Evlenip ayrıldığım için babası beni istemedi büyük aşk bitti :(

Madem uygun degılsınnız neden 5 yıl oyualadı senı pekı

Aman canım iyiki 5 yıl sürmedi Ağustos ayı gelse 2 yıl olacaktı ama Doğu'da görev yaptığı için sadece izinlerde görüşüyorduk..
Kızlar cidden yazdıklarınız bana çok iyi geliyor bide benle aynı durumda olan tecrübeleri dinlemek kendime olan güvenimi geri getiriyor..
Evet adamına denk gelmemişim şuan bu kadar üzülmemi bile haketmiyor eminim kendi hiç üzülmüyor beyni yıkandığı için vicdanı rahat :/
Düşünüyorum neden çıktı bu karşıma allahım ders alsın dedi belki ama aldığım dersler canıma yetti

Madem uygun degılsınnız neden 5 yıl oyualadı senı pekı

Ya sen nasıl atlattın canım şimdi ne durumdasın

Evlenıp ayrıldım bu durumu erkek arkadasım kabul etmıstı ne demek ?
sen ayıplımısın eksıkmısın de senı kabul etmelerı ıcın ugrasıyorsun yada onlar sana kabul etmıyoruz dıyebılıyorlar
o yada onlar kım kı senı kabul edemıyorlar ınsan ustu varlıklar sanırım
kendınızı bu kdr basıte aldırmayın lutfen

Benımde basımda evlılık gectı ayrıldım bu benım gecmısım ve benı ılgılendırır
karsımdakı ınsanlara dusen saygı duymaktır
saygı duyamayacak kadar gorgusuzse o kısıler hıc olmasın bu ıs daha ıyı yanı..

Seni koruyup kollayıp herkesi karşısına alamamış,
babası değil sevgilin kendisi bitirmiş. babasına ailesine muhtaç değil , kendi işi gücü var.
sonrasında daha çok sorun yaşayabilirdin , üzülme demeyeceğim , acını yaşa ve bundan sonrası için önüne bak.

yazık yazık...
boşver daha karakteri oturmamış ana baba kuzusu insanla evlenceğine baştan kopmuş..2.bir hayal kırıklığı olurdu senin için..
hem ne demek beni kabul etti...evlenip boşanmışın ayıpmı günahmı kime ne

Çok güzel demişsin canım evet çok haklısın ama Türkiye'de durum böyle ve %90 insanların kafa yapısı bu.. Bu konuda senin kadar net olmayı başarabilseydim bu kadar acı çeken taraf ben olmazdım zaten.. Keşke seninle aynı şehirde yaşasaydık :)

Ben de böyle düşünüyorum canım ama maalesef insanların fikri bi anda değişiyor sanki dertli vebalı yız töbe töbe ya..
Evet karakterinin oturmadığı çok doğru tespit :/

Sevseydı gerçekten gider miydi? Gitti sevgisi bitti mi? Bence sevseydı sonuna kadar savaşırdı koskocaman ınsanlarsınız 16 yasındakı cocuklr bıle kaçıp evlenıyor cesaret edebılıyorken elı ekmek tutan adam neden korktu? Babası evlatlıktan reddeder diye ınsan cocugunu sılmez evlenıp bi de bebeğiniz olsaydı zaman geçseydı sizi affederdi.. Seven insan vazgeçmezdi ne yazık kı gerçek adam gibi adam kalmamıs dünyada..

babasının sözünü dinliyor güya şu kızı üzüyor ama . madem işin yok ne oyalayıp umut veriyorsun yani bu erkeklere ne kadar kızsak az . allahından bulsun .

Evet benim hatam oydu beni önyargılı tanımaması için birde KPSS sınavını atlatmak için söyleyemedim onu kaybetmek istemedim ama hata
Geri kalanlarda ise iç yüzünü Allah biliyor...
Of ya kızlar keşke karşılaşmasaydım eski hayatıma eski neşeme geri dönemiyecekmişim gibi geliyor
Her yerde o aklıma geliyor tadım yok her yerde ondan bi iz

Seviyorum diyordu hep ama ondanda emin değilmiş demekki 27 yaşında bi erkeğin karakterinin oturması gerek aslında.. Bıçak gibi bi çırpıda kesti attı beni şimdi iki yabancıyız ne garip ya :/

Seni çok iyi anlıyorum su an çok acı çekiyosun hatta nefes alamiyosun ama İnan ki hiç bir acı sonsuza kadar sürmüyor
Zaman her seyin ilacı
Zamanla alisicak,unutucaksin
Sonra yeni biri cikicak karsına
O zaman en hayırlısı boyleymis diyeceksin
Hem o hayirsiz senin boşandığını öğrendiğinde neden devam etti madem?babasının sözünden çıkamayacaktı!!!
Gördün mü demek ki O'da çok hayırlı biri digilmis
İnsan babasının ne isteyip neyi istemedini bilir değil mı?
En hayırlısı buymuş diyip rabbinden hayırlısını dile canım

Birde insan insanın nasıl hissettiği kendi elindedir aslında başka seyler düşünmeye çalış
Bak yaz geldi:)))
Gardrobunda eksik var mesela
Tatil planını yaptın mı

Benim kız kalktı canım daha yazıhanemi ama

Öyle kızlar var ki her haltı yiyip temzim ayağına yatan sen namusunla bir evlilik yaşamış anlaşamayıp ayrılmışsın bu seni onların gözünde değersiz yapıyosa bırak onlar kaybetsin

Kızını öpüyorum Canım öncelikle dediklerin çok doğru beni istemeyeni ben de istememem lazım ama gönül işte çok sevdim ilk defa..

"Birde insan insanın nasıl hissettiği kendi elindedir aslında" cümlen çok doğru ben kafamda çok abartıyorum halbuki onlar kendi hayatında 😡

Öyle kızlar var ki her haltı yiyip temzim ayağına yatan sen namusunla bir evlilik yaşamış anlaşamayıp ayrılmışsın bu seni onların gözünde değersiz yapıyosa bırak onlar kaybetsin

Burası Türkiye benim hayatımda bi eşim oldu alnım açık Allah katında o biliyor gönlüme göre versin bundan sonra.. Onların başına gelmeyeceği ne malum o zaman anlarlar beni ama iş işten geçer 😔

evet canım boşveerrr
amann o kaybetti,
başka seyler düşün

evet canım çok haklısın

insan kınamadığını yaşamadan ölmezmiş

bak bu benim de eşimin de 2.evliliği
ben malasaf senin kadar şanslı diğilim
daha 16yaşımda annemin yüzünden evlendirildim((
ki... daha evliliğin ne olduğunu bilmiyorum
korunmayı mı bilicem? hemen bi oğlum oldu
babaysa ne koca ne de baba olmayı hak eden birisi idi
aynı bu senin ugruna uzulduğun kişi gibiydi (adam bile demiyorum öylelerine)
babasının anasının agzına bakan onlar gitme desin afedersin tuvalete bile gitmez yani o kadar
neyse kavga gürültü 6 yıl sürdü
biricik oğlumu bıraktım ayrıldım 23 yaşımda
oğlumu bıraktım çünkü bakamazdım bana bile bakmak zor gelir çünkü aileme
hemen işe başladım
muhtaç olmamak için
birini sevdim,o bekar ben dul
işte aynı senin gibi olmıycağını biliyodum
onunda zaten ailesi istemiyodu boşanmış olduğum için
o günler bende çok acı çektim çok gözyaşı döktüm ama şimdi ne safmışım onun için uykumu feda etmişim diyorum:))
(2 küçük çocuk olunca uykunun kıymetini anlıyosun)
işte böyle canım herkesin bi hikayesi var
senin ilk evliliğin çok kısa sürdüğü için ve de çocuğun olmadığı için çok şanslısın inan

allah yolunu açık etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…