Evlenip ayrıldığım için babası beni istemedi büyük aşk bitti :(

Arkadaşlar herkese selamlar yıllar önce taze duygularla neler yazmışım okudum bazılarını sizin yazdığınız cevaplara geri dönememişim o zamanlar benimle aynı duyguları yaşayan arkadaşlar olmuş ben şuan çok mutluyum umarım onlarda mutludur. Özel hayatım da kimse yok sevgilim yok ama bu kişi sayesinde ben memur oldum mmeur olduktan sonra sınava hazırladım kazandım mühendis oldum. Hatta kurum içi ünvan değişikliğini de kazandım mühendis ünvanını da aldım.

Allah güç kuvvet verdi 2 ev bi araba aldım. Şuan evet 37 yaşındayım ama çok güçlüyüm. O zamanlar çok kötüydüm allah biliyor. Şuan gönlümün boş olması dışında her şey yolunda şükürler olsun hayat dinamik umarım benim durumumda olanlara örnek olurum sizde küllerinizden doğabilirsiniz.

Özelden yazarsanız her konuda yardımcı olurum canlar hayat dinamik iniş çıkışlar oluyor hepimiz mutlu bi hayat geçirelim bu bizim elimizde kimseye prim vermeyin üzmeyin kendizi!!

(o kişi kısa süre sonra evlendi 2 erkek çocuğu var mutlu mu bilmiyorum ama mutlu görünüyor ilahi adalet tecelli edecek mi ? bilmiyorum ama o tamamen nötr artık)

İnş sen daha mutlu olacağın biri ile tanışırsın

Umarım hayatınız daha güzel olur bellimi olur belki bundan sonra sizinde bir aileniz yuvaniz çocuğunuz olur inşallah

Çok sevindim sizin adınıza. Umarım çok mutluda bir evlilik yaparsınız yakın zamanda. Allah gönlünüze göre versin.

Bu nasıl bir güncelleme, nasıl nei dönüşümdür!!
Çok sevindim adınızaaa, hayat böyle işte kapı kapansa pencere açılır muhakkak. Allah herkese nasip etsin güzel bir hayat

Ben de boşandım hiç evlenmemis biriyle tanışıp evlendim.
Biz daha evlenmeden ailesi benim bosandigimi duyup üzülmüş eşim bu konuyu actirmamis bile lafları ağızlarına tikmis.
( Sonradan mesajlarda gördüm )
Yani olay ailede değil kişi de biter her zaman.

Ama size kızdım çünkü hep kabul etti beni gibi cümleler kuruyorsunuz.
Kabul etti ne demek ?
Böyle diyerek siz kendinizi asagilamis oluyorsunuz aslında.
Ve aylarca soylememeniz de çok yanlış.
Sanki bir hataymis ayipmis gibi niye gizliyorsunuz ?
Tanıştığıniz ilk gün söyleyin gerisi karşı tarafın bileceği iş.

Ayy bunu görmeden yorum yazmışım kusura bakmayın.
Çok sevindim atanmaniza her şey gönlünüzce olsun

Boyle yapıp ailesinin istedigi emme basma tulumba bir kadınla evleniyorlar sonra gidip YouTube aklindakiyle yasar yanindakiyle yaslanirsın yaziyorlar ömür boyu bir arabesk her ictiginde ağlamalar vs.Hayatı evlendigi kadına da zehir ediyorlar burada bir sürü konu okuduk.Bosver simdiden arkanda durmayacağını gostermis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…