- Konu Sahibi kardelen1800
-
Madem uygun degılsınnız neden 5 yıl oyualadı senı pekı
Madem uygun degılsınnız neden 5 yıl oyualadı senı pekı
hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız tatlım benimde 2 yılım gitti çok uyumlu bir çifttik ama ailesi istemedi çok doldurdular oda başka arayışlara girdi zaten ve çok sancılı olmasına rağmen bitti bizim beraberlikte nasıl işlemişse içime hala özlüyorum onu ama olacağı yok bir kere koptumu ipler bir daha bağlanması zor üstelik benimki 35 yaşında koca adamdı ama kafası çok karışmıştı bizim işlerde böyle karışık işte rabbim hakkımızda hayırlı olacak kişileri çıkarsın karşımıza ne diyelim umarım kolay atlatırsın...
Ya sen nasıl atlattın canım şimdi ne durumdasın
Benımde basımda evlılık gectı ayrıldım bu benım gecmısım ve benı ılgılendırır
karsımdakı ınsanlara dusen saygı duymaktır
saygı duyamayacak kadar gorgusuzse o kısıler hıc olmasın bu ıs daha ıyı yanı..
Ben de böyle düşünüyorum canım ama maalesef insanların fikri bi anda değişiyor sanki dertli vebalı yız töbe töbe ya..yazık yazık...
boşver daha karakteri oturmamış ana baba kuzusu insanla evlenceğine baştan kopmuş..2.bir hayal kırıklığı olurdu senin için..
hem ne demek beni kabul etti...evlenip boşanmışın ayıpmı günahmı kime ne
Evlenip ayrıldığınızı en başından söylemeliydiniz. Belki sevgiliniz de babası gibi düşünüyordu armut dibine düşer derler ya baştan söyleseydiniz belki mantığıyla hareket edecekti sevgiliniz size bağlandıktan sonra evlenip ayrılmanızı önemsememiş ama aşkınızın arkasında da durmamış.. Siz de hatalısınız en başından dürüst olsaydınız keşke..
Sevseydı gerçekten gider miydi? Gitti sevgisi bitti mi? Bence sevseydı sonuna kadar savaşırdı koskocaman ınsanlarsınız 16 yasındakı cocuklr bıle kaçıp evlenıyor cesaret edebılıyorken elı ekmek tutan adam neden korktu? Babası evlatlıktan reddeder diye ınsan cocugunu sılmez evlenıp bi de bebeğiniz olsaydı zaman geçseydı sizi affederdi.. Seven insan vazgeçmezdi ne yazık kı gerçek adam gibi adam kalmamıs dünyada..
Seni çok iyi anlıyorum su an çok acı çekiyosun hatta nefes alamiyosun ama İnan ki hiç bir acı sonsuza kadar sürmüyor
Zaman her seyin ilacı
Zamanla alisicak,unutucaksin
Sonra yeni biri cikicak karsına
O zaman en hayırlısı boyleymis diyeceksin
Hem o hayirsiz senin boşandığını öğrendiğinde neden devam etti madem?babasının sözünden çıkamayacaktı!!!
Gördün mü demek ki O'da çok hayırlı biri digilmis
İnsan babasının ne isteyip neyi istemedini bilir değil mı?
En hayırlısı buymuş diyip rabbinden hayırlısını dile canım
Birde insan insanın nasıl hissettiği kendi elindedir aslında başka seyler düşünmeye çalış
Bak yaz geldi:)))
Gardrobunda eksik var mesela
Tatil planını yaptın mı
Benim kız kalktı canım daha yazıhanemi ama
Öyle kızlar var ki her haltı yiyip temzim ayağına yatan sen namusunla bir evlilik yaşamış anlaşamayıp ayrılmışsın bu seni onların gözünde değersiz yapıyosa bırak onlar kaybetsin
Kızını öpüyorum Canım öncelikle dediklerin çok doğru beni istemeyeni ben de istememem lazım ama gönül işte çok sevdim ilk defa..
"Birde insan insanın nasıl hissettiği kendi elindedir aslında" cümlen çok doğru ben kafamda çok abartıyorum halbuki onlar kendi hayatında 
Burası Türkiye benim hayatımda bi eşim oldu alnım açık Allah katında o biliyor gönlüme göre versin bundan sonra.. Onların başına gelmeyeceği ne malum o zaman anlarlar beni ama iş işten geçer 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?