önce ailem istemedi farklı memleket olsun başka başka sebeplerdende karşı çıktı.Biz gizlice evlendik.Eşimin ailesde bizden uzak olun derdi hep.Pusuya düştüm:) Şimdi kayınvalidemin planı kesin bu.Biz bir ev verelim bunlara nasılsa karşı çıkmaz gelirler dedi sanırım eşimde atladı.şimdi onun kavgalarını yapıyoruz.Gitmem dedim çünkü o 10 günlük tatile kadar iki taraftanda uzak iyiyiz deyip burdan ev falan düşünüyoduk.İyiki yalnız bıraktım onları hayatıma müdahaleler başladı.Şimdi eşime kabul ett,rmeye çalışıyorum ama çok bunaldım nuh diyo peygamber demiyo ama güçlü olmam lazım sanırım bakalım nereye kadar.Neyse uzun oldu ama çok doluyum aileme söyleyemedim onlarda huzursuz olamsınla diye bakalım işin sonu nereye varacak:sm_confused:
Allahım!!!
"İşte hayallerimin gerçek olduğu an" der,kollarına atlarım pek sevgili kayınvalideciğimin..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Peki,evlendiniz,bir süre sonra kayınvalideniz yalnız kaldı ve tek başına yaşayamıyor ve oğlunun evini gözüne kestirdi.O zaman ne yaparsınız?Eşiniz de annemi yanıma alacağım ,dedi.. gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?