Arkadaşlar herkese selamlar yıllar önce taze duygularla neler yazmışım okudum bazılarını sizin yazdığınız cevaplara geri dönememişim o zamanlar benimle aynı duyguları yaşayan arkadaşlar olmuş ben şuan çok mutluyum umarım onlarda mutludur. Özel hayatım da kimse yok sevgilim yok ama bu kişi sayesinde ben memur oldum mmeur olduktan sonra sınava hazırladım kazandım mühendis oldum. Hatta kurum içi ünvan değişikliğini de kazandım mühendis ünvanını da aldım.
Allah güç kuvvet verdi 2 ev bi araba aldım. Şuan evet 37 yaşındayım ama çok güçlüyüm. O zamanlar çok kötüydüm allah biliyor. Şuan gönlümün boş olması dışında her şey yolunda şükürler olsun hayat dinamik umarım benim durumumda olanlara örnek olurum sizde küllerinizden doğabilirsiniz.
Özelden yazarsanız her konuda yardımcı olurum canlar hayat dinamik iniş çıkışlar oluyor hepimiz mutlu bi hayat geçirelim bu bizim elimizde kimseye prim vermeyin üzmeyin kendizi!!
(o kişi kısa süre sonra evlendi 2 erkek çocuğu var mutlu mu bilmiyorum ama mutlu görünüyor ilahi adalet tecelli edecek mi ? bilmiyorum ama o tamamen nötr artık)