Evlenince ödemez dimi?

Tek maaşla zaten gecınemeyız mecbur calısıcam.Yardım etsınde.Yanı her ay onların faturalını ödemez herhalde
Hayır ödemeli hatta kv ye bakıcı parası vereceksiniz gerekirse fatura kira da ödeyeceksiniz. Eğer çocuğunuza baktiracaksiniz bunları yapmanız lazım.

Siz şöyle diyorsunuz hem karnım doysun, hem pastam dursun. Öyle bir dünya yok maalesef.

Çok ihtiyaçtan ödemiyor sanırım içinden geliyor çünkü baba da paran var mı diye soruyorMuş. Kardeşi işten çıkmış yine bir işe girecektir kendi ödemelerine devam eder...
Evlenince sizin kendi masraflarınız artacaktır belki o zaman sevgiliniz ödeme yapmak istese de kabul etmeyebilirler..ama bebeğiniz olursa ailesi bakarsan eşiniz onlara destek olır gibi geldi bana
Ben cocugumu bırakmak ıstemıyorum.Krese vermek ıstıyorum.O da durumumuz yetmez dıyor mecbur annem bakar.Ödemez umarım.Adamların evlerı var sonucta.Diger kardesı ödesin.Annesi de emeklı olucak

Hayır ödemeli hatta kv ye bakıcı parası vereceksiniz gerekirse fatura kira da ödeyeceksiniz. Eğer çocuğunuza baktiracaksiniz bunları yapmanız lazım.

Siz şöyle diyorsunuz hem karnım doysun, hem pastam dursun. Öyle bir dünya yok maalesef.
Ben krese vermek ıstıyorum.Annesıne bırakmak ıstemıyorum ki zaten

Alt tarafi fatura eger o an durumlari yoksa ödesin ne var bunda ki babasi çalistigi halde ogluna harcligini soran adam kalkip fatura odetmez sen uc kurusluk faturanin hesabini yaptign aileye cocugunu baktiracaksin eyvah eyvah daha dur bi bakalim bi evlen hayrlisiylada faturayi sonra dusunursun
Ailesine duskun bu benı korkutuyor.Çocugumu krese vermek ıstıyorum bir şekilde.Cunku samımı olunca sorun cıkıyor

Yaa bu üye hani bir üye vardı... Aynı onun gibi a olsa konu aciyor. B olsa konu açıyor... :işsiz: yahuuu daha ortada fol yok yumurta yok.. çocuğa kadar dusunmussunuz.. hadi oldu ki ayrildiniz falan. Bu kadar dibine kadar dusunupte kendini yorman ne alaka:ukala:

Alt tarafi fatura eger o an durumlari yoksa ödesin ne var bunda ki babasi çalistigi halde ogluna harcligini soran adam kalkip fatura odetmez sen uc kurusluk faturanin hesabini yaptign aileye cocugunu baktiracaksin eyvah eyvah daha dur bi bakalim bi evlen hayrlisiylada faturayi sonra dusunursun
Ailesine duskun bu benı korkutuyor.Çocugumu krese vermek ıstıyorum bir şekilde.Cunku samımı o

Ben aile yapılarını beğendim . Maşallah ne güzel herkes birbirini düşünüyor . Aile bağları kuvvetli gibi . Eğer düşündüğüm gibiyse sonuçta kısmetse sizde o ailenin bir parçası olacaksınız . Karşılıklı aile mahremiyetinize saygı gösterdikten sonra bir sorun olmaz . Arkadaşınızda da aile bilinci , sorumluluğu varsa zaten gerektiği noktada destek çıkmasında bir sıkıntı görmüyorum ben olması gereken bu . Sizin de zor zamanlarınızda yanınızda olurlar .

Ben aile yapılarını beğendim . Maşallah ne güzel herkes birbirini düşünüyor . Aile bağları kuvvetli gibi . Eğer düşündüğüm gibiyse sonuçta kısmetse sizde o ailenin bir parçası olacaksınız . Karşılıklı aile mahremiyetinize saygı gösterdikten sonra bir sorun olmaz . Arkadaşınızda da aile bilinci , sorumluluğu varsa zaten gerektiği noktada destek çıkmasında bir sıkıntı görmüyorum ben olması gereken b. Sizin de zor zamanlarınızda yanınızda olurlar .
Sevgılım annem emeklı olunca kendı yaglarında kavrulurlar demıstı.Sanırım fazla takıyorum kafamda kuruyorum :(

Ben aile yapılarını beğendim . Maşallah ne güzel herkes birbirini düşünüyor . Aile bağları kuvvetli gibi . Eğer düşündüğüm gibiyse sonuçta kısmetse sizde o ailenin bir parçası olacaksınız . Karşılıklı aile mahremiyetinize saygı gösterdikten sonra bir sorun olmaz . Arkadaşınızda da aile bilinci , sorumluluğu varsa zaten gerektiği noktada destek çıkmasında bir sıkıntı görmüyorum ben olması gereken b. Sizin de zor zamanlarınızda yanınızda olurlar .
Sevgılım annem emeklı olunca kendı yaglarında kavrulurlar demıstı.Sanırım fazla takıyorum kafamda kuruyorum :(

8aydır hayatımda biri var.Hiçbir problemimiz yok şükür.Aklıma sadece şu takılıyor.Babası emekli ayrıca çalışıyor.Ev aldılar.Babası krediyi ödüyor.Erkek arkadaşım evin faturalarını ödüyor.Bir erkek kardeşi daha var sanırım o da eve katkıda bulunuyor.Aile arasında hiç para lafı geçmiyor.Çalıştıgı halde babası sevgilime paran var mı falan soruyor.Erkek kardeşi işten çıktı.3 aydır işsiz.Geçen cafede oturuyoruz.Sevgilim telefondan uygulamaya girdi kardeşinin ödenmemiş faturasını gördü ödedi.Merak ettiğim evlenince ödemez herhalde onların faturalarını.Bir de ben hep çalışmak istiyorum.Çocuga mecbur annesi bakacak.İşten çık git çocugu al bu da aklıma takılıyor nasıl olabilir?
Ödeyip ödemeyeceğini bilemeyiz .

Ayrıca neden çocuğa annesi mecbur bakacak?

Bu düşüncelerle yola çıkarsanız burada çoooook konu açarsınız.

Sevgılım annem emeklı olunca kendı yaglarında kavrulurlar demıstı.Sanırım fazla takıyorum kafamda kuruyorum :KK43:
Aile iyi niyetli , temiz insanlarsa zaten kendi çocuklarını sömürmeyi düşünmemeleri gerekir . Dediğim gibi kadında , erkek de zor zamanlarda ailesinin ihtiyacı varsa imkanlar ölçüsünde , kurduğu kendi ailesini zora sokmadan yardım etmeli . Aile bu demek .
İçinizi rahatlatmak için zamanı geldiğinde uygun şekilde bu konuyu arkadaşınızla konuşabilirsiniz . Böylece ne düşündüğünü öğrenebilirsiniz . İnşallah gerek kalmaz ama böylelikle ilerde aksi durumla karşılaşırsanız biz bunu şu şekilde konuşup anlaşmıştık deyip hatırlatırsınız . Dilerim hayırlısıyla beraber sorunsuz güzel günleriniz olur.

Çok tehlikeli bir gelin adayısın!
Evlerden ırak

Daha fol yok yumurta yok , adamın ailesine harcayacağı parayı hesap edip, Allah verirmi bilinmez, olmayan çocuğa beleşe bakıcı bulup bide getir götür işlerini hesap ediyorsun.

Aile bağları sevgi saygı ile karşılıklı ise elbette yapar yapsında bundan sanane?

Çok tehlikeli bir gelin adayısın!
Evlerden ırak

Daha fol yok yumurta yok , adamın ailesine harcayacağı parayı hesap edip, Allah verirmi bilinmez, olmayan çocuğa beleşe bakıcı bulup bide getir götür işlerini hesap ediyorsun.

Aile bağları sevgi saygı ile karşılıklı ise elbette yapar yapsında bundan sanane?
Ayyy evet ya bir kizim bir de oğlum var vallahi bak korkar oldum ya ben ne zorluklarla buyutuyorum tam rahat edicem gezip tozmak isticem gelin hanım buyurucak ben calısıcam kaynanam baksın haaa birde beğenmeyecek yaptığımi anlamıyorum gerçekten başka bir insanın üstüne olan kurmak ne kolay ya

Back
X