Evlenince nerede yaayacaz?

her erkek aynı olsa işteeeeopuyorumnanaktan

gitmezsin peşinden zaten kaydirigubbakcemile

pişman mısın kocanla evlendiğin için ?

Navb, esimle evlendigim icin kendimi genel olarak sansli buluyorum cunku kuzu gibidir kocisim:) bana cok deger verir. onun yerinde baskasi olsaydi beni coktan bosamisti aslinda ben cadiyimdir pismanligim annemi yalniz birakip taaaaaa dunyanin bir ucuna gelmek...ama insan asik olunca gozunu baska seyler gormuyo, insan geriye baktiginda anliyor bazi seyleri...ama olsun, kader kismet isi bunlar, kaderde evlenip uzak diyarlara gitmek varmis :teselli:

uzaklara gitmene değecek biri kocan...kaydirigubbakcemile5

önemli olan böyle birine sahip olmakvereliniortak

herşeyin bir bedeli varopuyorumnanaktan

öyle birini bulduktan sonra da o mekan bu mekanı problem yapmamak gerek....

evleniyorsun, ayrı hayat kuruyorsun ... ne gerek var orası burası olsun diye diretmeye

zaten sevdğimiz için orası olsun burası olsun diye diretiyoruz yani ben kendi adıma bu yüzden mekanın önemli olduğunu düşünüyorum.mutluluğumu korumak için.mekan derken zaten deniz kıyısında bi yalı diye diretmiyorum..

söylediklerinde çok haklısın.kimse kimsenin neler çektiğini ve hangi şartlarda bazı şeylere mecbur kaldğnı bilemez.seni üzmek istemezdim ama sadece bunu yanlış bulduğmu belirtmek istedim...
eşinle mutluysan huzurluysan diyecek bişey yok..inşallh daha mutlu olursunuz canım :Saruboceq:

ne yaptınız bir ilerleme var mı?

henüz bi gelişme yok, sonuçlandıramadık.sanırım daha vakit var zaten ikna edebilerim diye düşünüyor ve konuyu kapatıyor.ama ben de böyle yaptığı zamanlarda sakın zamanı geldiğinde kabullenmiş olacağımı sanma diyorum.

sen ankaradasin galiba??? Esin olacak kisi hangi memlekette??

aynı sorun bendede var istanbul diyorum hayır diyor kendi memleketinide istemiyor farklı şehir olsun eşit olsun diyo ama ben istanbuldan baska yerde yapamam :S dha coookk var bunları düsünmeye ama durum bu değişmiyeceğe benziyor.... of off

valla kaldığımız yerde kalıcaz gibi duruyo ben ilerde başka yere başka şehire gidelim

diyorum bakıcaz artık:)

ayrıca sen haklıysan o da haklı bence ikinizin dediğide olmasın ortak seçtiğiniz bir yerde oturun....

bence seninki mantıklı düşünüyor işte benim istedğim de bu.eşitlik...
sen illa istanbul diye tuttursan hata edersin.ben asla öyle bişi istemiyorum.çünkü onun da seçme ve karar verme hakkı var o zman o da illa ki kendi memleketim der.işler daha kötü olur.

sonuçta ben doğma büyme istanbulluyum buraya alıstım oysa kücük sehirde büymüs ve buraya gelms.. ama sevemems !! ben kücük sehire alısamamkii !!! istanbul haric heryer bana minicik geliyor ayak uyduramam !!! ne yapcam nasıl ikna edip nasıl derdimi anlatcam bilemiyorummafoldumben:gitme:

doğru aslında küçükş ehirde yaşamış olanlara büyük şehir çok zor geliyo.kalabalık ve hayat şartları zor görünüyo.aynı şekilde büyük şehirden küçük şehire gitmek de zor.
dezavantajlarına rağmen herzaman büyük şehir daha tercih edilesi geliyo bana.
alışması uzun sürmeyecektir.ilerde çocuklarınızn her türlü imkana sahip bi şehirde yetişmesini istemez mi? bu açıdan baktığınızda da en mantıklsı büyük şehir...onu ikna etmek istiyosan avantaj ve dezavantajlarnı sıralayın

ben de manisalıyım çok istiyorum manisada oturmayı eşim de trabzonlu. düğün olunca trabzonda olucaz. illa diretmio memleketim die ama işi hemen tayin aldırmaya müsait değil.iki şehrin ortasında oturma fikri saçma geliyor eşime. o zaman kimseye faydamız yok dio. ama ilerde gelicez inşallah bu tarafa sözü var

yaa cok despot düşünüyor... pis bi şehir diyo büyük şehir ve hert
rlü pislik var dio !! sacmalama bunca senedir yaşıyorum bi psliğini görmedm sen doğru düzgün yasa pisliğinden sanane dmi !! ben ne olursa olsun yapamam küçük şehirde ! olmaz yanii ! allahm yardm etsn :S

öncelikle hayırlı olsun canım nikahınız..:) bi ömür beraber olun inşallh..
erkekler öyle der en başta. sonra hallederiz şimdilik böyle olsun derler her konuda,sonra şimdilik denilen şey ömürlük olur.ha bugün ha yarın derken bi bakmışız onların dediği olmuş..ben tecrübe mi ettim de söylüyorum hayır ama gözlemlerim bu yönde.en başta nasıl olursa öyle gider. sen şimdi onun kararını kabul edip gidersen gerisini unut bence ve hazırlklı ol snrası için.tayin meselesi sorun tabi,elden bişe gelmiyo.başka secenek yoksa paşa paşa oturcaz onların olduğu yerde.

hayırlsı olsun canım büyük konuşmamak lazım..mecbur kaldığımzda bakalım böyle kesin konuşabilcez mi..en büyük korkum da bu.bu sebepten dolayı onlardan vazgecmek de olmaz..Allah mecbur bırakmasın diyorum ne diyim.alışkanlkları bırakmak zor tabi...

arkadaşlar benim durumum daha kötü ben evliyim böyle bir zorlamayla karşı karşıyayım boşanıcam kesin karar verdim eğer kocam kayınvalidemlerle aynı şehirde yaşamamda zorlarsa. kayınvalimdemlerle çok farklıyız

bu yüzden boşanacaksın yani??
demek o kadar ciddi sorunlara yol açabiliyor, benim korktuğum da bu..
Allah yardımcın olsun canım:Saruboceq:

`