Evlenip ayrıldığım için babası beni istemedi büyük aşk bitti :(

kardelen1800

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2008
72
21
611
Eskişehir
İçim yanıyor..
Kalbim acıyor..
Babası beni hiç tanımadan sırf boşanmışım diye resti çekti
Oda babam haklı bizim sonumuz yoktu zaten dedi bu kadar kolay mı ya duygularım yok mu benim

2 yıla yakın sürdü ilişkimiz ikimizde 27 yaşındayız ikimizin de aileleri aynı şehirde yaşıyor o hiç evlenmemiş karacı subay ilk görüşte aşık oldum ona ilişkinin ilk 4 ayında ben evlenip ayrıldığımı onu kaybetmemek için söyleyemedim sonra öğrendi ve beni kabul etti.. İlk defa onu uğruna ölecek kadar çok sevdim..

ben 5 ay süren kısa ve sancılı bi evlilik yaşadım bitti sonra 5 yıl hayatıma kimseye sokmadım KPSS ye adadım kendimi..taki ona güvenip sevesiye kadar..

beraber gezdik eğlendik...çok mutlu zamanlardı..Doğu'da üstbölgede görev yapıyordu 4 ayda bi izne geliyordu ama dolu dolu geçiriyorduk.. Çok uyumluyduk,yakışıyorduk hiç kavga etmiyorduk..bekledim onu şark görevini..

Neyse annesiyle tanıştık o kabul etti hatta beni çok sevdi. Ben daha da umutladım hep hayaller kurduk..ben 5 ay süren kısa ve sancılı bi evlilik yaşadım bitti sonra 5 yıl hayatıma kimseye sokmadım KPSS ye adadım kendimi..taki ona güvenip sevesiye kadar..İlişki boyunca babası hep Engeldi sonunda tanıştık ama adam ta asıl olayı bilmeden beni istemedi aynı yaşmışız özel sek çalışıyormuş ojeliymişim falan bahaneler araya soğukluk girdi bide babası okumuş doktor :/ erkek ark uzaklaştı benden pes etti velhasıl daha sonra babası asıl olayı evlenip ayrıldığımı öğrendi ve evlâtlık silme boyutunu getirdi ve ilişkiyi bitirdik o beni suçladı ben onu bana çok umut verdi sırf bu yüzden babası beni çok kötü eleştirdi onun kafasını doldurdu.. Şimdi tayini Malatya'ya çıktı of ama çok kötü acı çekiyorum aldatılmış oyalanmış gibi hissediyorum kendimi 2 yılım gitti unuturmuyum kızlar hayatta değilim sanki hep bu yüzden istenmeyecek miyim ben neden insanlar tanımadan resti çekiyor ben yine aynı benim evlenip ayrıldım diye değişmedim ki :/ nasıl bi daha güvenip tekrar sevicem

aslında olay babasında değil onda bitiyor
kaç yaşına gelmiş babam istemiyor diye bırakır mı insan ya
hemde evlenip ayrılmış diye, hiç mi babasını ikna etmeye çalışmadı
çok üzüldüm canım Allah yardımcın olsun
inşallah çok geç olmadan pişman olur hatasını anlar
babasıda nasıl inanmış ya hayret etim..

ah be canım ne deyim ne söyleyim bilmiyorum kii.....

çok yanlış

ama unutursun yada o döner
hayatın ne getireceği belli olmuyor.........ama boşandığından utanma
birini kaybedeceğim diye bir an bile saklama durumunu
sonuçta ilk evliliğini yaparkende
ayrılmak için evlenmedin

insanın başına herşey geliyor
ALLAH yardımcın olsun

Canım babası çok dominant çocukları üzerinde baskıcı ve çok farklı bi karakter oda ailesine çok bağlı.. Tamamen bitti tatlım pişman olacağını sanmıyorum biz yanlış işin içindeydik dedi durdu..

hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız tatlım benimde 2 yılım gitti çok uyumlu bir çifttik ama ailesi istemedi çok doldurdular oda başka arayışlara girdi zaten ve çok sancılı olmasına rağmen bitti bizim beraberlikte nasıl işlemişse içime hala özlüyorum onu ama olacağı yok bir kere koptumu ipler bir daha bağlanması zor üstelik benimki 35 yaşında koca adamdı ama kafası çok karışmıştı bizim işlerde böyle karışık işte rabbim hakkımızda hayırlı olacak kişileri çıkarsın karşımıza ne diyelim umarım kolay atlatırsın...

Çok üzüldüm adına babasının kabul etmemesi ayrı yaralamıştır seni sevdiğin erkeğin yanında duramaması ayrı

Hiç üzülme zamana bırak kendini hakkında hayırlısı buymuş evlenmeniz belki de yanlış olacaktı böyle düşün bu süreçte arkadaşların ile ol zihnini meşgul et bende buna benzer bir şeyler yaşadım psikolojik destek almıştım doktorumun önerisiydi ha arabesk vs. müziklere girme zaman alacak evet ama zaman ile geçecek.

yanlış işin içinde olduğu 2 yıl sonra mı gelmiş aklına,ya en baştan kabul etmeyecekti ya da ilişkisinin arkasında durabilecekti... benim tanıdıgım var aynı şekilde, erkeğin ailesi başta istemedi kadını boşanmış diye ama evlendiler ve mutlular, ailecek de görüşüyorlar. yani kararlı olmak ve ilişkinin arkasında durmak önemli olan. seninki bunu yapamadığı için bitmiş. boşanmış erkekte değil ama boşanan kadınsa önyargılar oluyor toplumumuzda malesef...

Offf içim daralıyor ya başkaları yüzünden biten ilişkileri okuyunca :2::2::2:

Ama gerçekten sevse, resti çekerdi ailesine bence...

yazık olmuş çok üzüldüm

peki o nasıl babasına neden babasına diretmedi

Sil baştan en başa tekrar güven tekrar sev tekrar neden boşandığını açıklama yap ayy hepsi çok kötü daha 3 hafta oldu ama hala içimin acısı geçmedi çok mutsuzum zevk almıyorum artık hayattan çok sevdim ben bunu ama o beni gerçekten sevmemiş demek çabuk pes etti

babası sen hangi akılla boşanmış bi kadınla evlenmeyi düşünüyorsun demiş :/ cinayet işledim sanki ya kendi başına gelen bilmez Allahım da böylelerine vermez

bence babası değil sevgilin ilişkiyi bitirmiş . koca adam ayakları yere basıyor diyemedi mi baba karışma benim hayatım ben bu kızla evlenicem istersen izin verme seni dinlemem . bırak allahaşkına kılıfına uydurmuş belki senle evlenmeyi düşünmemiştir bile . kızma ama ben öle düşündüm . belliki takıldı etti vaktini geçirdi . erkekler çok acımasız maalesef bu konularda .
bu arada benimde sevgilimin babası beni istemiyor nedenide avukat,mühendis,doktor olmamam . bu meslekler dışında gelin istemezmiş . yani boşanmışım beni istemiyorlar diye düşünme baksana benim mesleğimden dolayı istemiyorlar . neler duycaz daha hayatta .

Son düzenleme:

Babası cin in önde gidesi
Ya da sevgisine güvenemedi herhalde biz evlensekte ben ailemle görüşmezsem nasıl mutlu olurum bu sefer boşanırız falan filan ... Umut verdi bana güvendim.. Şimdi ev alma hazırlıklarında herkes mutlu ona hayat devam ediyor..

Şu "severek ayrıldık" , " x yüzünden ayrıldık" ve daha ileri aşaması "severek ayrıldık o da zorla başkasıyla evlendi, ve zorla baba oldu " hikayeleri tam erkek ezikliği, kadın inanışı, başka da bir şey değil.

Adamın resti çekmeye, sevdiğinin yanında olmaya, gerekirse tüm dünyaya karşı durmaya yüreği olmuyor, sonra "severek ayrıldık, zorla ayrıldık" edebiyatı parçalanıyor.Madem seviyorsunuz, eee niye ayrılıyorsunuz demezler mi adama

Eşimin ailesinin oyunları, dertleri, kederleri, ızdırapları bitmedi.Evlatlıktan reddetmeler, nikah boykotları, va hatta onunla evlenirsen onu da seni de öldürürüze varan ölüm tehtitleri(Nikahımda sivil polisler ve diğer emniyet mensupları epey fazlaydı)..Aileme hakaretler, namus iftiraları, vs vs..Sonuç; 3 yıldır evliyiz.

Yani, yüreği olan adam, her şeye göğüs gerer, herkesi karşına alır, gerisi fasa fiso.
Şimdiden babasının sözüyle her şeyi yakan yıkan adamdan zaten gelecekte de bir adam olmazmış.
Kocalığın mı, babalığın mı sorumluluğunu taşıyacakmış, peh..

Bence geç olmadan gerçek yüzünü gördüğünüz için şanlısınız.
Umarım en kısa sürede bu sıkıntılarınızı geride bırakır, aşkın kıymetini bilen ve size yaşatabilecek birisi ile çok mutlu olursunuz.

Yok canım ya o kadar kötü bi insan değil evlilik hayalleri kurduk hep anladım bi anda bitti

eşini kutluyorum gerçekten delikanlı adammış helal olsun . ne demek tahdit ya . yazıklar olsun böle ailelere . neyi paylaşamıyorlar yani . nedir bu . umarım hayatınız boyunca mutlu olursunuz .

bu zamanda kimsenin tekrar bekar kalmayacağının ya da eşini kaybetmeyeceğinin garantisi yok.

şu an yanında eşin var diye ebediyete kadar değil ya.

senin sevgilindeymiş sorun babasına ciddiyetini belli edememişim gerektiği gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…