durumları düzeltene kadar evlenmeyin. aceleniz ne?
Merhaba kızlar...
Erkek arkadasimla evlenince nerde kalacağımız konusunda bir karara varamadik. Onlarin köyde evleri var üstte ailesi oturuyor alt kat da boş. Bir de merkezde evleri var ama o evin içi cok masraflı cok eski bir ev. Her yeri bastan aşağı yapılmalı. Orada kalamayacagiz cunku yaptiracak paramiz yok. Koyde kalmamiza da annem izin vermez. Zaten annem bize sıcak bakmıyor. Bende köyde yapabilir miyim bilmiyorum. Her ne kadar erkek arkadasim köy isi yapmayiz dese de, ailesi erkek arkadasimi çalıştırır ve sinirlerim bozulur. Ona da söylüyorum. Haklısın diyor. Kirada da kalamayız durumumuz musait olmayacak. Öneriniz var mı bu konuda?
Kiralık düzgün bir eve çıkacak para kazanınca evlenin.
oh hem evlerinde oturun, hem de çorbada bir tuzunuz bulunmasın.
ne güzel hayat.
elbette köyde oturacaksanız yardım edeceksiniz.
şehirdeki evde oturacaksanız evin bakımını yaptıracaksınız.
Şehirdeki evi satsınlar üstüne kredi çekip ev alırsınız şartlarınız buna uygun olunca.
Sehirdeki ev o haliyle alıcı bulabilir mi? Baya yıkık dökük içi ,mutfak camı bile yok.
nasıl bir köy bahsettiğiniz ?anadolunun bir köyümü yoksa istanbul çevresinde bir köymü.Öyle köyler varki köy demeye bin şahit ister öyle biryerse ben kalırdım şahsen hem şehrin karmaşasından uzak hemde modern hayatın getirdiği tüm araç gereç elimin altında bolca vakit..
Köyde olupta ben iş yapmam deme lüksünüz olmaz. Kendinizi bir anda tarlada veya evde kazanlarca yemek yaparken bulabilirsiniz.
O zaman ev almak yerine orayı tadilat ettirin mutfağa cam açtırın vs.
Nasıl corbada tuzumuz bulunabilir ki? Hem ikimizde calisip hem inek mi bakalim? Ben hayatimda canli inek gormedim. Koyde oturursam oraya uyum saglayamam. Ayrica erkek arkadasimi ailesi şu yaşına kadar çalıştırdı. Annesi bi yemek yapıp onune koymadı gezdi,o da aç aç kendi hazirladi yemeklerini. Yani o aileye azcik da gicigim. Sehirdeki evi yaptiralim diyor onun icin paramiz yok. Bizim evde oturalim diyorum ona da gurur yapiyor. Ailem izin vermez diyor. Orta yolu bulamadık.
Köy isi bilmiyorum ki benim lafimi ederler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?