• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenince kayınvalideyle bir oturma fikri..

benimki ayrı evde olmasına rağmen korunmamıza karışıoooo onu napcaz :)
evlendiğimde hemen hamile kalmıştım neler neler dedi ne stresler yaşattı bana 20 haftalıkken kaybettim bebeğimi rahatladı.babanne olmak fikri korkutuo sanırım onu ben onu bir babaanne edeyimde o görsün gününü:):52:
ahhh ahhh nerde inşallah:(
inşallah cANIM:16::16:

Çok içten ve samimi buldum duygularını, gerçek yaşanmışlıkların ve acından olsagerek :(
Benim tek korkum o zaten.Huyuna devam etmesi..Ben çocuk yaştan beri maddi manevi her zorluğu yaşadım yaşıyorum.
Çokta eli sıkı tasarruflu biriyimdir.Ama bunlar yetmez biliyorum.
Ayrıl diyorsun ama okadar bağlıyız ki :( Tabii her acı zamanla unutulur.
Ama şöyle bir durumda var, benden önceki sevgilisi (ondan 5-6 yaş büyük) yaşı gereği hemen evlenmek istemiş ve bunu ailesi de biz hemen düğün vs. yapamayız diye istememiş (gerçi asıl neden kızın yaşı) ve kız terketmiş hemen başkasıyla nişanlanmış
Erkek arkadaşımda bu durumdan çok yaralı.Sırf maddiyat yüzünden terkedilmesi çok dokunmuş.Şimdi bende ona bu sebepten ya adam ol ayrı eve çıkıcaz yada ben yokum dersem siz düşünün gözünde nasıl biri olduğumu

ama erkek arkadaşın ayrı ev açamayacaksa bence evlemmeyi de hemen düşünmemeli..bu cümlem sana çok zalimce gelebilir ancak hayatın gerçekleri böyle..ona bişey olmaz ki o işe gidecek gelecek annesinin yanına ama senin için durum böyle değil maalesef.bi evde iki yabancı kadın çok zor.kendi annenle bile zor bence.

canım bende arkadaşlara katılıyorum kesinlikle ayrı ev 1 ,2 sene sonra evlen ama beraber oturma bende 1.5 yıl oturdum boşancaktık nerdeyse şimdi evim ayrı şükürler olsun cehennem gibi 1.5 yıl dan sonra çok mutluyum

Çok içten ve samimi buldum duygularını, gerçek yaşanmışlıkların ve acından olsagerek :(
Benim tek korkum o zaten.Huyuna devam etmesi..Ben çocuk yaştan beri maddi manevi her zorluğu yaşadım yaşıyorum.
Çokta eli sıkı tasarruflu biriyimdir.Ama bunlar yetmez biliyorum.
Ayrıl diyorsun ama okadar bağlıyız ki :( Tabii her acı zamanla unutulur.
Ama şöyle bir durumda var, benden önceki sevgilisi (ondan 5-6 yaş büyük) yaşı gereği hemen evlenmek istemiş ve bunu ailesi de biz hemen düğün vs. yapamayız diye istememiş (gerçi asıl neden kızın yaşı) ve kız terketmiş hemen başkasıyla nişanlanmış
Erkek arkadaşımda bu durumdan çok yaralı.Sırf maddiyat yüzünden terkedilmesi çok dokunmuş.Şimdi bende ona bu sebepten ya adam ol ayrı eve çıkıcaz yada ben yokum dersem siz düşünün gözünde nasıl biri olduğumu

önyargılı asla değilim ama görmediğin ama bize hissettirdiğin çok tüyo var aslında .5-6 yaş büyük diye oğullarının mutluluğunu istemeyen bi aile..bencil.. çok açık bu net yani.oğullarınıda seninle paylaşamayacaklar.sorunlar olcak .kötü insanlar demiyorum asla demem ben görüşmüyorum şuan eşimin ailesiyle diğer konuda bahsetmiştim baya ciddi sorunlar oldu onuda oku derim.ama yinede üzerimde hakları var kötü diyemem demede zaten.sevmene saygım sonsuz deli gibi aşıktım kocama o sonki olanlar beni çat diye betona yapıştırdı.erkek arkadaşının yaraları sevdiğinin arkasında duramadığından kaynaklanmış.bu sanada olacaktır annem babam deyip seni elinin tersiyle çok itecektir dene bi istersen..onun gözünde nasıl bir insan olduğunun önemi ne ki mantıklı düşünen bi adam terkedilsede sevdiğine laf söylemez.benim babam anneme aşıktı boşandı arkasından ne laf söyledi ne söyletti ben salaksa evli olduğum halde ne laflar yedim.örnek veriyorum olgun bir insansın evliliğe çok hazırsın belli sen sadece ayrılacak yada bu duruma karşı duracak gücü bulamadığından biraz destek bekliyosun bizden o kadar ama yapma harcama kendini derim bu laflarımı inş mutlu olursun ama unutma er yada geç dediklerim olacaktır muhakkak...

Merhaba kızlar.
Derdim konu başlığımdan anlaşılıyordur.9 aylık bir birlikteliğim ve 1 ay sonra sözüm var.Kısmetse seneye yazında düğün.
Erkek arkadaşımın iyi kötü bir işi var.Eşini veya ailesini ele muhtaç etmeyecek karakterde biri.
Ama gelin görün ki evin en küçüğü ve en kıymetlisi.Buzamana kadar yaptığı hatalar (her erkek veya kız gençliğinde yapar) annesi,teyzesi ve ablası tarafından kapatılmış.Borcu harcı ödeyemeyince ailesi ödemiş.
Yani açıkçası hep arkasında bir ailesi var diye biraz rahat takılmış.(Dışarıdan görülen ve ailesinin anlattığı bu)
Annesi bana açık açık ''benim oğlum şuan ev geçindiricek sorumlulukta değil, alışana kadar (1-2 sene) bir otururuz hem o arada evinizi hazırlarız demişti.Diğer oğlu da yakın zamanda evlendiği için daha onun borçları tam olarak bitmediğinden anlayışla karşıladım.
Bu durumu yakın arkadaşlarıma anlattım çoğu 2 sene çabuk geçer hem eğer hemen evlenmek istiyosanız mecbursunuz falan dedi..
Bir arkadaşım (37 yaşında 2 cocuk annesi) bana ''Bak ablacım 2 kuru ekmek ye ama ayrı evin olsun nekadar da seversen sev kaynananı oda seni severse sevsin bir zorlanırsın, hem yeni evli olucaksın evde rahat dolaşmak istiyceksin kocana sırnaşıcaksın vs duşunu rahat alamıycaksın '' diye akıl verdi..Abla mecburum dedim.
Sonra aylar geçti.Şu sıralar yani.Düşünüyorum da nekadar müstakbel kaynanam ve ailesiyle aramda sorun olmasa da başta bizim ayrı ev kurmamız daha mantıklı.
Erkek arkadaşım ozaman sorumluluğun ne olduğunu anlayacaktır..Aksi halde gene rahata alışıcak ve bizim kendi evimizin olması başka baharlara kalacaktır..
Bu konuda sizlerin yorumu nedir, siz ne düşünüyorsunuz merak ettim

bak şu kırmızı ile çizdiğim cümle de neler gizli aslında..kadın açıkça demiş diyeceğini..lütfen bunu kendine yapma.

seni çok anlıyorum canım bizde istiyorduk çocuk tam 7.geçti ve ayrıldıktan b kaç gün sonra allahım nasip etti iyi ki ayrılmışı diuyorum çocuk olunca daha da zor oluyor herşey

hemde nasıl 2 yaşındaki çocuğa cips çikolata yedirilir mi dinletemiyodum eşim karambole büyümüş resmen zaten hastaneden iğneden kurtulamamış o yüzden adam benle evlendikten sonra hastalığı kesildi biliyomusunuz benim oğluma cipsi çikolatayı öğretip alıştırdılar ay sinirlendim bak gene:47:

benimki ayrı evde olmasına rağmen korunmamıza karışıoooo onu napcaz :)
evlendiğimde hemen hamile kalmıştım neler neler dedi ne stresler yaşattı bana 20 haftalıkken kaybettim bebeğimi rahatladı.babanne olmak fikri korkutuo sanırım onu ben onu bir babaanne edeyimde o görsün gününü:):52:
ahhh ahhh nerde inşallah:(

demedinmi orasını da biz biliriz diye ben en sonunda öyle dedim tek kelime duymadım bidaha arada net olmak gerek ya anlatamıyosun başka türlü kötülüklerinden değilde sınırı bilmiyorlar o sınırlarıda bizim çizmemiz gerekiyor işte..

oğlu ev geçindirecek durumda değil 1-2 sene alışana kadar oturursun..
sonra 5-10 sene eşin ev geçindirecek konuma gelir belki..

ama o zamana dek de sen senden gitmiş olursun.. zaten eşin de nasılsa rahat geçim derdi yok diye salar kendini..

sende burda konudan konuya atlarsın kv ile ilgili. :ssz:

aman uzak dur..

ev üstüne ev kurulmaz. :24:

demedinmi orasını da biz biliriz diye ben en sonunda öyle dedim tek kelime duymadım bidaha arada net olmak gerek ya anlatamıyosun başka türlü kötülüklerinden değilde sınırı bilmiyorlar o sınırlarıda bizim çizmemiz gerekiyor işte..[/QUOTE]

ben demeden eşim dedi sağolsun benim yatak odama karışmaya ne hakkın var oldu olacak aramıza gir yatta sen koru demişti kıpkırmızı olmuştu:)
aman be bacım hepsi geldi geçti ama acısı yürekte kalıyor işte :)

demedinmi orasını da biz biliriz diye ben en sonunda öyle dedim tek kelime duymadım bidaha arada net olmak gerek ya anlatamıyosun başka türlü kötülüklerinden değilde sınırı bilmiyorlar o sınırlarıda bizim çizmemiz gerekiyor işte..

ben demeden eşim dedi sağolsun benim yatak odama karışmaya ne hakkın var oldu olacak aramıza gir yatta sen koru demişti kıpkırmızı olmuştu:)
aman be bacım hepsi geldi geçti ama acısı yürekte kalıyor işte :)[/QUOTE]

aynen geçiyoda işte acıta acıta geçiyo izi kalıyor..

Evlilik sorumluluğu alamayacaksa hakikaten evlenmesin.Acelesi yok,sonra evlenirsiniz.
Nişanlıyken 1-2 sene geçer ama aynı evdeyken geçmez.
Sen inanmışsın ama o 1-2 sene lafının ucu epey açık.
Bir bakarsın yıllar geçmiş,siz hala aynı evdesiniz.Eşin o rahatı bırakıp ayrı eve çıkmayı hiç göze alamayabilir.
Hemen ayrıl demiyorum ama hemen evlenmen için de sebep yok.

ev üstüne ev olmaz derler ama istisnalar da var arada. ben de sözlümün anne babasıyla oturacam. ilk başlarda çok dert ediyordum ama düşünüyorum annesi rahatsız ee tabi ben de bir gün yaşlancam ben yaşlı insanlara hürmet etmez sırtımı çevirirsem Allah'ın gönlüne hoş gelmez. elbette bazı sıkıntıları olacak eşinle yatak odanız dışında rahat rahat davranamayacaksınız. her ilişki sonrası duş lazım bu yüzden rahat duş alamayacaksınız. evin dekorasyonunu değiştirmeye çalışsan çekingenlik olacak çünkü o ev sadece sana ait olmayacak. ama kayınvalide biraz insansa emin ol böyle şeyleri kafaya takmak da boş zaten. ama duyuyoruz aynı evde oturup hayattan bezeni de aynı evde oturup daha mutlu bir yuva kuranı da. sonuçta ayrı da otursan sıkıntılar bitmeyecek. eşin zaten olgun biri değilse aynı oturmanda fayda olabilir diye düşünüyorum. çünkü o çocuk gibi davransa sizin yanınızda eşinizin kulağını bükecek büyükleriniz olacak. ama bu da bir yere kadar. bilemedim canım ayrı otursanız belki fazla kavga edeceksiniz eşinle. hiç olmazsa aynı evbin içinde büyükler olsun da kavga edecek cesaret olamasın. inşaAllah hakkında/hakkımızda hayırlısı olur :16:

Canım benim istisna dediğin vakit birlikte yaşamış ve mutlu mesut hayatını devam ettiren anlaşılır.

Ne yazık ki sen istisna değilsin senin konu açan arkadaştan hiç farkın yok. Henüz birlikte yaşamadın ve başına neler gelebileceğini bilmiyorsun. Senin tek farkın o daha birşey söylememiş, sen kabul etmişsin.

Ve bir abla olarak söylüyorum ki mutluluk oyunu oynuyorsun, inşallah sen haklı çıkarsın. Ama sende unutma ev ev üstüne olmaz, bir evde iki kadın hiç olmaz.

Hakkında hayırlısı

Sırf maddiyat yüzünden terkedilmesi çok dokunmuş.Şimdi bende ona bu sebepten ya adam ol ayrı eve çıkıcaz yada ben yokum dersem siz düşünün gözünde nasıl biri olduğumu

Diyorsun ki o üzülmesin, onun gözünde kötü olmayayım ama benim hayatım mahvolsun :50:

Peki onun annesi mutlu olacak diye kendi ana babanı mutsuz etmeye hakkın var mı ? Sen mutsuz oldukça onların mutlu olması mümkün mü ?

2 yıl para biriktirelim sonra evlenelim dersin, ne var bunda ? Çok açık olacak ama aynı evde yaşayarak o evlilikten hiçbirşey anlamayacaksın, şimdiki hayatından tek farkın ilişkiye girmiş olmak olacak.

Çok iyi düşün derim.

cnm ben iki sene beraber oturdum kimseye tavsiye etmiyorum iyi de olsalar kötüde olsalar beraber oturma çok zor çok
ben şimdi ayrıldım çok şükür dünya varmışş eşin doğru düzgün oturamıyorsun tv izleyemiyorsun dışarı çıkamıyorsun rahat rahat banyonu bile yapamıyorsun ben ayrıldım valla şimdi okadr rahatım ki kimseye tavsiye etmem

İşte aynı sorunları yaşıycaz diye korkuyorum ve bu bizim aramızıda açabilecek bir mevzu diye düşünüyorum

ev üstüne ev olmaz derler ama istisnalar da var arada. ben de sözlümün anne babasıyla oturacam. ilk başlarda çok dert ediyordum ama düşünüyorum annesi rahatsız ee tabi ben de bir gün yaşlancam ben yaşlı insanlara hürmet etmez sırtımı çevirirsem Allah'ın gönlüne hoş gelmez. elbette bazı sıkıntıları olacak eşinle yatak odanız dışında rahat rahat davranamayacaksınız. her ilişki sonrası duş lazım bu yüzden rahat duş alamayacaksınız. evin dekorasyonunu değiştirmeye çalışsan çekingenlik olacak çünkü o ev sadece sana ait olmayacak. ama kayınvalide biraz insansa emin ol böyle şeyleri kafaya takmak da boş zaten. ama duyuyoruz aynı evde oturup hayattan bezeni de aynı evde oturup daha mutlu bir yuva kuranı da. sonuçta ayrı da otursan sıkıntılar bitmeyecek. eşin zaten olgun biri değilse aynı oturmanda fayda olabilir diye düşünüyorum. çünkü o çocuk gibi davransa sizin yanınızda eşinizin kulağını bükecek büyükleriniz olacak. ama bu da bir yere kadar. bilemedim canım ayrı otursanız belki fazla kavga edeceksiniz eşinle. hiç olmazsa aynı evbin içinde büyükler olsun da kavga edecek cesaret olamasın. inşaAllah hakkında/hakkımızda hayırlısı olur :16:

İnşallah canım.Bizimkilerin sağlığı yerinde genç insanlar maşallah.Ben ayrı oturcam desemde yok hayır olmaz şu var bu var vs demezler eminim.Çünkü diğer gelinlerinin yuvasını onlar kurdu herşeylerini aldılar onlara borç bırakmadılar hala kendileri ödüyor (buda bir detay aile kendi çocukları dert tasa çekmesin diye maddiyat olarak fazlasıyla destek oluyor)

Aynı evde oturacağınıza bence düğün tartihini uzatın, erkekler için fark etmez ailelede oturular hazır yemek ev işi sıcak ev para derdi yok vs, bu rahatlığa alışacak bizimle oturusunuz değil SEN onların evine taşınıyorsun unutma, gece duşun var aynı makinada yıkanan iç çamaşırların vs ... Anladın sen demek istediğimi ya bekle derim yada kesinlikle ayrı ev .

Anladım canım ne demek istediğini :) Zaten şuan oturdukları ev çok küçük.Dip dibe olacağız.Ve ben artık bu yaşıma kadar evimde hizmetçi gibi kullanıldım.Abartmıyorum..Artık braz sadece kendi evimle kendi çocuklarımla ilgilenmek istiyorum.

Ablam 7 senelik evli. Severek evlendi ve enistemin de iyi kotu bir isi vardi. Hatta abisinin yaninda çalışıyordu ve hala calisiyor. Ablam da evlendiginden beri kaynana ve kayinbaba ile birlikte oturuyor. Enistem rahata alistigi icin ayri eve cikma cesaretini gosteremiyor artik. E kira yok onu al bunu al derdi yok. Hepsini kayinbaba hallediyor. Ha bu sene ayri eve cikacagiz ha ciktik derken 7 sene gecti hala ayni hikaye. Ailesinin kalabalik olmasi sebebiyle gorumce derdi elti derdi cekmeside cabasi. Iyi dusun canim. En guzel zamanlarini kaynananlarla gecirme bence. Oturun konusun ve mutlaka cozume kavusturun. Esim uzulmesin zorda kalmasin diyorsan sen bilirsin tabi. Senin hayatin canım.

Erkek arkadaşımın ailesi de öyle.İnan düğünde doğumda sünnette vs herşeyi üstlenir.Eve 1 kg domates alıncaksa alır götürürler.Ayda 1-2 defa mutfak alışverişi yaparlar (eltime).Ee bir oturunca da bize bırakmıycak kendileri karşılıycak herşeyi ve bizimki rahata alışıcak enişten gibi..

önyargılı asla değilim ama görmediğin ama bize hissettirdiğin çok tüyo var aslında .5-6 yaş büyük diye oğullarının mutluluğunu istemeyen bi aile..bencil.. çok açık bu net yani.oğullarınıda seninle paylaşamayacaklar.sorunlar olcak .kötü insanlar demiyorum asla demem ben görüşmüyorum şuan eşimin ailesiyle diğer konuda bahsetmiştim baya ciddi sorunlar oldu onuda oku derim.ama yinede üzerimde hakları var kötü diyemem demede zaten.sevmene saygım sonsuz deli gibi aşıktım kocama o sonki olanlar beni çat diye betona yapıştırdı.erkek arkadaşının yaraları sevdiğinin arkasında duramadığından kaynaklanmış.bu sanada olacaktır annem babam deyip seni elinin tersiyle çok itecektir dene bi istersen..onun gözünde nasıl bir insan olduğunun önemi ne ki mantıklı düşünen bi adam terkedilsede sevdiğine laf söylemez.benim babam anneme aşıktı boşandı arkasından ne laf söyledi ne söyletti ben salaksa evli olduğum halde ne laflar yedim.örnek veriyorum olgun bir insansın evliliğe çok hazırsın belli sen sadece ayrılacak yada bu duruma karşı duracak gücü bulamadığından biraz destek bekliyosun bizden o kadar ama yapma harcama kendini derim bu laflarımı inş mutlu olursun ama unutma er yada geç dediklerim olacaktır muhakkak...

O mevzuda burda yazmadığım ve benimde bilmediğim başka detaylar da var canım.Hiçbir yönden uygun değillerdi birbirlerine.
Düşünün erkek arkadaşı yanındayken arka masadaki erkekleri kesen biriymiş son zamanlarda.Zaten erkek arkadaşım askerden hemen gelirgelmez yaşadığı bir ilişkiydi.

Merhaba kızlar.
Derdim konu başlığımdan anlaşılıyordur.9 aylık bir birlikteliğim ve 1 ay sonra sözüm var.Kısmetse seneye yazında düğün.
Erkek arkadaşımın iyi kötü bir işi var.Eşini veya ailesini ele muhtaç etmeyecek karakterde biri.
Ama gelin görün ki evin en küçüğü ve en kıymetlisi.Buzamana kadar yaptığı hatalar (her erkek veya kız gençliğinde yapar) annesi,teyzesi ve ablası tarafından kapatılmış.Borcu harcı ödeyemeyince ailesi ödemiş.
Yani açıkçası hep arkasında bir ailesi var diye biraz rahat takılmış.(Dışarıdan görülen ve ailesinin anlattığı bu)
Annesi bana açık açık ''benim oğlum şuan ev geçindiricek sorumlulukta değil, alışana kadar (1-2 sene) bir otururuz hem o arada evinizi hazırlarız demişti.Diğer oğlu da yakın zamanda evlendiği için daha onun borçları tam olarak bitmediğinden anlayışla karşıladım.
Bu durumu yakın arkadaşlarıma anlattım çoğu 2 sene çabuk geçer hem eğer hemen evlenmek istiyosanız mecbursunuz falan dedi..
Bir arkadaşım (37 yaşında 2 cocuk annesi) bana ''Bak ablacım 2 kuru ekmek ye ama ayrı evin olsun nekadar da seversen sev kaynananı oda seni severse sevsin bir zorlanırsın, hem yeni evli olucaksın evde rahat dolaşmak istiyceksin kocana sırnaşıcaksın vs duşunu rahat alamıycaksın '' diye akıl verdi..Abla mecburum dedim.
Sonra aylar geçti.Şu sıralar yani.Düşünüyorum da nekadar müstakbel kaynanam ve ailesiyle aramda sorun olmasa da başta bizim ayrı ev kurmamız daha mantıklı.
Erkek arkadaşım ozaman sorumluluğun ne olduğunu anlayacaktır..Aksi halde gene rahata alışıcak ve bizim kendi evimizin olması başka baharlara kalacaktır..
Bu konuda sizlerin yorumu nedir, siz ne düşünüyorsunuz merak ettim

Canım ailem Babaannemlerle karşılıklı 15 yıl oturdular aynı evde olmadıkları halde ki babannem anneme ve bize kulköle olan biri annemi gerçekten cok sever ama yinede kaynana işte annemi sever ama misafiri gelsin istemez.Devamlı biri gelsin istemez cocuklarına karışır laf söyler anneme ne kadar iyise gelen misafirede yapmadığı suratı bırakmaz.Kimseyle iç içe yaşamadan bilemezsin 10 senedir başka yerde yaşıyoruz inanki annem salakmışım diyor gidip orda nasıl yaşamışım şimdiki aklım olsa asla yapmazdım diyor.

Heleki sen aynı evin içinde yaşamayı düşünüyorsun cok sorun olur senin için canım.Rahat rahat kocanla cicim aylarını bile yaşayamazsınız utanırsın zaten haliyle bence sözlüne konuş bu durumu yaalnız eve cıkmak istiyorum de annesi şimdiden ipleri eline almış burda yaşarsınız diyor buna izin verme bence tatlım.Yinede sen bilirsin... ama inanki ben sevgilimin evinde annesi babası varken cok kaldım ne kadar iyi olsalarda insan rahat oturamıyor hep diken üstünde oluyorsun...

Kesinlikle ayri ev!
Dusunsene yeni evli olacaksiniz belki gunde iki kere esinle beraber olacaksin gunde iki kere banyo yaptiginda elbette utanacaksin evdeki diger kisilerden

Disari cikarken hesap vereceksiniz anne baba biz suraya gidiyoruz buraya gidiyoruz diye

Senin kendine ait mobilyalarin, mutfagin olamayacak

Evde gidip esine orada burada satasip sirnasamayacaksin
İnsan yeni evliyken surekli esini opmek ister sarilmak ister
4 duvar arasina hapis mi olacaksiniz?

Allah muhafaza bir de bebegin olursa senden cok kv annelik yapacak o bebege haberin olsun

Ayrica evlendikten sonra esin surekli cocuk gibi pohlanacak gibi geldi bana,, kadinlar guclu erkeklerle beraber olmak ister,, evine bakan, gerekirse ekmegini tastan cikaran bi erkekle..

tabiki de ayrı ev ne kadar iyi olursanız olun
en başta bizde öle düşünmüştük hatta benim ailem öle istedi daha çabuk ev alırız die ayrıca kayınvaldemin evi dubleks altlı üstlü olucaktık ayrı iki kat gibi yani ona rağman benim kv istemedi şimdi Allaha şükür aramız çok iyi olurda aynı eve girince anlaşamayız ayrı eve çıkmak istersiniz dostumuz düşmanımız var kimsenin diline düşmeyelim siz ayrı evde oturun biz yine yardım edelim dedi ayrı ev tuttuk iyikide öle yapmışız kendi evi gibisi olmuo insanın halada kv anne kız gibiyiz çok iyiyiz ama ayrı ev başka

evlilik sorumluluğunu alamıycak adam evlenmesin

kvdenızın yanına evleceğinize hiç evlenmeyın daha ıyı

sanmakı kaynana ıyı nıyetten dıyor bunu

hayatınıza rahat rahat mudahale edebılsın dıye bu isteği

Ayrı ev, kesinlikle ayrı ev.
Annesinin yanında evliliğe alışırsa;
O zaman hiç alamaz sorumluluk.
İki kişi yaşarken bile anlaşmazlık oluyor.
Siz orda kaç kişi yaşayacaksınız ne zorluklar çekeceksiniz kim bilir.
Sakın..:20:

Back
X