Evlenip ayrıldığım için babası beni istemedi büyük aşk bitti :(

Zor bir konu yaşamayan bilemiyor.
Yıllar geçti üzerinden ama izleri taze kalıyor.
Benzer şeyleri yaşadım tek farkı vazgeçmek zorunda olan bendim.
İki tarafın arasında kalmak kadar ağır bir yük yok hayatta.
Hele kadınsan ailene dönemiyorsun sırtını.
Unutup geçen vardır belki ama farklı hayatlara sürüklenip gitsen bile
küçücük bir tesadüf tüm bulutları topluyor gözlerine

Senin durumun neydi ve şuan neler yapıyorsun merak ettim
Bana şerefsiLik yapıldığı için ben yediremiyorum ve o adiyi unutmam lazım öyle unutmalıyım ki küçücük tesadüf bile hatırlatmamalı onu eski eşime bile ah etmedim ben o bile ne kadar çok üzdü benide bu kadar yaralamadı atlatacağım inşallah sizlerinde desteği ile..

Biz hiç kırılmamıştık birbirimize.Çünkü biliyorduk neler olabileceğini.
Ben sürekli olamayacağını söylüyordum zaten ama onun hep umudu vardı.
Sizin için bu kötü olmuş aksine inandırılmışsınız sonuna kadar.
Belki de tek hayırlı tarafı daha çabuk unutmanızı sağlar size bunları yaşatanı.
Kişi kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Allaha havale edin ve hayırlısını dileyin kendiniz için.
Bu kadar kısa zamana, bu kadar çok işi nasıl sığdırabilmiş meraktayım o kişi.
Mutlaka birisinde bir yanlış vardır. Ama artık geriye bakma zamanı değil, yol devam ediyor.
Umarım bu yolda size eşlik edecek gerçek yol arkadaşınızı bulursunuz

Arkadasim sen evlenmeden kurtuldum diye git bi sükür namazi kil bide sadaka ver... Unutursun bu karaktersiz insani... Inan bana unutursun. Ben ki takintili insanim asla unutamam öldüm bittim dedigim herseyi zamanla unuttum. Aci da mutlulukla bizler icin. Sabret ve sükret. Ve inan bana bu sahsiyet mutlu olamiycak. Allah cc kadinin göz yaslarini sayarmis o kadar degerli bizim gözyaslarimiz ve inan bu karaktersiz insan sizin göz yaslarinizda bogulucak. Simdi o kazanmis gibi gözükebilir ama sen gel Mevlam neyler. Dilerim Allah'tan cok mutlu olucan biri cikar karsina ve cok mutlu olursun. Selametle...

2 yıl beklenmiş mi durum babaya arz edilmek için
bir zahmet zamanında konuşup halletseymiş

maalesef toplumun yapısı bu
değiştirecek halimiz yok

Allah kadrini kıymetini bilen insanlar çıkarsın karşına
ama ben arkasından üzülecek bir adam göremiyorum
ileride daha büyük sorunlar olurdu
başkasının lafıyla iş yapan adamdan koca olmaz

Sanki ailelerin hiç sorunları olmuyor, sanki biz isteyerek ayrılıyoruz. O kadar kızıyorum ki ailelere. Ne diye karışırsın evliliğe, oğlun 2 senesini vermiş. Arkadaşım, demekki eski erkek arkadaşın seni sevmemiş. Giden 2 yıl ondanda gitti sonuçta, aklı nerdeymiş onca zaman madem geleceğiniz yokmuş. Evlenip ayrılmış olmak suç değil ki. Rabbim şu mübarek günde senin yardımcın olsun, böyle insanlar gelinlerinde önceden evlenip boşanmış olduklarını unutup kendi dertlerine düşsünler, kendi canlarıyla uğraşsınlar.

Evet canım umut verdi hep yani beni kandırdı hala nasıl böyle ysptığına inanamayıp toz kondurmuyorum kendime kıxıyorum keşke bizimki de sizinki gibi bitseydi şuan sanki çok acı çekiyorum belki o şekilde olsaydı ne bilim daha farklı olurdu.. unutman daha kolay olur demişsin umarım dediğin gibi olur içimde kalan söylemek istediğin okadar çok şey var ki bi mesaj atmamak için kendimi zor tutuyorum içimde kaldı ayrılırken iyi dileklerde bulunmuştum babasını suçlamıştım bunları öğreneceğimi bilsem o cümleleri saretmezdim...

O 2 yıl bekleme konusunda çok yanlış yaptım canım doğudaydı beni biraz daha tanısın ailesinin karşısında daha net dursun dedim hep ama şimdi görüyorum ki zamanın gitmiş kendimi yakmışım

gerçekten üzülme ciddiyim bak buda bi sınav de ve belkide evlenseydin hiç mutlu olamayacaktın ve 2.kez yapılmış mutsuz bi evlilik seni dha cok üzecek ve zora sokacaktı böle düşün herseyde vardır bi hayır bölesi hayırlıysa dencek bişi yok herzaman şükret dua et Rabbim zaman gelecek senn karsına istediğin gbi iyi dürüst seni olduğun gbi kabul edecek birini çıkaracak ve inan mutlu olacaksın ama şimdi sınav sabır aşamasındasın onun için bunu ii geçirmeye bak cnmm..dünyaya bikere geliyosun hiç değmez üzlmeye inannn

aynısını bende yaşadım tatlım unutursun emin ol ama güçlü olmanı tavsiye ederim ,çünkü emin ol evlendikten sonra seni arayacak pişmanım ölüyorum bitiyorum diye, bana oldu bu sakın kanma ona.

cinsellik yaşadığı için .boşanmış erkekler bile bekar kız arıyor komik bir durum.üstelik bizler ne yapalım yani bu toplum bizi evli erkeklere layık görüyor herhalde tövbe tövbee

cinsellik yaşadığı için .boşanmış erkekler bile bekar kız arıyor komik bir durum.üstelik bizler ne yapalım yani bu toplum bizi evli erkeklere layık görüyor herhalde tövbe tövbee

Bence çok saçma. Şu toplumda herkes bakire mi evleniyor yani? Hem bunu nikahıyla, imzasıyla kocasıyla, dürüstçe yaşamış ya da yaşamamış kimi ilgilendirir bu? Bu toplumun biraz aklını belden yukarı çekmesi gerekiyor bence. Belki bu iki insan çok mutlu olacaklardı, belki bu arkadaşımız kendini o adama öyle bir adayacaktı ki parmağını ısıracaktı babası. Bir de önceden cinsellik yaşamış bayan sadık olmazmış, aklı kocasında kalırmış vs. Ne saçma tabularımız var

ne yazıkki öyle ama bunu anlatamıyorsun işte toplumumuzun yüzde doksanı böyle..

aynısını bende yaşadım tatlım unutursun emin ol ama güçlü olmanı tavsiye ederim ,çünkü emin ol evlendikten sonra seni arayacak pişmanım ölüyorum bitiyorum diye, bana oldu bu sakın kanma ona.

Senin durumunda mı benzer canım ilişkiniz bitince hemen evlilik kararımı aldı ne diye aradı seni şimdi devam ediyor mu evliliği bu adinin arayacağını düşünmüyorum inadına eşi iyi çıkar ve mutlu olur.. Ama yinede Allah büyük !!

evt cnm aynı mesele yüzünden bende istenmedim, gitti evlendi.üstelik bana sana karşı vicdan azabı çekmem nasılsa dulsun dedi ama öteki kıza karşı bırakırsa çekermiş.geçenlerde rüyamda gördüm haftasına aradı beni seviyorum pişmanım mutsuzum diye.böyleler bunlar işte ama çok geç

Beter olsun edepsiz ya nasılsa dulsun ne demek sanki senin duyguların yok

Beter olsun edepsiz ya nasılsa dulsun ne demek sanki senin duyguların yok

bende aynen öyle dedim nasılsa dulum demi bedenden ibaretim duygularım yok varsada çiğne geç dedim ama hakkımı asla helal etmiyorum kendi pisliğinde boğulsun.kızda beni bildiği halde evlendi zatende ona bişey demiyorum ,zaten bununla evlenip kendini yaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…