Evlenince ödemez dimi?

Ayyy evet ya bir kizim bir de oğlum var vallahi bak korkar oldum ya ben ne zorluklarla buyutuyorum tam rahat edicem gezip tozmak isticem gelin hanım buyurucak ben calısıcam kaynanam baksın haaa birde beğenmeyecek yaptığımi anlamıyorum gerçekten başka bir insanın üstüne olan kurmak ne kolay ya
Ama kayınvalidenin gelin üzerinden veya kendi öz oğlu üzerinden hayal kurması ne mümkün, gelin parçalar adamı .

Yazık , yeni nesil çok zalim

Ama kayınvalidenin gelin üzerinden veya kendi öz oğlu üzerinden hayal kurması ne mümkün, gelin parçalar adamı .

Yazık , yeni nesil çok zalim
Oğlum 20 aylık ama gel bana sor daha bebekti çok ciddi bi hastalık geçirdi omrum gitti benim ve çok da zor büyüyen bi çocuk simdi bunca zorlukla iki çocuk buyutuyorum ki hepimiz öyleyiz gelin hanım sormadan hop planı yapiyo ne güzel ya kafalar korkuyorum ben cidden Allah karşımıza iyi insanlar çıkarsın vicdan sahibi

Tam olarak doğmamış çocuğa don biçmek sizinkisi..:işsiz:

Mantıklı olmak, ilerisini düşünmek çok önemli ama gelecek hakkında bu kadar hesap kitap yaparak da yaşanmaz..

Aile ilişkileri böyle demek ki. Böyle gider. Benim ailemde mesela böyle bir şey hiç olmadı. Babamların bizden hiç bir maddi beklentisi olmadı. Okul bitip para kazanınca birikim yaptık. Bizimde onlardan işe başladıktan sonra hiç bir beklentimiz olmadı. Bu nedenle bu tür şeyler bana hoş gelmiyor. Çünkü hastalık gibi zaruri konularda tabii ki yardım edilir. Ama çok saçma borçlar da ödenebiliniyor veya fatura. Veya yeni evli çift kirada oturuyor ama ailenin ev kredisini ödüyor falan. Bunun sonu yok ki. Herkesin standardı farklı.

8aydır hayatımda biri var.Hiçbir problemimiz yok şükür.Aklıma sadece şu takılıyor.Babası emekli ayrıca çalışıyor.Ev aldılar.Babası krediyi ödüyor.Erkek arkadaşım evin faturalarını ödüyor.Bir erkek kardeşi daha var sanırım o da eve katkıda bulunuyor.Aile arasında hiç para lafı geçmiyor.Çalıştıgı halde babası sevgilime paran var mı falan soruyor.Erkek kardeşi işten çıktı.3 aydır işsiz.Geçen cafede oturuyoruz.Sevgilim telefondan uygulamaya girdi kardeşinin ödenmemiş faturasını gördü ödedi.Merak ettiğim evlenince ödemez herhalde onların faturalarını.Bir de ben hep çalışmak istiyorum.Çocuga mecbur annesi bakacak.İşten çık git çocugu al bu da aklıma takılıyor nasıl olabilir?

Yazdıklarınızla çok mantıksız ve çok takıntılı bi tip geldiniz. Kınamak istemiyorum 2 tane kızım var. Ben kızlarımda böyle düşünceye denk gelirsem hemen bi psikolojik yardım aldırırım. 8 aylık sevgililik çok erken değil mi evlilik düşünmek için. Belki olmıcak. Hayırlısı neyse o olsun. Bi de siz kafanızda evlendiniz üstüne çocuk yaptınız ve kv bakmak zorunda he bide erkek arkadaşınız ya faturaları öderse problemi var. Sen bi evlen hamile kal öyle çözüm ara.

kusura bakmayın ama sizde anne olucak potansiyel yok.Kendi doğurduğun çocuk için mecbur bakacak diyemezsin.o cocuga mecbur bakacak olan kişi sizsiniz hanımefendi.doğurmayı biliyorsanız bakmayıda, annelik sevgisini,ilgisini,alakasını,vakit ayırmasını bileceksiniz.siz çalışma hayalinizi gerçekleştireceksiniz diye çocuga mecbur kv bakamaz.birde utanmadan kv bakacak demeniz yetmiyor gibi bırakması alması zor geliyor.utanın bu yazdığınızdan.

Kardeşinin faturasını ödemesinde ben bi sakınca görmüyorum. Faturayı üzerine almamış ya. Yardımcı olmuş kardeşine zor zamanında. Hem o da istememiş zaten. Benim eşim de olsa aynısını yapardı. Hatta ben de yapardım. Kardeş bu. Bence bu tür konularda çizgiyi aşmazsa destek ol. O da sana olacaktır. Bizde işe yarıyor yani. Ben aileme bir göndercek olsam eşim 5 gönder der. Ben de ona aynı şeyi söylerim.

Net soyluyorum oder.... benimkinin bosanma davasindan sonra ailesiyle ortak kart kullandigini kimde para olursa karti onun odedigini ogrendim :( bende esim nereye goturuo paralari diyodum

Biraz anı yaşasanız... Daha söz bile düşünme aşamasındayken çocuğa kv baksın diye karar vermişsiniz. Az plan; az beklenti; çok mutluluk.

Back
X