Evlenince nerde yaşayacağız sorunsalı

Kira odeyemeyecek kadardasiniz evlilik neden.
Evlilik ev kurabilmek.hem durum yok hem evin ici eski cok masraf var siyorsunuz.ya bekleyip merkezdeki evi tamir ettireceksiniz yada koy.
Koy sizin icin hicde iyi olmaz o ayri

Kiralar çok pahalı. Durumumuzun olmamasından değil sadece kiraya para verirsek evimiz olmaz para biriktiremeyiz. Küçük hesaplar yapıyorum.

iyi de ona imkan yok buna imkan yok.
maddi durumlar elverene kadar evlenmeyin sonra da kiraya çıkın.

Evlenene kadar para biriktireceğiz. O kararı almıştık. Daha var o zamana da aslında. Sadece kendi evimiz olsun diye kiraya sıcak bakmıyorum.

sehır hayatına alışmıs bırı koyde yapamaz, yenı evleneceksınız eskı kırık dokuk evde ısınız ne, ıkınızde maaslı calısan ısenız evlenene kadar para bırıktırın, aıleler dugun dernek kısmını halletsın sızde ufak ama ıcı yapılı bır ev tutar bırkaçta esya alır rahat rahat yasarsınız..
herkes kırada yasıyor ama bırseylerı eksılmıyor, evımız olsun dıye para bırıktırcen dıye mutsuz olmaktansa kırada otur tum evler senın zaten keyfıne bak ...

Madem o kadar zehir eden bir kadın kendi evlerinde sana huzurla oturtur mu sence? Çok konu var köyde üşüyorlar yok hastanede işleri var deyip kalan erkek aileleri. Ayrıca ev onlara ait olduğu için hak iddia edemeyeceksin. Yaptığın masrafta güme gidecek derim. Bence hiç bulaşma ev peşinatı biriktirin ya da maddi gücünüze göre ev kiralayın aileyi çok bulaştırmayın ki size karışma özellikle sana karışma hakkını görmesinler. Köyde yaşamayı hiç düşünme daha şimdiden böyle yapan kv adayı köyde dar alanda kısa paslaşır valla annen haklı onu dinle sen bu haliyle evlenme.

Siz de haklısınız. Zamana bırakmak en iyisi. Sanırım erkek arkadaşımın ailesi düğüne de yardım etmeyebilir.. Çünkü düğün için borca gircez dedi. Düğün şart mı ya? Bu işler hiç bana göre değil.

Eheheh aynı benim durum köyde oturuyorlar alt katlari sevgilime ait evlenince orda oturcaz diye tutturdu

Hem aileye gıcığım diyorsun hem de faydaları olsun istiyorsun.sen de işe gir iyi kötü kazancının olur.ev tutarsınız.
2 gün sonra evimizde oturdunuz derler kira ister belki.belki de çık der sen tadilat yaptırdığınla kalırsın.kendi göbeğini de kendin kes çalışın birlikte yapın

Erkek arkadaşının mesleği yok mu? Varsa köy işi yapmasına fırsat kalmaz zaten. Ama en büyük sorun erkek ailesiyle birarada olmak bence.
Aile yapısı nasıldır bilinmez. Huzurum için eski evde oturmaya razı olurdum yine de bu riski almazdım.

Buraya yapılan yorumlar gerçekçi. Annemi anlamış oldum bu sayede. Haklısınız köyde oturamam. Alışkın olsam neyse de, kendi düzenim olmayacak. Erkek arkadaşım bile annesi gelip gider diye köyde oturmayı istemiyor.

Bir eve tadilat yaptirebilecek kadar paraniz yokken evlenmeyin zaten, 3 degil 5 yil sonra olsun ama elinizde kazanciniz olsun

Çalışıyordu işten gelince köy işi yapıyordu. Tatillerinde de köy işi yapıyordu. Mesleği var şuan askerde bi kaç ayı kaldı. Yazılanları okuyunca yeni bir karar aldım, onların evlerinin hiç birinde oturmayacağım.

Bir eve tadilat yaptirebilecek kadar paraniz yokken evlenmeyin zaten, 3 degil 5 yil sonra olsun ama elinizde kazanciniz olsun

Yazılanları okuyunca o evlerin hiç birinde kalmamaya karar verdim. Bizim evde otursak annemler o evi bize verir zaten. Ya da kiraya çıkarız. Bu konuyu açmasaydım bazı şeyleri öğrenemeyecektim :)

Eheheh aynı benim durum köyde oturuyorlar alt katlari sevgilime ait evlenince orda oturcaz diye tutturdu

Burda kalalım mı para biriktiririz arabayı satarız diye teklifte bulundu. Kendi de bıkmış istemiyor ailesinin gelip gitmesini. 3 sene kalırız falan dedi. Aklıma takıldı. :/

Bu halde evlenmeyi mi düşünüyorsun para yok kalacak yer yok. Durumumuz düzelince evlenin. ALLAH yardımcınız olsun

bence ortada söz nişan şu tarihe düğün gibi şeyler yoksa boşuna geriliyorsun
hele aileyi zaten sevmezken onların evinde oturmak hele hele de daha 3 kardeş varken hele hele altlı üstlü oturmak filan
bunlar çok büyük işler, hiç bulaşma, kavganız eksik olmaz. hem aileyi sevmeyip hem ev versinler demek de güzelmiş bu arada.
aileler ev vermek zorunda değil, senin başka kardeşin yok mu? yoksa sizinkiler yardım edebilir varsa kardeşlerin hepsine ev alacak güçleri var mı? haksızlık etmeyin, hem ailelerden beklenti hem kardeşler arası ayrım bunlar da sıkıntılı işler, evleniyoruz diye milleti birbirine düşürmeyin, zora sokmayın
e o zaman ne olacak?
acele etmeyin, herkes kirada oturuyor, ölmüyor acından, düğünü çok masraflı yapmazsanız, ilk evinizi küçük olsun bizim olsun mantığıyla alırsanız çalışan 2 kişi olarak bi şekilde halledersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…