Evlenince nerde yaşayacağız sorunsalı

zaten daha sozlum ve nisanlim diyede bahsetmiyorusun. Bunlari konusmak icin cok erken soz-nisan olduktan sonra ne firsatlariniz çıkacak veya ne planlariniz tutmayacak once nisanlaninda

Size düşünülen daireyi kiraya verin onun kirası ile başka bir daire tutun yada biriktirin iyi olmayan dairenin içini o para ile tadilat ettirin sonrada evlenin.

Genç insanlar her şeyi kendileri alacak kadar kazanamıyorlar ne yazık ki. Neden alternatif yollar üretmeyelim ki? Hem diyorlar kiraya çıkın her şeyi kendiniz yapın diye, hem de hayatın pahasını bilmiyorlar.

Neden hayat pahalılığını bilmeyelim biz başka hayat mı yaşıyoruz

Her şeyimi kendim aldım düğünümü kendim yaptım kendime set de aldım kirada da oturdum

Ne annem ne Kv hiçbir konuda tek laf edemez ağızlarını dahi açtırmam sana ne derim tarlada izleri yok harmanda da yüzleri yok

Huzurluyuz mutluyuz 10 yıl önce bir çanta eşya ile başladım şimdi evimiz arabamız ve en önemlisi huzur ve mutluluğumuz var

Ben onun ailesinin evinde oturmam o benim aileminkinde otursun doğru bir bakış açısı değil

Evlenmek biz olmaktır yeni olan size ait olanıdır ve o zaman kıymetlidir

Sagol tatlim:) senin kalkmis da villalardan falan bahsetmiyorsun yanlis mi okudum:)
Biri kulustur biri koy evi:)) ozguvenine hayran kaldim bunlarla:)))

Ozguven parayla ölçülmüyor ki ne yapalım bi tarafımız kalkıkmış, özgüvenimiz varmış falan... Bunlar güzel şeyler. :) Ev benim degil sonuçta. Özgüven seviyemi ölç diye sana neyim var neyim yok onu mu yazayım? Umarım ozguvenin kötü bir şey olmadığını ogrenirsin.

Ailemin evi var. İlla orada durmak zorunda değilim. Erkek arkadaşımı ikna etmem gerek bu konuda. Neden onun ailesine muhtaç olayım ki? Ayrıca kendim de kazanırım.
neden onun senin ailene muhtaç olması için uğraşıyorsunuz ki? hayır bence tam olarak kavrayamadığınız şey ailenizden ayrılıp başka bir aile olacağınız..
hayat pahalı gençler kazanmıyor demişsiniz de bizde herseyimizi yapıyoruz ev tuttuk eşya aldık borç içinde ama ödüyoruz hatta bitti bile neredeyse şimdi sadece düğün kaldı isteyince oluyor. siz elinizi taşın altına koymaktan korkuyorsunuz. ailecisiniz ve uyumsuzsunuz. benim dediğim olacak diyorsunuz. Allah eşiniz olacak insana sabır versin şayet her konuda böyleyseniz.

işiniz zor... aile sıcak bakmıosa bi bildiği vardır... kv ile alt üst oturmak .... ıyyy...

Daha ortada isteme .söz nişan yokken erkek arkadaş ailesi ile bukar yüz göz olmayı iletişim kurmayı doğru bulmuyorum açıkcası daha evlenmeye 2 yıl var aileye şimdiden rest çektim dil biledim diyosunuz yanlış bence

paran yoksa evlenme köy hayati zordur sehirden geliYorsan calisin birikim yapin eviniz ayri olsun alti üstlü ayni ev gibi sonucta

Köye gitme bence
Hele bir de o hayatı bilmiyorsan çok zor olacak senin için

Ailesi erkek arkadaşını çalıştırırsa öp de başına koy.
Köyde iş biter mi sanıyorsun?
Dünyanın işi seni bekliyor.
Sakın köye gitme
Paranız yoksa şehirde ev tutmaya evlenmeyin,erteleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…