Evlenince Saldın Kendini !

Canım ilk önce saçıni yüzüne yakışan bi modelde kestir. Bütün kıyafetlerini düşün ayna karşısında deneyerek neyi neyle giyince daha güzel oluyor bunları bul ve ona göre giyin. Dus almak 20 dakika en fazla gün asiri alabilirsin. Cildine de haftada iki kez maske yap ihtiyacına göre farklı maskeler olabilir. Siyah noktalar için bant kullan hızlı ve pratik. 5 dk da olsa bi makyaj yapabilirsin ağır olmasına gerek yok. Arada bi giyiminde ya da makyajinda farklı şeyler dene . Bi de spor yapıp sağlıklı beslenince insanın kendine güveni geliyor bunları yapabilirsin.

Yorgun mutsuz stresli olunca bakımlı pozitif görünmek mümkün olmaz.
Dinlenmis ve mutlu kalktiginizda biraz özen gosterseniz parlarsiniz:)
Önce gozleriniz gulecek yoksa makyaj sus vs yama gibi duruyor..

Bende arkadaslara katiliyorum kesinlikle dusu gunluk alabilirsin ayrica krem kullanmak zorunda degilsin dogal maskeler daha iyi ben bir sure maske krem kullandim hic bir faydasini gormedim cildim yagli simdi her hafta karbonat yogurt karisimini cildime surup bekletiyorum daha sonrada cildimi pamukla siliyorum hem yumusacik oluyor hemde cildimi temizliyor ve maliyeti cok cok az.. topla krndini biz kadinlar iatesek herseyi yapariz

Ya herkes dus demiste konu sahibi ben bir sey sorucam sen esinle mutlu musun?
Hayatindan is disinda memnun musun,eger yolunda gitmeyen seyler varsa o yuzden de olabilir dediklerin。
Bilirim insan oturdugu koltuktan saatlerce kalkmaz ,ooyle durur,enerjisi olmaz,mutsuzdur falan filan once bunlara bir inseniz acaba neler eksik sonra konussak ...

Sac düzlestirmek icinde eletrik para gitmiyormu? onun yerine sacini yikasan? dus alsan? seni kinamiyorum ama anlamda veremedim 12 saatlik isin parasi neye gidiyor ozaman ? cok azini bile kullansan yeterince bakim esyan olur ..

Kendine bak. Bunu kendin icin yap. Eskiden nasil yapiyorsan. Bu senin kendini iyi hissetmeni de saglayacaktir.
Ev isi, disarda kendi isin derken kendini salma. Kendine saygin icin yap.

Bu evlenen bayanlar neden kendini bırakır anlamıyorum.
iki çocuğum var oğlum altıbucuk aylık tam diş döneminde hiç uyku yok kızımı okula götürüp getiriyorum.
boş vaktim yok gibi ama kendi bakımımıda hiç eksik etmiyorum.
çalışan bir bayansınız galiba nasıl 3 günde bir banyo yapıyosunuz?
hergün banyomuda yaparım bakımımıda.
saçlarınızı yüzünüze yakışacak şekilde kestirebilirsiniz,duşunuzu günlük alın,hafif makyaj,parfüm tamamdır.

Saclariniz için kuru şampuan alın. Yagli göründüğünü düşündüğünüz an sıkın kafaniza :) 2 günde bir de normal dusunuzu alin ama muhakkak.
Cildiniz icin de gratiste dirty works isimli markanin detox (kil) maskesini alip haftada 2 kez yapın. Cildinizdeki tum yagi emecektir.Fiyati da son derece uygun.

Yahu 12 saat çalışıyorsun eve gelince 2 dk duş alamıyormusun nasıl rahat ediyorsun hem yorgunluğunu alır evde olmadığınız içinde ev pek dağılıp pislenmiyordur aslında ama bilemedim

Yaglanmaya karsi etkili sampuan kullanin.
Sacinizi degisik bir model kestirin.
Calisiyormussunuz haftada bir kez fon cektirin.
Yeni bir parfum alin.
Ayrica gunluk dus alin, ne kadar yorgun olursaniz olun!
Kaldi ki dus yorgunlugunuzu da alir..

ee evlilik böyle işte deve gibi üstüne çöreklenir

Şimdi tatlım, ben de sabah 7 de evden çıkıp 1,5 ta eve geldim 3 yıl boyunca bazen haftasonu full çalıştım, damdan düşenin halinden damdan Düşen anlar ne oldu 30 kilo aldım şimdi onları vermeye çalışıyorum.
Gün aşrı duş al yatmadan önce ve 14 tl ye deotak krem al her duştan sonra sürsen bile 1 yıl gidiyor,bu krem koku vermeden ter kokusunu önlüyor(eşin de kullansın)
Elidor kuru şampuan 13 tl saçın çok yağlandığında, duş alamadığında kullanmak için, ama ayda iki kereden fazla kullanma köklere zarar verir.
Elseve Yağlı saçlar için şampuan 10 tl
Aktardan beyaz kil 2,5tl bunu su ya da Gül suyu ile karıştırıp 2 haftada 1 maske yapacaksın
Siyah nokta bandı 15 TL iki haftada 1 banyodan çıkınca yapıştır,sonra da yukarıdaki maskeyi yap.
Tonik olarak bi maden suyunu boş kapaklı şişeye boşalt onu kullan.
Yüzün için temizleme jeli al her sabah onunla yıka yüzünü. 10 tl en az 4 ay gider
DP den bir açık parfüm 15 TL
Bu ay kendine 60-70TL ayır, sonraki ay da 1 rimel 1 göz kalemi 1 ruj 1 pudra 1 allık Parça Parça al her ay kendine 30-40 TL ayır.
Sadece iki haftada bir yap cilt bakımlarını, haftada bir ayaklarını ponzala, her duş aldığında krem sür yatarken ayağına, Bakım yapacağın hafta o hafta mesela evi süpürme, Toz alma boşver, biraz evde tozlar yuvarlansın western havası olur
Yemek olarak 2 haftada 1 Menemen yap yanına makarna, kısa hazırlaması kolay, poşette tavuk baget yap hiç zaman almayan yemekler,kolaya kaç.

Canım kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş sen bide çocuk olunca gör halini ama göremezsin en son aynaya gerçekten nezaman baktığımı bile hatırlamıyorum

Twist nasil yapiliyor? Şimdi internette arastirdim ama sadece kahküle yapilani buldum. Tüm saça gece boyunca açılmaması icin nasil yapılmalı?

Twist nasil yapiliyor? Şimdi internette arastirdim ama sadece kahküle yapilani buldum. Tüm saça gece boyunca açılmaması icin nasil yapılmalı?
Kendi mesajima kendim cevap vereyim
Demin kafam durdumu, yoksa gecmi calisiyor anlamadim
Sac örgüsünün ikili şekli yapiliyor :)

Herkes ne de guzel yermis durmus...
Yahu kadin 12 saat calisiyor 12 saat!
Kolay mi ev isinden kendine bakim yapabilmek, her gun dus alabilmek.
Ben 10 bucuk saat calisiyorum eve geldigimde birak dus almayi yemek yemege bile takatim kalmiyor. İsten ise degisir. Belki konu sahibi cok yogun calisiyordur. Ev temizligi yemek koca memnuniyeti derken kadin hangi parcaya bolunsun ki? Herkesin bunyesi farkli bir kere. Siz yapiyosunuz diye herkes kaliptan cikmis gibi ayni olacak degil.

Konu sahibinin cinsel hayatini bilmiyorum ama evlenince her gun yapilacak diye bir sey yok ki.
Bu yuzden her gun dus alma zorunlulugu da kalmiyor :)

enerjim kalmıyor demişsiniz ama zaten işten gelip bi duş alsanız zaten yorgunluğunuz gider. mesela uyumadan 1 saat önce duş alın yatağa girmeden önce de saçlarınızı örüp yatın sabah dalgalı güzel saçlarınız olur

neden 2-3 günde bir duş alıyorsun
sabah kalk duşunu al
saçların çok uzunsa kestirebilirsin omuz hizzasında
temiz kok .
vucut spreyleri var çokda pahalı değil al onlardan mis gibi kok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…