Evlenince kayınvalide ile yaşar mısınız?

canım keşke senin dediğin kadar kolay olsaydı daha geçen cuma kaynanam yüzünden kavga ettik ve ben bi allah allah dedim diye kaynanama kıyamet koptu oda gene bebek konusundan bebeğimize ne alsak ya çok küçük diyo ya çok büyük bende ne yapacam şaşırdım gene geçende dr dan gelirken pazarada uğradık çok güzel bi elbise gördük hoşumuza gitti aldık eve geldik kaynanamın yanına geçtik eşim elbiseyi gösterdi oda çok büyük ne zaman giyicek bunu başka bişey alsaydınız bunlara boşa para vermeyin felan filan her zaman aynısını yapıyo ve ben en son patladım allah allah dedim elbet bigün giyer dedim diye kıyamet koptu evde bi ton laf yaw zaten şu sıralar çok hassasım doğum stersi hazırlık yapılıcak onun stresi ne dediğimi çok biliyorum sanki bu aralarda bu lafıma kızdı yani kaynanayla çok yakın olmak tehlikeli en ufak bişeyden huzursuz olunabiliyo tabiki herkes aynı değil çok anlayışlı görgülü medeni kaynanalarda var ama oda denk gelirse kırsal kesimde okumamış bişey görmemiş birine laf anlatmak çok zor yani en iyisi uzakta olmak

kesinlikle yaşamam
ev ev üstüne omaz diye boşuna dememişler
ne kadar iyi geçinirsen geçin insan yanlız kalmaya ihtiyaç duyar
oohhh ne rahatım valla şu an kaydirigubbakcemile3

Yaşamam. :1closedeyes:
ınsan kendi ailesiyle yaşarken bile sorunlar yaşanıyor.
Ayrıca rahat olamam aynı ev içerisinde.

önce eşime sorarım annesiyle anlaşabilirmiyim?yani ikimizide yakından tanıyan biri.ve eklerim birgün olduda derin bi kavgaya tutuştuk beni al götür ordan.ama kesinlikle sevdiğim için gittiği yere kadar götürür kalırım..kii sevdiğim için herşey olur hergün bana güler yüz gösterip sevdiğini sölesin hiç problem olmaz.çünkü ben körüm aşkım beni kör etmişkaydirigubbakcemile :asigim: ben kesinlikle kalmam derdim ama eşimi okadar seviyorumki sorun değil yeterkki eşimle aram bozulmasın.ama bozulursa canavardan daha kötü bi yaratık olurum kimse katlanamaz:jeyyar: kurban olurum onu yaradana meleğimde benim hayatımın aşkı sevdiceğim benim:1hug:

Çok iyi anlaşmamıza ve beni çok sevdiğini hissetmeme rağmen aynı evde oturmak istemezdim.Çünkü ev ev üstüne olmuyor.Herkes kendi düzeni olsun istiyor.Bazen bana misafirliğe geldiklerinde bile 2 gunde deliriyorum.Eşyalarımın yeri değisiyor,onun istediği yemekler pişiyor vs.vs.Ama eşimde kesinlikle aynı evde oturamayacağını söyleyip duruyor.O yönden şanslıyım çok şükür.Herkes kendi evinde sağolsun.Allah mecbur etmesin inşallah.

Aynı evde oturunca insanın mahremi kalmıyor ki...........
Onun için oturmam.......................

en önemlisi bu zaten canım
konu sadece onlarla anlaşıp anlaşamama değil ki:1no2:insanın özeli gizlisi mahremi kalmıyo.bu da insanı bir yerden sonra rahatsız ediyo
özelliklede genç bir çift için çok zor bir durum
bence herkes evini düzenini bilmeli

Kesinlikle oturulmamalı...

Büyükler saygı bekliyor; gençler evlerinde diledikleri gibi hareket etmek istiyor...

Büyüklü evde eşine mesafeli davranmak zorunda kalıyorsun; Zamanla bu bir alışkanlık haline geliyor...

Eşine sarfettiğin iki tatlı söz bile büyükler için saygısızlık olarak nitelendiriliyor...

Koyun koyuna tv. izleme lüksün bile olmuyor...

Bu da doğal olarak sorun teşkil ediyor...

Büyük konuşmamak gerek elbet; ama ben kabul etmem birlikte yaşamayı.

ben 1 ay oturdum kayınvalidemle.
allah bir daha da göstermesin o günleri.
1 ay bir yıl oldu şimdi ise olmaz imkansız yaşayamam.

kesinlikle gelin olarak direk gitmeyi kabul etmezdim. durumlar düzelinceye kadar ister flört edelim ister nişanlı kalalım derdim.
çünkü ne ben rahat olurum ne kocam ne ailesi ne gerek var zorla ev ev üstüne..
ama ileride çok ciddi bir iflas yaşarız allah korusun o zaman biraz kayınvalidemde biraz annemde kalırız.

ben otururum ne var derdim bu konuya ama
kışı bebek yüzünden kayınvaldemde geçirdik
hiçbir problem olmadı aksine çok rahattım ama
asla olmuyomuş
insanın kendi evi gibi yok
herkes yerinde sağ olsun

bende oturmak istemem
ev üsütne ev olmuyo herkesin kendine göre bi düzeni var.
ben evimde belki geç kalkıcam paspallık yapıcam
çok çok aksi bi durum olmadıkça istemem

ben bu soruyu bekar olarak cevaplasaydım
ne var canım otururuz derdim.
ama şimdi kayınvalidemi 5 senedir tanıyan bir insan olarak
asla,imkansız, kesinlikle olmaz, mümkün değil derim. çünkü kayınvalideler
paylaşmaktan anlamıyor herşey onların oğulları torunları evleri

ıstemezdım.her ıkı tarafın selametı ve huzur ıcın ayrı olması en guzelı.herkesın evrı ayrı yolu ayı olsun.herkes evıne ayrı ayrı gırsın kapısını kendı acsın kapatsın.cok sukur kı ıstedıgım gıbı de oldu ayrıyız...

kriz hayat pahaliliği vs.şeylerden birlikte oturuyorum
hatta gelin geldim 2.5 aylik gelinim kayin validemle bir sorunum yok
olacağini da sanmiyorum gayet tutarli uyumlu hanim hanimcik
kendini taşiyan biri:asigim:
kendi evim düzenim olsun isterim tabiki ama kiraya da çikmak istemiyorum
ayrica da rahatim ne yememe ne içmeme ne uyumama karişir
istemezsem yataktan çikmam asla seslenmez bile
ama herkes benim kadar şansli olmayabilirşutarafagitti
görmek istemediğim insanlar bile gelse odamdan çikip ilgilenmem
o da asla zorlamaz çok anlayişlidir sağolsun
öz annem kadar sevmesem de çok severim kendisini:icecream:

ben kayınvaldemle oturmuyorum ama oturmazdımda.....

yani bana ters diye düşünüyorum...

fekat;

gel görki şu anda kayınvalidem gelse (zaten k.peder yokta) aylarca kalsa başımın üstünde yeri var....

aynen bende kriz dolayısıyla birlikte oturacağım, 1 ay sonra evleniyorum.. ben kayınvalidemi oda beni çok sever , bi sorun yaşayacağımı hiç sanmıyorum doğrusu, evet insanın kendi evi gibi olmaz ama zaten bi süre beraber yaşayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…