Evlenince kayınvalide ile yaşar mısınız?

nedense hep tek taraflı düşünüyoruz aynı şey bizim annemizin başına gelse eşimiz annemizi kabul etmese yada yada gelinimiz kabul etmese annemiz yalnız kalamasa ne yapardık acaba.ben kavınvalidemle oturuyorum eşim tek erkek kayınpederim ölmüş.zor değil mi tabiki zor evde 3. kişinin olması her yönden zor ama alıştık ikimizde.şimdi çocuklarımız var 2 tane kavınvalidem bakıyor bu yöndende çok şanslıyım.allah herkese iyi kavınvalide versin.kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

benim kayınvalidem de ev ev üstüne olmaz der o istemez yani ama eşi olur yanlız kalır bizimle oturabilir tek başına kalması olmaz yaşlı kadın ozman başımın üstünde yeri var hastalık olur sağlık olur ölümlü dünya

Kesinlikle ev üstüne ev olmaz. ınsan yeri geliyor kendi öz annesiyle anlaşamıyor. Bence herkezin evi kapısı ayrı olmalı. Çok örnek gördüm aynı evde yaparız ne olucak diyenleri ama sonu hep hüsran oldu. Aynı ev hatta aynı binada bile oturmamak lazım. sürekli dip dibe iyiyken kötü oluyorsun. Düşünsenize yeni evlisiniz kayınvalidenizle aynı evin içinde sürekli kasıcaksınız kendinizi. Belki eşimle rahat hareket etmek istiyorum gönlümce. Yani kimse için kendimi kasamam. Neresinden bakarsanız bakın olmaz yanii..

bende kaynanamla yaşıyordum taki kayınvaldem evlenene kadarkaydirigubbakcemile3darısı başınızamı diyeyim ne diyeyim bilmiorumki:)))

büyük konuşmak istemem ama bana en az arabayla 1 saatlik mesafede olsun isterim...kendi annem içinde geçerli bu..evli çiftlerin ayakta durabilmesi için ailelerde uzakta durması gerek...

amaaanın asla katiyen olmaz ilk başta İNSAN gibi davransaydı belki elimde değil sevmiyorum sevemiyorum onunla aynı evi paylaşmayı göze alamamdelikafadulden

slm ben 9 aylık evlıyımm veeee kayınvalıdemle bırlıkte oturmaya karar verdık imkanlar bole el verdıı eger gercekten ayrı bır ev acıcak durum yoksa bı sure beraber oturmada bı sakınca yook hem valla dahada ıyı olur yeterkı anlasınn yeter karamsar olma herseyın hayırlısını ıste ben keyınvalidemle beraberım ama mutluyum :CüvCüv:

Ne kadar iyide olsalar olmaz yapamam ben rahat edemem işten geldiğimde yorgunsam mutfak işini salabiliyorum bunu kayınvalidemde yapamam duş alıp rahat rahat çıkamam, çamaşırlarımı istediğim gibi yıkıyıp asamam, istediğimi yiyip içemem, eşimle sarmaş dolaş oturamam, yayılıp film izleyemem :)) sıkıyorsa izle :))) istediğim kanalı izleyemem, ses çıkacak diye odamızda rahat hareket edemem anladınız siz :)))) felanda filan olmaz yani Allah mecbur bırakmazın ama uzun süreli olmaz kısa bir süre durabilirimde gerisi cık yani.

benim eşimde bekarken,evlendiğinde ailesiyle beraber oturmayı düşünürmüş babası olmadığı ve kendide evin büyük oğlu olduğu için ama bunu görümcelerim kabul etmemiş.bana bunu eşim söylemedi görümcelerimden duydum.bende onlara zaten kabul etmezdim dedim
ama kayınvalidem vefat edince bir müddet iki görümce ve kaynımla aynı evde oturmak zorunda kaldım onları tek bırakmamak için.
çok şükür iyi anlaşıyorduk önemli bir sorunumuz olmadı ama yinede çok zor hanımlar.hiçbir şekilde özeliniz olmuyo :1no2:öyleki bir zaman sonra kendimi eşimin kardeşi gibi hissetmeye başlamıştım:bbo:
birde anlaşamadıkları halde aynı evde yaşayanları düşünmek bile istemiyorum.resmen işkence gibi bişey bencekafamçokkarıştı

beraber oturmuş biri olarak sıkıntısı yok diyemem
kendi ailenizle bile oturuyor olsanız mutlaka bazen sorunlar yaşanıyor
mecbur kaldığınız anda yapacak birşeyiniz kalmadığı zaman beraber oturuluyor
mutlu olmanın yollarını bulduğunuz zaman fazla büyük bir sorun olmuyor
yaşanmıyor sorun hiç olmuyor demek yalan olur
an geliyor kendi annenizle kardeşinizle babanızla sorun yaşıyorsunuz fikir ayrılıkları oluyor
size yaşatılmaması gerekenleri yaşatıyorlar
eşinizin ailesiyle mutlaka yaşanıyor
en az zarar görecek şekilde sorunları çözünce zamanla herşey yoluna giriyor

Arkadaşlar evleniyorsunuz ve de belli bir süre için
eşiniz olacak insan size annesi ile oturmanız gerektiğini
söylüyor.Kararınız ne olurdu?............................................

ASLA ASLA ASLA, Öyle birşey olsaydı ya boşanırdım ya katil olurdum. yinede büyük konuşmamak lazım. allah başa vermesinn

slm kızlar bence şu kayınvalde sorununu şöyle halledelim
onlar bizim anne babamızın yanına gelsinler şöyle babam solonda gazete okurken salına salına duş almaya gitsinler bakalım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…