Evlenince nerde yaşayacağız sorunsalı

imdelilah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2013
424
124
53
Merhaba kızlar...
Erkek arkadasimla evlenince nerde kalacağımız konusunda bir karara varamadik. Onlarin köyde evleri var üstte ailesi oturuyor alt kat da boş. Bir de merkezde evleri var ama o evin içi cok masraflı cok eski bir ev. Her yeri bastan aşağı yapılmalı. Orada kalamayacagiz cunku yaptiracak paramiz yok. Koyde kalmamiza da annem izin vermez. Zaten annem bize sıcak bakmıyor. Bende köyde yapabilir miyim bilmiyorum. Her ne kadar erkek arkadasim köy isi yapmayiz dese de, ailesi erkek arkadasimi çalıştırır ve sinirlerim bozulur. Ona da söylüyorum. Haklısın diyor. Kirada da kalamayız durumumuz musait olmayacak. Öneriniz var mı bu konuda?

nasıl bir köy bahsettiğiniz ?anadolunun bir köyümü yoksa istanbul çevresinde bir köymü.Öyle köyler varki köy demeye bin şahit ister öyle biryerse ben kalırdım şahsen hem şehrin karmaşasından uzak hemde modern hayatın getirdiği tüm araç gereç elimin altında bolca vakit..

Hemen evlenmeyin bence.

Şehirdeki evi satsınlar üstüne kredi çekip ev alırsınız şartlarınız buna uygun olunca.

oh hem evlerinde oturun, hem de çorbada bir tuzunuz bulunmasın.
ne güzel hayat.

elbette köyde oturacaksanız yardım edeceksiniz.
şehirdeki evde oturacaksanız evin bakımını yaptıracaksınız.

Nasıl corbada tuzumuz bulunabilir ki? Hem ikimizde calisip hem inek mi bakalim? Ben hayatimda canli inek gormedim. Koyde oturursam oraya uyum saglayamam. Ayrica erkek arkadasimi ailesi şu yaşına kadar çalıştırdı. Annesi bi yemek yapıp onune koymadı gezdi,o da aç aç kendi hazirladi yemeklerini. Yani o aileye azcik da gicigim. Sehirdeki evi yaptiralim diyor onun icin paramiz yok. Bizim evde oturalim diyorum ona da gurur yapiyor. Ailem izin vermez diyor. Orta yolu bulamadık.

Köyde olupta ben iş yapmam deme lüksünüz olmaz. Kendinizi bir anda tarlada veya evde kazanlarca yemek yaparken bulabilirsiniz.

Şehire çok uzak olmayan bir köy. Genelde hayvancilik yapılıyor.

iki kişi çalışıp nasıl kira ödeyemiyorsunuz?
zaten çalışıp inek bakamazsınız, neden buna takılıyorsunuz. ineklerin bakılma saatleri vardır zaten, size uymaz o da.

Köy isi bilmiyorum ki benim lafimi ederler

Ben de bilmiyorum mesela ama annemin köyüne yaz tatiline gezmeye diye giderdim kendimi ya tarlada soğan toplarken yada tarladan gelecekler için yemek yaparken bulurdum. Anlamasan bile herkes çalışırken boş duran insan göze batar köyde, sevilmez yani. İlla ki bi laf sokma dokundurma olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…