Evlenip başka şehre gidenler zor oluyor mu?

İzmir den İstanbul 'a geldim.
6 yıl oldu hala yakın bır arkadaşım yok .
İzmir dekilerle yılda 3-4 kez buluşuyorz. Açıkcası bana bu yetıyor .

Herşeyi eşimle yapmayı sevdiğim için çok sarsılmadım.
Umarım sende alışırsın .

hemen bebek istiyormussun olunca zaten sıkılmazsın
Gittiğin şehir çok güzel Türkiyede yaşamak istediğim iki şehirden biri. Tadını çıkarın

İnşallah alışırım. Daha gidip gitmeyeceğimiz kesin değil ama

Eşim böyle bir teklifle gelse uçarak giderdim sanırım ben, bütün ailem İstanbul'da olmasına ve burada doğup büyümeme rağmen , artık burada yaşamak çok yorucu.Yaz ,kış çok üşüyen biri olarak Antalya benim için cennet olurdu heralde:) Güzel bir mesleğiniz var, inşallah siz de rahatça düzen kurarsınız giderseniz eğer, şimdiden mutluluklar.

hemen bebek istiyormussun olunca zaten sıkılmazsın
Gittiğin şehir çok güzel Türkiyede yaşamak istediğim iki şehirden biri. Tadını çıkarın
Tek istediğim şey bebeğimizin olması, inşallah huzurlu oluruz. İstediğiniz her şey sizi de bulsun :)

Sizi çok iyi anlıyorum, yaz kış donanlardan biri de benim ne yazık ki :) Çok şükür elimde mesleğim er geç bulunur iş

Tek istediğim şey bebeğimizin olması, inşallah huzurlu oluruz. İstediğiniz her şey sizi de bulsun :)
Bebek evliliği çok etkiliyor erken menopoz riskiniz olmasa bekle derdim.
Şöylede birşey var çocukla cok daha sosyallesebilirsn avmde bile senin ki anne sütü mü alıyor günde kaç kaka derken arkadaş olup çıkıyorsun daha bunun park sürecide var :)
Bende izmirden baska bir sehre geldim 3 sene oldu kafam rahat karışan görüşen, çat kapı misafir yok. Ama zaman geçtikçe izmiri çok özlüyorum insanın memleketi gibi hiçbir yer olmuyor her köşesinde bir anın var. Zamanla özlem büyüyor birde

Haklısınız imkanımız olsa bende 4-5 yıl bekleme taraftarıydım aslında ama durumlar ortada ne yazık ki
Evet bebiş olursa daha kolay olur sanki çevre edinmek, inşallah İzmir'den çıkıp nereye giderseniz gidin kötü gelir bence, İzmir bir ayrı.

Belki Antalya olsaydı iyi gelirdi :)
Bir an önce sağlıkla gelsin ozaman bebeginiz

ben de evlilik için gün sayanlardanım ve evlenince işimi bırakıp başka şehire yerleşmiş olucam. bu durum başlarda beni korkutuyordu ama hayatımdaki insana güvendikçe endişelerim azaldı. eğer hayatınızdaki insandan eminseniz ve gideceğiniz yerde de mesleğinizle ilgili imkanlar varsa, ki antalyada mutlaka vardır, yapabilirsiniz. ben istanbuldansa antalyada yaşamayı milyon kez tercih ederdim. aile ve arkadaşlar konusu da benim için şöyle ki, en çok ailemi özlerim ama bir şekilde ben giderim onlar gelirler ara ara o açığı kapatırız, çok çok uzak değiliz. arkadaş konusunda da ben zaten bekarken de çok arkadaş aramazdım. evlenince de aramam diye düşünüyorum.

Guzel sehir Antalya,bence neden olmasin?Hatta sakinlikten hoslanan biriyseniz Istanbul yogunlugundan sonra hosuna bile gidebilir,hemsireymissiniz de ben issiz kalicaginizi zannetmiyorum,sektorunuz is bulma konusunda sikinti cikarmaz hakkinizda hayirlisi olsun...

Baska sehire degl yurtdna gelmek zorunda kaldm esimin okulu sebebiyle. Ortalam 5 senelegine. Yani en azndan sokaga ciktignzda kendi ulkemzde olmak bile ayri bi guzel. Is anlamnda da orda da calisck bi yer bulursnz mutlka. Mesela ben burds bosum nasilsa diye cocuk islerini hallediyrm:))

İsim yoktu kıskanç bı eşim vardı ve ben aileme 1.5 saatlik mesafede bı yere evlendim

Çok zordu çevrem yoktu her gün her gün evdeydim eşimin işi zor olduğu için yorgunluktan hep uyuyordu evdeyken kaç kere çocukla ağlaya ağlaya bunaldigimi anlattım ...

Çok zorlandım ailem yoktu herkes yabancı

Önemli olan kendini iyi hissettirecek insanlar bulmak yalnız kalmayacağını seni anlayacak insanlar oldu mu gerisi kolay

Orada da iş bulabilirsin calisabikirsin hem çevren olur biraz ama hasta olduğunda pat diye annen gelemeyecek yardıma en kötüsü de bu :/

sizi korkutmak için demiyorum. kendim yaşadığım için söylüyorum sadece.
ölüm gibi birşeydi ama kimse ölmedi.
gider gitmez bulduğunuz tüm kurslara yazılın. çevre kurmaya çalışın. en çok ihtiyaç duyacağınız şey arkadaşlık olacak çünkü. yalnız kalırsanız benim gibi yaşayan ölü olursunuz.

Çok teşekkür ederim güzel duanız için amiin.
Antalyalı değilim ama akdenizliyim farklı şehir sizi tek zorlayacak şey sıcaklık olur sıcaklık+nem birleşince 50 derecenin üzerine çıkıyor İstanbul yayla kalıyor bana göre ama alışıyorsun bir süre sonra :) sıcaklığa İstanbula göre bir çok avantajı olur ama geniş evler,kirası daha uyguna ev mesela,yeme içme Akdeniz tarım bölgesi olduğundan İstanbula göre daha ucuz olur sebze-meyve.Tatil beldesi olduğu için yazın kalabalık olabilir ama İstanbul her zaman kalabalık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…