Evlenince Saldın Kendini !

Tembelliğin en büyük çözümü tembel olmayı bırakmaktır. Canım eğer vazgeçersen tembellikten ve bahanelerden kurtulursan bence gücün yerine gelecek. Hadi son ver bugünden itibsren uzunca bir banyoyla başla ve her zaman ilk görevin kendin olsun

Şimdi öbğr yorumları okudum hayatımm seninde işin zor vala bilmeyerek böyle yorum yaptığım için kusura bakma

ben sabah 8 akşam 10 çalışıyorum haftanın üç günü, senede 2 ay da sabah 8- gece 1 veya 1.30 çalışıyorum. kendinize bakmadıkça bakmayasınız gelir, maddi durumunuz kötü anlayabiliyorum ama alacağınız bir krem vs %40-50 indirimlerde 10 liraya düşüyor. duş çok önemli bir şampuan ve vücut yıkamak en hızlı şekilde 4,5 dakika sürüyor özellikle saydım ben bi gün geç kaldığım gün. gece 1.30 da geldiğimi duş alıp ortalığı toparlayıp yatıp sabah 7 de kalktığımı biliyorum. istedikten sonra vakit yaratırsınız eminim. kendinizi sevin, kimse için değil kendiniz için yapın bunları.

Bende gunde 15 saat calisiyorum fakat hicbir zaman gunluk dusu aksatmadim cok acil bi is olursa saclariniz icin o an bisey yapamiyorsaniz dibine bebek pudrasi dokup ovun yagini az da olsa alir. Sut ve jelatin tozu karistirip siyah nokta bandi yapabilirsiniz. Uzun sure dus almiyorsaniz ucuz bi deodorant ve parfum alabilirsiniz kiyafetleri farkli kombinlerle halledebilirsiniz

Haftada 1 gün tatilim. Yardımcım filanda yok herşey bana bakıyor..
Bence sen burda kopmuşsun eşin ev işlerine el atmıyor mu hiç? yapıyor olsa sen hayattan bu kadar bezmiş olmazdın. Eşine ya ev işlerinde kendi sorumluluğunun farkına varmasını yada sizin işten ayrılacağınızı söyleyin. Temizlik bulaşık yemek ütü hepsini bölüşün sıraya koyun. Kendinizi bu kadar zorlamayın sonra "ben o adama saçımı süpürge ettim onun dediğine yaptığına bak" diye konu açarsınız. Yemeği ütüyü falan bırakın hatta harcamalarda da kendinize her ay ayıracağınız bir bütçeyi eşinize bilgilendirin. Aylık 200 lira şahsi ihtiyaçlarım için ayırıyorum deyin olsun bitsin.
Eşiniz evde nasıl? Evliliğiniz nasıl gidiyor bunlar sizin asıl sorunlarınız bence

Benim 2 cocugum var üstelik calisiyorum ve hergüb duşumu alirim makyajimi yaparim seninkisi tembelik galiba..

Herkesin kendini bıraktığı zamanlar olabilir. Önemli olan çok salmadan toparlanmaktır.

Hem bu kadar saat çalışıp hem ev işinin sizin üzerinizde olmasına anlam veremedim.
Sizde bir can yaşıyorsunuz.

Eşinizle paylaşın. O yapmıyorsa sizde biraz ev işini salın kendinizi salacağınıza.

Çocuğunuzda yoksa bunu daha rahat yaparsınız.

Lütfen akşam geldiğinizde ustunuzu çıkarmadan hemen duşa girin. Böylece hem alışkanlık olur hemde sizi oldukça rahatlatır, yorgunluğunuzu alır.

Her markanın uygun kremleri , kampanyaları oluyor. Her ay kendinize bir üst , bir bakım malzemesi alarak bu açığı zamanla kapatabilirsiniz.

Duş olduktan sonra oturup bir ayak bakım kremi vurmak bile bedene ve ruha ferahlık veriyor.

Eşiniz sizi hep işte göreceğine manikür yaparken, kremlenirken görsün.

Siz kendinize ne kadar değer verirseniz karşınızdaki de o kadar verir.

Eşiniz üst baş alma konusunda nasıl ? Genelde çiftlerden biri kısınca diğerinin özgürlük alanı genişliyor :)

Eğer boyleyse durum , çarkı döndürün.

Koalina ' nın paylaştığı video çok mantıklı. Saç için.

Ay sanki evlilikten degil harp halinden bahsediyosun :d ne var gunluk bi dus almakta hafta bir kuafore gitmekte arada iki parca kiyafet almakta yani

Valla bacım hametan krem 10 lira bile değil hücre hızlandırıcı krem lekeler için kullanıyorum.
Şampuan desen fiyati 3 lira olan bile var..

Her gun banyo yapmadan nasil temiz ve bakimli olmayi hayal ediyorsun ki?! Ise burdan basla derim. Zira yagli sac gercekten mide bulandirici olur

sana biraz evliliğn yükü ağır gelmiş gibi sanki ? kendini yorgun hissettiğin için de melankolik bi hava içindesin ,vitamin hapları kullan derim

Bence enerjisizlik, yorgunluk varsa önce buna çözüm bulun. Ruhsal olarak yorgunsanız bu da etkiler sizi. Enerjisizlikten de oluyor bakımsız geçen dönemler. Onun dışında zaten eskiden bakımlıymışsınız siz biliyorsunuz zaten nasıl bakımlı olacağınızı :) Ben sadece şunu söyleyebilirim; eğer zamanın yetmemesi ve yorgunluktan kaynaklıysa bir kalem kağıt alıp gününüzü bölün ve en azından yarım saat, kırk beş dakikanızı duşa, ve diğer kolay bakım işlerinize ayırın bir zaman sonra oturacaktır. Kendinizi üzmeyin :) Daha yeni evlisiniz zamanla bu ev sorumluluğuna alışacaksınız inanıyorum.

çocugum yok sabah 8 akşam 8 çalışıyorum yani 12 saat açıkcası enerjim kalmıyor işim yogun
Ben evlendigimden beri(3yıl) sabah 6bucukda uyanip, 8bucukda eve geliyordum. Hergun 3 saat yol cekiyordum toplamda. Hergun aksamlari da abartmiyorum 1.5 saat ayakta yolculuk yapiyordum itiş kakış otobuslerde.
Bankaciyim, benim yorgunlugumu stresimi sen dusun artik!
O yorgunlukla aksama yemek yapacak halim bile kalmiyordu cogu zaman, saat 10 da da uyuyakaliyordum..
Ben öleyim o zaman
Eminim benden cok zor sartlar altinda calisan da vardir,bu halime de sukur.

Arkadaslarin dedigi gibi duşunu ihmal etme, dış gorunus onemlidir. Ne bileyim sacinin boyasi geldiyse evde de boyayabilirsin kopuk boyayla falan. Yada esin yapsin. Ne bileyim saclarini gece yatarken sarabilirsin. Diş bakimina da mutlaka ozen goster. Ille pahali kremler almana gerek yok. Yaşın genctir muhtemelen,gunluk nemlendirici her turlu isini gorur.
Anlamadigim, bak ne sartlar altinda sen de calisiyorsun. Erkekler de 20_30 tl veriyor sac_sakal traşına. Sen neden geri kaliyorsun ki,sen de calisiyorsun. Bu kadar fedakar olma. Git arada fon cektir,boyat, ojeni kendin sur mesela.. kendine guvenin gelir hem.
Tamam belki kiyafet alamayabilirsin,borclariniz vardir ama kisisel bakimini ihmal etme. Oncelikle kendin icin yap. E haliyle erkekler bakimsiz birini sevmezler, yeni evlisiniz,cocuk da yokken bu guzel gunlerin tadini cikar.., esin seni bu halinle hatirlasin en azindan.

Son düzenleme:
eşinizle cinsel hayatınız nasıl? yani 3 günde bir banyo yapıyorsunuz ve yeni evlisiniz, eğer cinsellik varsa hemen her gün zaten banyo yapmak zorunda kalmıyomusunuz? yani ben bekarım ama evlenince öyle olur diye tahmin ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…