- 23 Ocak 2018
- 38
- 27
- 38
- 28
- Konu Sahibi sociologist26
-
Çok teşekkürler:)Çok geçmeden söyleyin bence çok önemli olacağını zannetmiyorum ama bilmesinde fayda var
Seninle ilgili bir gelecek planladığın dair mesaj alırsan acıklarsın. Flört asamasında gerek var mı?Merhabalar. Ben geçmişte bir buçuk aylık kısa bir evlilik yaşadım ve ayrıldım. Daha önce evlenip ayrıldığımı bilmeyen yeni yeni konuşmaya başladığım biri var. Geçtiğimiz gün az da olsa kısa bir zaman geçirdik. Kendisi hoşlandığını belli ediyor. Sorum şu ki kendisine evlenip ayrıldığımı ne zaman söylemeliyim bilemedim. Fikirlerinizi merak ediyorum . Bunu ne zaman söylemek gerekir?
Tabi mutlaka söyleyeceğim saklamak asla doğru değil ama doğru zaman ne zamandır bilemedim bu yüzden danışmak istedimMutlaka bilmeli. Ama çok önemli birşey var deyip de sıkıla oflaya değil de peynir ekmek yer gibi söyleyiverin.
Tabi mutlaka söyleyeceğim saklamak asla doğru değil ama doğru zaman ne zamandır bilemedim bu yüzden danismajMutlaka bilmeli. Ama çok önemli birşey var deyip de sıkıla oflaya değil de peynir ekmek yer gibi söyleyiverin.
Bende emin olmadığım için danışmak istedim ne zaman doğru olur söylemekSeninle ilgili bir gelecek planladığın dair mesaj alırsan acıklarsın. Flört asamasında gerek var mı?
Doğru zamanı yok ki bunun. Evlenip boşanmış olmak hata değil, kusur değil. Çekinilecek birşey değil.Tabi mutlaka söyleyeceğim saklamak asla doğru değil ama doğru zaman ne zamandır bilemedim bu yüzden danışmak istedim
Haklısınız, kesinlikleDoğru zamanı yok ki bunun. Evlenip boşanmış olmak hata değil, kusur değil. Çekinilecek birşey değil.
Teşekkür ederim fikriniz için, evet böyle de olabilirSohbet sırasında eski eşim diye bir cümle içinde geçir bence.
O sorunca ‘evet boşandım bilmiyor muydun’ gibi üstünden geç git.
Bu konuyu özellikle açıp konuşma. Önem ve anlam yüklemesin.
Bu önemli bir konu , hemen söylemeniz gerek, sonra sizi yanlış anlayabilir..Merhabalar. Ben geçmişte bir buçuk aylık kısa bir evlilik yaşadım ve ayrıldım. Daha önce evlenip ayrıldığımı bilmeyen yeni yeni konuşmaya başladığım biri var. Geçtiğimiz gün az da olsa kısa bir zaman geçirdik. Kendisi hoşlandığını belli ediyor. Sorum şu ki kendisine evlenip ayrıldığımı ne zaman söylemeliyim bilemedim. Fikirlerinizi merak ediyorum . Bunu ne zaman söylemek gerekir?
Evet , haklısınızBence ikinci buluşmanızda söylemelisiniz. Çok önemli bişeyi itiraf ediyomuş gibi değil tabiki. Bunu da bil, ona göre devam edelim gibi. Sonra niye sakladın olur.
Simdiki cogu sevgililikler evliliklerden bile samimi geciyor. O yuzden skntı olcgni sanmyorum. Arkdslarn dedigi gbi siradanlastrirark anltrsanz iyi olacktir ..Merhabalar. Ben geçmişte bir buçuk aylık kısa bir evlilik yaşadım ve ayrıldım. Daha önce evlenip ayrıldığımı bilmeyen yeni yeni konuşmaya başladığım biri var. Geçtiğimiz gün az da olsa kısa bir zaman geçirdik. Kendisi hoşlandığını belli ediyor. Sorum şu ki kendisine evlenip ayrıldığımı ne zaman söylemeliyim bilemedim. Fikirlerinizi merak ediyorum . Bunu ne zaman söylemek gerekir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?