Evlenip ayrıldığım için babası beni istemedi büyük aşk bitti :(

Maalesefki öyle ama aynı durumda olup çok sevdiği için evlenip mutlu olan bi çok insanda var çevremizde allahım oyalayacak insanlarla karşılaştırmasın şans.
canım benim ya kaç zamandır site de göremiyordum seni site de neler yapıyorsun nasıl oldun ? Bu mübarek günde dualarınh. Eksik etme hep dualarımdasıız.

konunun tamamını okumadım ama
babası sanırım oğlu evlenince boşanmayacak boşanırsada evlenmeyecek zannediyor sanırım
çok vicdansız bir babaymış
bence sevin bu duruma
böyle bir baba seni hep zor durumda bırakırdı emin ol
rabbim diyorki
şer zannettiğiniz hayır - hayır zannettiğiniz şer olablir
bence arkana bakma
allah yolunu açık etsin
kıymetini bilen çıkacaktır emin ol

Çok ama çok yakın bir arkadaşım evlenip boşanmış ve bir de evladı vardı. Çocuğu 14 yaşındaydı hatta çok erken yaşta evlenmiş, kısa süren bir evlilik sonrasında çocuğunu da yanına alarak hayatına devam etti. Hayatını evladına adadı yıllarca çalıştı derkeennn bir gün adamın biri çıktı karşısına, hiç evlenmemiş. Aşık oldular, öyle bir aşk yaşadılar ki dillere destan denecek şekilde... Ama iş evlilik boyutuna gelince oğlanın ailesi ayağa kalktı hem boşanmış hem de çocuklu kadın alamazsın diye... Beyfendi de maddi olarak da çok iyiydi bu arada. Bir kaç kere ayrılmayı denediler, oğlanın ailesi kızı tehdit etti aklınıza ne gelirse.. ama ayrı kalamadılar, sonunda oğlan ailesine resti çekti ve kızla evlendiiii.... Ailesi mirastan reddetti umursamadı girdi inşaata çalıştı (mühendisti), ekmeğini çıkarttı, kızda çalıştı ve küçük yeni mucizeleri katıldı aralarına sonuç mu? Aileler de yumuşadı, hele torunda gelince inatlarından vazgeçtiler ve kızı kabul ettiler çünkü dünya tatlısı birisidir kendisi sadece şans verilmemişti.. Şimdi hala birlikte çok çok güzel bir hayat yaşıyorlar..

Demem o ki senin sorunun babası ile değil beyfendinin ta kendisi ile. Eğer bu işin olacağına inansaydı, gerçekten aşkı tatmış olsaydı yapardı, her şeyi göze alırdı. Cesur değilmiş! Gerçekten istekli değilmiş! Maddiyatçıymış... ve bence sen de bu adam için üzülerek günlerini harcama, karşına elbet Rabbim güzellikler çıkaracaktır. Sıkıntıyı veren Allah bil ki senin için hayırlı olmadığından vermiştir ve devamında güzellikle ödüllendirileceksindir..

yaaa şu yazdıklarını okuyunca nasıl fena oldum anlatamam.mahvoldum ağlattın beni.ne güzel bir hikaye.Allahım boşanmış kadın olmak ateşten gömlek giymek gibiymiş.yakıyor ama çıkarıp atamıyorsun.Allah hiçbirinize vermesin...sahiplenilmek istiyorsun,ya soysuzun birine çatıyosun kullanmak istiyo ya da zayıf karakterli oluyo aileler,vs gibi engeller çıkarıyor.ben de muzdaribim şimdi bu acı çeken sevgili konu sahibi gibi...sevgili arkadaşım sana üzülme desem de boş...yürek acısını bilirim çünkü çok yaşadım ve yine yaşıyorum.umarım acın diner ve gönlünün müstehakını alırsın.

Canım hiç üzülme elbet gönlünün yarısı seni bulur. Maalesef kurunun yanında yaşta yanıyor nasılsa evlendim boşandım diye hayatını yaşayan kadınlar çok ha yaşasınlar ama abartanlar var ee tabi herkes bir kefeye aileler bile olumlu göle değil kötü gözle bakıyor.

Sen dik duruşunu bozma erkekler kullanmaz şansını dener karşı tarafın onayına bakar sen hiç bozma moralini üzme boşu boşuna karşı tarafın suç seven saygı duyan insan olaydı eğer sonuna kadar devam ederdi yarı yolda bırakmazdı. Allah yar ve yardımcın olsun inş.

Son düzenleme:
O kadar üzüldüm ki ... Sen zaten sancılı bir evlilik geçirmişsin kim bilir neler yaşandı ki evliliğin bitti öyle kolay mı alınıyor bu karar kim boşanmak için evleniyor .... Tam yeniden hayata başlamışken kalbini açmışken bu ikinci darbe vurulur mu ya ! Hadi bi hatan olsa seni sevmeseler vs vs yine bir nebze ama sadece boşanmış olduğun için bunu yapması o adamın , çok acımasızca !!!!! O babasının yani !!! Ortada çocuk da yok sanırım 5 aylık bir evlilik geçmişi senin kara leken mi de bununla yargılıyorlar seni ! Artık millet evli gibi yaşıyor zaten sevgiliyken bile ... Yarın bir gün oğluna hiç evlenmemiş ama evlenmişten beter hayat yaşamış birini alsa ne olcak ... Çok sinirlendim cümle kurmaya kelimem kalmadı ... Rabbim sana sabır versin ....

sağol canım.amin Allah bizim gibi acı çeken tüm kadınların yar ve yardımcısı olsun.konu sahibi nasıl oldun bu arada sen?

sağol canım.amin Allah bizim gibi acı çeken tüm kadınların yar ve yardımcısı olsun.konu sahibi nasıl oldun bu arada sen?
Nasıl olayım kızlar karmaşık duygular yaşıyorum ya bazen ondan nefret ediyorum bazen anılar debreşiyor.. Arkadaşlar birileri ile tanıştırıyor onunla kıyaslıyorum onunda hiç bir olumsuz tarafı gelmiyor aklıma ki ya ben sevdiğim için görmedim ya da o gizledi :/ tekrar sevemiyeceğim diye endişe ediyorum.
Şuan Allah'a sığındım oruç tutuyorum teravihe gidiyorum namaz kılıp dua ediyorum. Onunla ilgili hiç bir şeye bakmıyorum ( Facebook foursquare vs) şimdi baksam bütün nişanlısıyla fotoğraflar yayınlamıştır. Beni hep gizledi 1 hafta içinde iliskisi var yapıverdi. Ya anlam veremiyorum çok usta oyuncuymuş.
Çok duygusala bağladıkça hepten üzülüyorum iştah falan kalmıyor ciddi zayıfladım zaten.. Bu olayı ciddi şekilde hiçleştirerek atlatacağıma inanıyorum. Yani yaşadık ve bitti. Güzel günlerdi ve ben o zamanlar çok mutluydum bi kaybım yok. Bu duyguyu hiç yaşamamıştım yaşadım sonu acı bitse de. Ne kadar düşünürsem düşüneyim kendime edicem it evleniyor kendim üzmemem gerekli artık. Bu olayı kafamda büyütmek istemiyorum.
İşin vebal ve ah boyutu da var allahım yanlarına bırakmaz köpek gibi pişman olur beni dışladılar ya Allah onla imtihan eder İnş onları havale ettim gitti.
Ben ona en son konuşmamızda bu olaylar belli değildi babasını suçluyordum salak gibi çok ağır konuşmadan kapattım bi daha o hiç bişi denedim hala içimde çok şey var ama kalsın. Şimdi diyor dur ki bu kadar çabuk hayatım da çıktı. O kadar kolay lokma değilim ama gururum var Adi allahım intikamı mı sen al ne olur!!

Ya sorma canım tam 4 yıl kimseyi hayatıma sokmadım tam tamam dedim al bi darbede burdan. Giden benden ve en değerli zamanımdan gidiyor yaş oldu 27.

Ay gerçek hayatta ne güzel örnek :) kız da okumuştur muhtemelen. Çocuk mühendisse. Allah I'm yüce Rabbim benim karşıma da böyle adam gibi adam çıkarsın İnş onu daha çok seveyim bu itle kıyaslayamıyayım o beni çok sevsin oyalamasın İnş bundan sonra mutlu olmak istiyorum..

Bu arada tüm yazalara teker teker teşekkür ediyorum beni en çok yaşanmış örnekler rahatlatıyor hep balıyorum buraya sizin desteğiniz lede atlatacağım İnş aranızda eskişehir li yok mu bu arada hiç :))

sana bi şey diyeyim mi o içimde kalan şeyler var ya diyorsun ya emin ol ağzına geleni de söylesen içinde kalan kalıyor.bi de üstüne gururunun kırılması da ekleniyor.iyice çöküyorsun.artık dua etmekten başka yol yok.ne yapalım.

Ben varim..
Toparlanmana sevindim

Kardelen ben de boşandım.Şu anda da 2 aylık bir birlikteliğim var.O evlenmemiş hiç.ailesinin olumsuz bakabileceğini söyledi bana.Bilemiyorum yaşadıkların çok üzdü beni.Ben ne yapacağımı bilemedim.Artık mutsuz olmak istemiyorum.

Canım sana tavsiyem sakın kendini kaptırma ya olmazsa tarafı olsun hep kafanda.. Ben hadi beni tanısın ailesinin karşısında daha net Dursun diye uzattım sen bu hataya düşme ailesine söylesin o zaman gör bakalım seni gerçekten seviyor mu sevmiyor mu iş o Noktaya gelince aile çoğu erkekte ağır basıyor hee mutlu örnekler yok mu var ama bunu bilemiyoruz olan bize oluyor üzerine üstlük seni bu konuda küçümsüyorlar sanki kendi başlarına gelmeyecek miş gibi hakkında hayırlısı olsun

Bu arada kızlar 2 gün önce bi gelişme daha oldu.. Bizim arkadaşlarla oturduğumuz mekana hemde tam tan masamıza nişanlısıyla ikisi geldiler beni görmediler ben şok oldum baya onları izledim öpüşmeler sarılmalar fotoğraf çekinmeler çok kötü oldum.. Sonra bi ara kız tuvalete gitti ben de bi kalkış masasına gittim söylemeye fırsat bulmadığım "Allah seni hiç bir zaman mutlu etmeyecek, bana umut verdin vs.." Falan dedim şerefsiz Çek git burdan dedi. Ama gözümle gördüm kızda iri yarı bişiydi büyük gösteriyordu benle kıyaslanamaz yani :/

sevenın ahı tutar canım.haysiyetsiz mahluk gün gelir yarı yolda bırakanlar da yarı yolda kalırlar...

ksuurabakma ama doğruyu yazcam yani sinir geldi :) bu adam baya seni hiç sevmemiş be...kimbilir evde nasl doldurdu babası bu da tamam dedi hemen.. Bi de doktor diyosun nasıl insanlar var ya :/ o iri yarı dediğinin ilk evliliği kesin bunla olcaktır hatta belki ilk sevgilisidir :) de ondan ona talip olmuşlardır... baksana çok önemliymiş onlar için. Zaten senin için böyle düşünenleri sen hiç sallama delimisin.. biliyorum demesi kolay ama bence sevin böyle tutucu insanlardan kurtulduğun hatta bu iş olmadığı için. Oje sürüyor falan ne demek ya kadınsın sen tabiiki sürceksin tam bi saçmalıkmış bunlar ailecek....

Off canım işte artık arka planda nelerin döndüğünü benle çıkıp bana umutlar verirken sevdiğini söylerken ne planlar kurduğunu hepsini Rabbim biliyor. Ama cidden ya gözüm kör oldu ya da çok iyi bir oyuncuydu hiç hissetmedim. Bi anda babasıyla tanıştık babası resti çekti sonra 1 hafta sonra bu kız çıktı ortaya nişan düğün hazırlıkları başladı..O kızın maddi durumunun iyi olduğunu düşünüyorum. Aklına yatan yüreğine de çok kolay yatıyor demek ki. Anlayamıyorum ama o çok mutlu bi sürü fotoğraf lar yayınlıyormuş kızla ben hiç bakmıyorum söylüyorlar. O bitti artık Allah I'm beni de mutlu eder inşallah bana yaşattığı bu acıyı da yanına koymaz mübarek günlerde. Rabbim büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…