- 18 Mart 2011
- 9.037
- 30.578
- 748
- Konu Sahibi Red Phoenix
-
Haklısınız. O kadar ani çıktı ki durum, ne yapacağımı şaşırdım.Sadece nişanlınızın planları ile giderseniz bence zor olur.
Siz de kendi kariyeriniz / hayat tarzınızla ilgili gideceğiniz yerde neler yapabilirsiniz şimdiden planlayın ve hemen gidince aktif şekilde hayatın içinde olun. Aksi halde boşluk yaşayabilirsiniz
Nasıl pozitif bir yorum, gülümsedim okurken :) Çok teşekkür ederim..Antalya’da sizede iş imkanı doğacaktır...
Yeni şehir korkutmasın sizi... Orda da zamanla çevre edinirsiniz...
Aileniz İstanbul’da sanırım... Sık sık gider gelirsiniz...
Tek derdiniz bu olsun:)
aynı şehirde olan arkadaslarınla sıkı sık gorusuyor musunAğustos'ta nasipse evleniyorum kızlar biliyorsunuz. İstanbul'da yaşayacaktık ama şimdi şehir dışı ihtimali doğdu. Nişanlım Antalya'dan bir teklif aldı, maaşı şimdiki maaşının neredeyse 2.5 katı kariyer imkanı da iyi, önü açık yani. Henüz net bir şey yok 1.5 ay içinde netleşecek.
Ben bir anda stres küpü oldum. Gidersek İstanbul'daki işimi de bırakmak durumunda kalacağım. Çalışmamak bana kendimi nasıl hissettirir bilmiyorum, üniversite okumaya başladığım yıldan beri çalışıyorum. Hiç tanımadığım bilmediğim, arkadaşımın olmadığı bir şehirde üstüne bir de işsiz nasıl olacak bilemiyorum ama tabi nişanlımın işi olursa mecbur gideceğiz.
Evlenip başka şehre gidenler zorlandınız mı? Alışması zor mu? Fikirlerinizi almak istiyorum.
NOT: İş yerindeyim, yorumlarınıza geç cevap verebilirim şimdiden kusura bakmayın.
Benim çalışmamak gibi bir düşüncem yok, gittiğim yerde de çalışacağım inşallah. Ben yalnızca sosyal anlamda alışmak zor mu ondan çekiniyorum.neden hep kadınlar fedakarlık yapmak zorunda ki??
nişanlınız sizin için halihazırdaki işini bırakıp gelir miydi??
ben kadınların eş ya da başka bir şey için iş bırakmasına karşıyım. dünyanın bin türlü hali var yani.
isterse 100 kat maaş alsın. yarın öbürgün bitti bu iş dese bana ne onun maaşından. (not: evliyim öyle bir durum olsa gitmem eşimle. ancak benim de tayinim olmalı ya da işim olmalı öyle giderim)
sadece kadınlar yapmıyor fedakarlıkneden hep kadınlar fedakarlık yapmak zorunda ki??
ben kadınların eş ya da başka bir şey için iş bırakmasına karşıyım. dünyanın bin türlü hali var yani.
isterse 100 kat maaş alsın. yarın öbürgün bitti bu iş dese bana ne onun maaşından. (not: evliyim öyle bir durum olsa gitmem eşimle. ancak benim de tayinim olmalı ya da işim olmalı öyle giderim)
Benim çalışmamak gibi bir düşüncem yok, gittiğim yerde de çalışacağım inşallah. Ben yalnızca sosyal anlamda alışmak zor mu ondan çekiniyorum.
Kemik çevrem var, maksimum 3-4 kişi. Öyle çok sık görüşmeyiz hepsiyle ama yine de ortalardayız diyeyim. Ya evet, aslında Antalya fikrini sevdim. Maaşta iyi olacağı için ev kredisine gireriz belki İstanbul'dan. Daha rahat olur sankiaynı şehirde olan arkadaslarınla sıkı sık gorusuyor musun
çevren cok genıs mı
istanbuldan snr antalya çok iyi gelir bence
ne yapacaksın istanbulda kalıp
Hazırda bir iş yok ne yazık ki, ama netleştiği taktirde şimdiden başlayacağım aramalara :)ben işinizi kaybedeceğiniz anladım yazınızdan. hazırda bir iş varsa diğer ilde deneyebilirsiniz. sanıırm bu şartlarda ben giderdim. yaşanabilir bir il Antalya.
Ben de şehir dışına gittim evlendiğimdeAğustos'ta nasipse evleniyorum kızlar biliyorsunuz. İstanbul'da yaşayacaktık ama şimdi şehir dışı ihtimali doğdu. Nişanlım Antalya'dan bir teklif aldı, maaşı şimdiki maaşının neredeyse 2.5 katı kariyer imkanı da iyi, önü açık yani. Henüz net bir şey yok 1.5 ay içinde netleşecek.
Ben bir anda stres küpü oldum. Gidersek İstanbul'daki işimi de bırakmak durumunda kalacağım. Çalışmamak bana kendimi nasıl hissettirir bilmiyorum, üniversite okumaya başladığım yıldan beri çalışıyorum. Hiç tanımadığım bilmediğim, arkadaşımın olmadığı bir şehirde üstüne bir de işsiz nasıl olacak bilemiyorum ama tabi nişanlımın işi olursa mecbur gideceğiz.
Evlenip başka şehre gidenler zorlandınız mı? Alışması zor mu? Fikirlerinizi almak istiyorum.
NOT: İş yerindeyim, yorumlarınıza geç cevap verebilirim şimdiden kusura bakmayın.
Çevre edinebildiniz mi gittiğiniz yerde? Yalnız kalmaktan ürküyorum sanırımBen de şehir dışına gittim evlendiğimde
Problem yaşamadım
İstanbul gibi olamıyo hiç biyer ama kısmet artık
Sorun olacağını sanmıyorum
neden hep kadınlar fedakarlık yapmak zorunda ki??
genel olarak haklısın,
istisnalar var ama,
benim eşim de ben bulunduğumuz yerde iş bulamıyorum diye istifa etti taşınıyoruz.
ama sen de fedakarlık yaptın. işini gücünü herşeyini bırakıp bilmediğin ülkelere gittin ve üstüne üstlük 2 bebeyle.
eşin bunu yapmasa belki sen üzülüp pişman olacaktın.
Ağustos'ta nasipse evleniyorum kızlar biliyorsunuz. İstanbul'da yaşayacaktık ama şimdi şehir dışı ihtimali doğdu. Nişanlım Antalya'dan bir teklif aldı, maaşı şimdiki maaşının neredeyse 2.5 katı kariyer imkanı da iyi, önü açık yani. Henüz net bir şey yok 1.5 ay içinde netleşecek.
Çevre edinmek istemiyorum kiÇevre edinebildiniz mi gittiğiniz yerde? Yalnız kalmaktan ürküyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?