Evlenince kayınvalide ile yaşar mısınız?

ben de istemem değil aynı evde oturmak aynı şehirde olmak bile sıkıntılı, annemlerden de kayınvalidemden de uzağım, farklı şehirlerdeyiz, kafam rahat, tabii eşiminde...

kayın validemle şu an bile herhangi bi sorunum yada problemim olmamasına rağmen altın olsa bir arada yaşanmazzzzz.
yaşamam yani.

kesinlikle oturmam.. hatta aynı sokakta, aynı mühitte bile oturmak istemem..

kayınwalidemle aramda sorun olduğundan değil ama sorun olmasını istemediğim için istemem..

yakın olunca çoğu şeyi isteyerek değil görew olarak gördüğün için yapmaya başlıosun, yani biyere giderken haber wer hergün yarım saatte olsun uğra ws :bbo:

gelemem ben öle sıkıya, ewlendikten sonra benim kendi yaşantım nereye gittiğim ne yaptığım beni we eşimi ilgilendirir, kayınwalidemi we annemi değil..

vallahi kesinlikle hayırrrrrrrrrrrr biz eşimle nişanlıyken önce beraber oturalım dedik ama sonra düşündük hayır eşim dedi ben rahat edemem ev tutup kiraya çıktık iyikide çıkmışız o evde ben bir ay bile kalamazdım evlenene kadar her şey çok farklı oluyo malesef hem herkes evini bilsin canım insan ne kadr rahat edebilirki onların yanında:umursamaz::umursamaz:

Yorumların hepsini okumadım ama otururum diyen çıkabileceğini sanmıyorum..:1closedeyes:

ev üstüne ev olmaz diye boşuna dememişler diye düşünüyorum
tabikide bende ayrı ev isterim

kocaman güzel bi ev olursa

kayınvalidem yemek ütü bulaşık vs işler ile ilgilenecekse

bebeğim olunca ona bakacaksa

eve gelen misafirlerime karışmayacaksa

işten yorgun argın geldiğim zaman beni güleryüzle karşılayıp benimle muhabbet edecekse

erkenden yatıp beni eşimle başbaşa bırakacaksa

eşimle kavga ettiğim vakit taraf tutmayıp ortamı yumuşatacaksa

eleştirileri yıkıcı değil yapıcı olacaksa

benden ve eşimden para koparmaya çalışmayıp aksine maddi olarak bize destek olacaksa

konuşmayı oturmayı kalkmayı bilen temiz tertipli biri olursa

belkiiiiiiiiiiiiiiiii olubulüüüüü

aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aslaaaaaaaaaaaaaaaaaa
haşaa allahtan başka hiç bir kuvvet beni bir oturtamazdı ki oturmadım da zati.
ailesine bile rest çektim. işlerine geliyorsa.
bir olsaydım şimdiye dul bir kadın olurdumm

ben de hayır diyenlerdenim ne kadar iyi olsa da çok muhabbet tez ayrılık getiriyor. uzak olmak daha iyi bence :))

ben kayınvalimle birlikte oturuyorum....korkunç bir durum...yeni doğum yaptım ve lohusalık psikolojimi bozdu ve birde k.valide...ben neyapayım...ben de aslaaaaa diyenlerdenim ama yaşıyorum şimdilik elimden gelen bişi yok...

hiç bir şekilde yaranamazsın
arkadaşlarımı kabul edemiyorum
cimri...misafirime bi şe ikram edmiyorum doğru düzgün
bebeğimin gazı çıksın diyemi ne diye vurur bilmem karnına pış pış yapıyor...normal insanlar sırta vurmazmı

deliricem ki zaten psikologdan destek almam gerekiyormuş panik atak başlangıcı

noooooolur dua edin bana nolur

ben de kayınvalidemle oturuyorum. eşimin ilk şartı bu olmuştu. çünkü eşim okulu yeni bitirmişti ve birikimi yoktu şimdi maaşı çok iyi kiraya çıkabiliriz. ama kayınvalideme kıyamıyorum canım benim biraz rahatsız, arkadaş gibiyiz onunla :1hug: zaten kayınlarım falan da var evde. onları da çok seviyorum.kayınbabamsa dünyalar tatlısı. ev işleri biraz yoruyor ama yine de mutluyum. işin ilginç tarafı beni isteyenler çoktu ve hepsinin de ayrı evi vardı ama onları reddettiğim için hiç de pişman değilim. ben bitanemle huzurlu olayım da :asigim: 2 seneye kalmaz ALLAH kısmet ederse çıkıcaz inşallah. bence harika bir eş için insan herşeye katlanabilir

yaşamam...
ayrıca evliliğin maddi-manevi yükünü annesinin dizinin dibinden ayrıldığında omuzlayamayacak bir adamla da evlenmem.

benim kayınvalidem, eşimin de benim de işlerimiz,maaşlarımız iyi olduğu halde,kayınpederimle beraber yaşadıkları kendi evlerinde yaşamamızı istemişti. başta şakayla söyledi bunu biriiki kere. sonra daciddi olarak anneme söylemiş bikaç kez. bana da söyledi hatta ama sesimi çıkartmadım.

delimidir nedir yaa. oğlun zaten senden kaçıyo kadın. bunu anlayamıyor musun? hem benim sana ihtiyacım mı var ki senin yanında, senin eski evinde ,senin bitmek tükenmek bilmeyen baskınla yaşayıp aklımı kaybedeyim senin yanında? hatırladıkça sinirim bozuluyor. keşke daha büyük bi olay çıkartsaymışım o zamanlar... ne kadar da safım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…