- Konu Sahibi LadyDelarose
-
evet böyle bi sebep yüzünden ayrılmak saçma ama böyle bi sebebin ilerde daha büyük olaylara sebep olması sonucu ayrılmak daha da saçma..çünkü eğer baştan önlem alınmazsa bile bile hata yapılırsa asıl o zman saçma olur..:1closedeyes:
bi hal olur da orda yaşamak gerekirse zaten sözüm yok, Allah korusun hayat bu ama şuan hiç bi gereklilik yok..
ya kizlar beni de korkutuyorsunuz bu kadar korkunc mu kaynanaya yakin oturmak..:uhm:
kaynanadan kaynanaya değişir
ön yargılı olma opuyorumnanaktan
Bence orta yerde oturmak çok mantıksız... Ne yani, Bir Fransa'da diğeri Türkiye'de olsaydı, Yunanistan'dsa mı oturacaktınız? Bence yapmanız gereken, ikinizinde ailesini bir kenara koyup, görevinizi en iyi en rahat nerede yapabileceğinizi belirlemek, ve buna göre tayinizi istemek... İkinizde ailelerinizin şehrini yazmazsınız olur biter...
off off..
kızlar çok güzel şeyler yazmışsınız, hepinizin söyledikleri belli açılardan mantıklı.
ortada bi şehir olması fikrini zaten seçim yapma şansımız olduğu sürece değerlendrmek istiyorum.yani eğer doğu görevi çıkar da gidersek bu daha çok işime gelir:) böylece seçim yapmayız.
bu yazindan anladigim kadariyla..kayinvaliden yada esine ailesi konusunda guvensizsin.yasadigin birseyden dolayi..eger gorev yeri dogu olursa giderim diyorsun..ozaman onlara karsi ben sizin icin degil isim icin geldim deme hakkin olacak.hemdee senin kararindan dolayi secilmis bir yer olmayacak boylelikle esininde size bir durum karsisinda soz soyleme hakki kalmayacak..yanlista anlamissam kusura bakma..seninde bildigim birseyler vardir.eger boyleyse gayet mantikli
dumanist atamalar ne zaman olacak belli mi, geçen sene kasımda bi atama yapılmıştı.
valla arkadaslar cok guzel seyler yazmislar, kitaplarda bulanmayacak cinsten tecrubeler, dikkate almaya deger
eğer eşinle mutluysan artık sorun yapma bunu bence tabi mutlaka yurtdışında olmak ve yılda bi kere ailenle görüşmek çok zordur.ama sen seçimini bu yönde yapmışsın..senin yerinde olsaydım yurduma dönmenin yollarını arardım..eşimi ikna etmeye çalışırdm çünkü sen onun için yeterince fedakerlk yapmışsın..hayata bi kere geliyoruz ve ailesini en iyi ihtimalle senede bi kere görenlere çok kızyorum..benimde var akrabalarım 2 yılda bi geliyolar değer mi yani?daha iyi yaşam şartları ailelere nasıl tercih edlebilr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?