- 27 Şubat 2012
- 16.915
- 28.529
- 798
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Cocugun olacak yanı garanti eminsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama kayınvalidenin gelin üzerinden veya kendi öz oğlu üzerinden hayal kurması ne mümkün, gelin parçalar adamı .Ayyy evet ya bir kizim bir de oğlum var vallahi bak korkar oldum ya ben ne zorluklarla buyutuyorum tam rahat edicem gezip tozmak isticem gelin hanım buyurucak ben calısıcam kaynanam baksın haaa birde beğenmeyecek yaptığımi anlamıyorum gerçekten başka bir insanın üstüne olan kurmak ne kolay ya
Oğlum 20 aylık ama gel bana sor daha bebekti çok ciddi bi hastalık geçirdi omrum gitti benim ve çok da zor büyüyen bi çocuk simdi bunca zorlukla iki çocuk buyutuyorum ki hepimiz öyleyiz gelin hanım sormadan hop planı yapiyo ne güzel ya kafalar korkuyorum ben cidden Allah karşımıza iyi insanlar çıkarsın vicdan sahibiAma kayınvalidenin gelin üzerinden veya kendi öz oğlu üzerinden hayal kurması ne mümkün, gelin parçalar adamı .
Yazık , yeni nesil çok zalim
Arkadaş kafa buluyo bence.. hayal dünyasında yaşıyor,galiba
Denk geliyorum surekli.. birde aynı konuyu farklı başlıklarla iki kere açıyor..Konulara bak anlarsın :)
8aydır hayatımda biri var.Hiçbir problemimiz yok şükür.Aklıma sadece şu takılıyor.Babası emekli ayrıca çalışıyor.Ev aldılar.Babası krediyi ödüyor.Erkek arkadaşım evin faturalarını ödüyor.Bir erkek kardeşi daha var sanırım o da eve katkıda bulunuyor.Aile arasında hiç para lafı geçmiyor.Çalıştıgı halde babası sevgilime paran var mı falan soruyor.Erkek kardeşi işten çıktı.3 aydır işsiz.Geçen cafede oturuyoruz.Sevgilim telefondan uygulamaya girdi kardeşinin ödenmemiş faturasını gördü ödedi.Merak ettiğim evlenince ödemez herhalde onların faturalarını.Bir de ben hep çalışmak istiyorum.Çocuga mecbur annesi bakacak.İşten çık git çocugu al bu da aklıma takılıyor nasıl olabilir?
Ailesi neden etsin ki.Seneye söz istiyoruz.Bakıcıya paramız yetmez sanmıyorum.Neden yardım etsın ıste.ailesi bize etsin yardım
Denk geliyorum surekli.. birde aynı konuyu farklı başlıklarla iki kere açıyor..
İki gün ust uste yanlışlıkla... enteresan..yorum yapma hakkım var yapıyorum.Begenmıyorsan yorum yapma zorlamı sanki.Her yoruma atla dıyen kım sana.Yanlıslıkla actım keyıften degıl
Mune konuyu kapatırmısın.Bir de sataşanlarla ilgili geregını yapar mısın ban yemek ıstemıyorum
Ohaa yanıı.Ben konusucam bastan ınsallah ödemezNet soyluyorum oder.... benimkinin bosanma davasindan sonra ailesiyle ortak kart kullandigini kimde para olursa karti onun odedigini ogrendimbende esim nereye goturuo paralari diyodum
Ohaa yanıı.Ben konusucam bastan ınsallah ödemez