Evlenip boşanmış, bir çocuğu var. Ben 25 yaşında bekar

sayfaları tam olarak okumadım ama şöyle bir şey önerebilirim: erkek arkadaşından boşanma kağıdını iste. yani eşi mi boşanmış ondan kendisimi? bu bile az da olsa bir fikir verebilir sana. önemli olan evliliğn neden nasıl yıkıldığını öğrenmen. yoksa yaş pek sorun değil yani o 36 sen ise 25 yaşındasın.

ve 3 ayda asla bir evliliğe karar verme. erkek arkadaşının herşeyini gözlemle.

arkadaşlar lütfen sakin olalım biraz herkes fikrini söylemekte özgür çok yorum yapıldı hepsind ayrı bi haklılık vardı ben kimseye kızmıyorum eleştirenlerde oldu beni ki ben herkesten önce kendimi eleştirebiliyorum zaten

her türlü yorum kabulumdur buraya bunu açtıkki bişeyler paylaşalım diye dimi

Evlilik büyük bir yüktür arkadasim...lakin evlenmis bosanmis cocuklu bir adamla evlenmek cok daha agir bir sorumuluk ve yüktür...bunu sakin unutma...:kahve:

Bu yükü tasiyabilecek kadar güclü isen, mutlu olabilirim, onu herseyi ile kabul ederim diyebiliyorsan ammennah hic durma evlen....fakat yarin öbür gün yüküm agir dayanamiyorum dedigin vakit hic kimseden anlayis bekleyemezsin....cünkü herseyi bile bile kabul ettin....:delphin:

Yok cocugu fazla gelir...yok eski esi ile diyaloglarina kizarsin..yok yas farkli belli olur.....inan bana kimse sana zerre kadar hak vermez....:kahve:

O yüzden cok iyi düsünmeni tavsiye ederim...:1hug:

Hakkinda hayirlisi olsun

annemde babamın ikinci evliliği,babamın önceki evliliğinden olan kızı bir sürü problem yaratıp duruyor,babam vefat etti,davalık olduk mahkemelerde uğraşıyoruz,çok iyi düşün çokk yasakkelime

annem tamamen olaya 3.kişi olmasına rağmen babamın da bütün günahlarının bedeli olarak mahkemelerde o kızla uğraşıyor şimdi, uzun vadede gelecek için senin kendi çocukların için sorun çıkabilir canım..bak böle bi durumun içindeyim şu anda ben...

Siz daha annelik duygusunu tatmamışsınız. Evlenmemişsiniz, evliliğin ne denli zor olduğunu tecrübe etmemişsiniz. Ama o sizden önce evlenmiş, ebeveyn olmuş. Bence siz öncelikle bu yaşta kendi çocuğunuzun annesi olmalısınız. Zor, ama imkansız değil. Senin bir şeyler vermen gerekir. Acıtır da canını... O meleğin de anne babasına en çok ihityaç duyacağı zaman. Ama erkek, evlenir, beklemez. Sen bu ben olacağım dersen durma, o küçük meleğe aç kolları... Ama annesi de olamazsın,ablası da...

ben sende çook kararlı bir tutum sezmedim arkadaşım. deliler gibi seven insan ne yapsam demez aksine ailesine isyan eder gibi geliyor bana.. demek ki senin kafanda hala soru işaretleri var. bence sen bu deli gibi sevme meselesini bir kenara bırak etraflıca ve gerçekçi bir şekilde düşün. eksileri bir yere yaz (kültür farkı, yaş farkı, çocuk ) artıları bir kenara yaz... hiç acele etme bu aşamada... a.s.

Gülsüm Sultan çok doğru söylemiş
ben bekar bir adamla bile korka korka evlendim
1 yaş fark var aramizda çok pişman olacağini hissediyorum canim
umarim ben yanilirim:kahve:

Bence geç olmadan vazgeç...Hiç uygun bir durum değil.İleride yaşayacakların şu andaki ayrılık acısından fazla olacaktır.Pişmanlık duymak için geç olmadan vazgeçmelisin bence.

Böyle bir durumda mutlu olabilme ihtimalin çok düşük ...Yapma.

Herşeyin ilkini sende yaşayacak bir eşi hakettiğini düşünüyorum..

AŞK'a engel yoktur
ama önce pişman olup olmayacağını iyiiice düşünmen lazım
ondan ayrılırsan napıcanı vss..düşün
ailenle kavga falan hiiiiçç etme değmez
çünkü bigün biterse yalnız kalırsın
hiç bitmez deme! neyin kimi bulacağı belli olmaz
ama bence bu aşk olmaz çok iyi düşünmelisin
onla mutlu olman zor olabilir

Benim sevgilimde evlenip boşanmışdı araızda 9 yaş vardı cidden problemli olular onlar görmüş geçirmiş bizim gibi degiller onları tasımak zor biz ayrıldık suan hemde eski eşi yuzuden onu daha çok sevmiş benlede gönül eglendrmiş yani
iyi dşn derim yaş farkı cdden önemli alen zaten kabul etmicek ben sölediigmde anneme bırakmam için elinden geleni yaptı karışmadı ama akıl verdi hep haklıda çıktı kadın tab bu kşiden kişiye degişir yanlış bişey demek stemem genede senin dşünce ama iyi düşün çoçukta var
benim teyze kızıda senin gibi çoçöugu olan biriyle evlendi yaş farkınızda aynı zor bela evlendiler allah sonlarını hayır etsin herkes karşı çıktı ama onlar evlendi artık ilerde nolur bilinmez ama cidden zor tabki kimse blemez belkide bizde evlenip boşnırız buyuk konuşmamak lazım iyi düşün

Ve 1.5 yılımıverdım karŞındakıyle nasıl davranıcakların ıyı bılıolar bz safız ÇÜnkı onlatr yaŞamıŞlar nasıl davranıcaklaırnı ıyı bılıolar ıyı karar verrısın umarım

herşeyi çok iyi düşünmen lazım..
ilerde sorun yaratırmı bu durum senin bunları enine boyuna düşün cnm...
yaşam tazı farklı olabilir..bahsettiğin farkları okudum karakter olarak terslik yaratacak bişey değil bunlar..
evliliğin sorumluluğu altına gişrdiğinde zaten yeni bi yaşam tarzını benimseyecek..daha çok yeni bi ilişki
zaman geçmeli ve birbirinizi iyi tanımalısınız.

yaklaşık 3 aydır birisiyle görüşüyorum daha önce evlenip boşanmış bi çocuğu var çocuk kendisinde kalıyo bense bekarım ve 25 yaşındayım ikimizde birbirimizi deli gibi seviyoruz ve istiyoruz ancak aile yapılarımız çok farklı onunla yaşam tarzımızda çok farklı çok kararsızım aileme anlatmaya çekiniyorum büyük bi ihtimalle yok dicekler

sizde ne yapmalıyım yardım edin kızlar...
Sana geçmişte bizzat yaşadığım olayı anlatayım,ben henüz 26 yaşında bekar iken adam 40 yaşında idi,boşanmış ve iki çocuğu vardı,hiç düşünmedim nedir ne değildir diye,körkütük aşık oldum,her insanın başına gelir diye boşanmasına laf etmedim,çocukların ne suçu var diye kabul ettim,sonra nişanlandık,asıl olaylar ondan sonra başladı,bir zamanlar boşanmasını sorun etmeyip,çocuklarını bağrıma bastığım için takdir edilen ben birden değersiz bir hale geldim,nişanlımda senin anlattığın gibi para tutamayan birisiydi,bir sürü borcu olduğunu öğrendim sonradan,neler neler,benden borç istedi verdim geri alamadım,hiç sormadım kendi kendime ilk eşine koca olamamış bir adamdan hayır gelirmi bana diye,gelmiyor canım,sen dünyanın en mükemmel insanıda olsan takdir edilip kıymetin bilinmiyor,adam sürekli bana şunu derdi,nişanlı iken bile; ben yuvamı çocuklarımı herşeyimi kaybetmişim senin hiçbir önemin yok,seni kaybetmek benim için önemli değil derdi,benim jeton çok geç düştü ama iş işten geçti,ayrıldım adamdan maddi manevi kaybım çok oldu ama bugünüme şükür,iyi düşün tatlım,erkeklerin kökü gelmedi,tıpkı senin gibi bekar ve yaşıtın bir insanı bul,kıymetin bilinmiyor,hor görülüyorsun,ailen ve çevren hep başına kakıyor,herşeyden önce sen üzülüyorsun,çok iyi düşün derim,olaylar benimkine benziyor,vakit erkenken dön geri derim,bende çok seviyordum ölüyordum bitiyordum,ama şu an şükrediyorum iyiki evlenmemişim diye,iyi düşün kararını ver...:Saruboceq:

bence evlenmeden önce ii düşün...
Daha 2 ay önce kuzenim evlendi onunda bir kızı vardı fakat gelin o çocuğu gururuma yediremiyorum diyip çekti gitti...
Sana tek söyleyeceğim kaldıramayacağın yükün altına girme, tabi sende onun gibi olacaksın diye bir şey yok fakat pişman olma riskin yüksek gibi geldi bana...

canım bence bekar biriyle evlenmelisin kendin gibi üstelik arada on yaş ve çocuk var inan bana baya büyük bir problem olur çevremden biliyorum kendi çocugun gibi benimsiyemezsin iyi düşün kendine biraz daha zaman ver biraz daha derim aeo

boşanmış olması yada arada 11 yaş fark olması önemli değil bence karşılıklı sevgi anlayış ee bide aşk varsa üstesinden gelinebilir...ama çocuğun olması sorumluluk yükler insana...sen buna hazırmısın?

çok iyi düşünmen gerekiyor.... ailende illaki karşı çıkacaktır? Aileni ikna edebilirmisin yada aksi durumda aileni karşına almaya değermi??...çok güçlü olman lazım...

belki biraz daha zaman tanımalısın ilişkine acele karar verilmemesi gerekn bi konu...
yerimseniben

3 ayda aşık olduğunu çok sevdiğini düşünmen normal tamamen benim düşüncem yanlış anlama ama bi insanı tam olrak tanıman için biraz daha süre geçmeli diye düşünüyorum açıkçası erkekler bazen hareketlerine kılıf bulurlar ve ilk kavganızda sana uyduracağı kılıf şimdiden hazır görünüyo bence tabi tamtersi de olabilir sadece düşünce benimkisi bence de kendine uygun birini bul derim

bundan on yıl sonra of offf demişsin anlamadım ki ne olacak on yıl sonra? sen 35 olacaksın, eşin de 46... ee nolmuş yani? bu değerlendirmenden yola çıkarak gerçekçi olmadığını düşünüyorum ve gerçekçi olmadığın için de çocuğu kabul etmen mümkün değil. zaten babasına baba diyen bi çocuğa dayanamamışsın daha şimdiden. yazıktır. bunu ya mantıken baştan kabullenirsin ya da hiç. alışır mıyım filan gibi bi durum söz konusu olamaz.

bir de adam yeni ayrılmışsa ayrılığın hıncını almak isteyebilir, dikkat etmelisin bu konuya. a.s

Back
X