yaklaşık 3 aydır birisiyle görüşüyorum daha önce evlenip boşanmış bi çocuğu var çocuk kendisinde kalıyo bense bekarım ve 25 yaşındayım ikimizde birbirimizi deli gibi seviyoruz ve istiyoruz ancak aile yapılarımız çok farklı onunla yaşam tarzımızda çok farklı çok kararsızım aileme anlatmaya çekiniyorum büyük bi ihtimalle yok dicekler
sizde ne yapmalıyım yardım edin kızlar...
Sana geçmişte bizzat yaşadığım olayı anlatayım,ben henüz 26 yaşında bekar iken adam 40 yaşında idi,boşanmış ve iki çocuğu vardı,hiç düşünmedim nedir ne değildir diye,körkütük aşık oldum,her insanın başına gelir diye boşanmasına laf etmedim,çocukların ne suçu var diye kabul ettim,sonra nişanlandık,asıl olaylar ondan sonra başladı,bir zamanlar boşanmasını sorun etmeyip,çocuklarını bağrıma bastığım için takdir edilen ben birden değersiz bir hale geldim,nişanlımda senin anlattığın gibi para tutamayan birisiydi,bir sürü borcu olduğunu öğrendim sonradan,neler neler,benden borç istedi verdim geri alamadım,hiç sormadım kendi kendime ilk eşine koca olamamış bir adamdan hayır gelirmi bana diye,gelmiyor canım,sen dünyanın en mükemmel insanıda olsan takdir edilip kıymetin bilinmiyor,adam sürekli bana şunu derdi,nişanlı iken bile; ben yuvamı çocuklarımı herşeyimi kaybetmişim senin hiçbir önemin yok,seni kaybetmek benim için önemli değil derdi,benim jeton çok geç düştü ama iş işten geçti,ayrıldım adamdan maddi manevi kaybım çok oldu ama bugünüme şükür,iyi düşün tatlım,erkeklerin kökü gelmedi,tıpkı senin gibi bekar ve yaşıtın bir insanı bul,kıymetin bilinmiyor,hor görülüyorsun,ailen ve çevren hep başına kakıyor,herşeyden önce sen üzülüyorsun,çok iyi düşün derim,olaylar benimkine benziyor,vakit erkenken dön geri derim,bende çok seviyordum ölüyordum bitiyordum,ama şu an şükrediyorum iyiki evlenmemişim diye,iyi düşün kararını ver...:Saruboceq: