Evlenip boşanmış, bir çocuğu var. Ben 25 yaşında bekar

o elegini elemis duvara asmis sense hayata yeni atiliyorsun..

cocuk onun ikinci evliligi.. herseyin ilk olmasi gibi olur mu..

bence kendine bunu yapma,.

sorunları iyi tanımlayıp,aşılabilirmi aşılamazmı iyi analiz etmek gerekli bence..
3 ay çok kısa bir süre..
gerçek yüzünü gösterdimi bunu tam anlamıyla gösterdimi bilemeyiz
şu an kine aşk denebilir ama sevgi demek için çok erken
aile yapısı farklılıkları ileride başınıza dert olabilir..
pollyannacılık oynamdan,aşkımız herşeyi çözer deyip bodoslama atlamadan iyice bir düşünmek ve BÜYÜKLEREDE DANIŞMAK,FİKİRLERİNİ DEĞERLENDİRMEK gerekir
büyükler diyorsa bir şey vardır..tecrübedir nede olsa
çocuk önemli bir faktör..bir hayat demek..sabırlı biri değilsen bu yol hiç çıkma,çocuğuda babasınıda hayal kırıklığına uğratma,kendinde yıpratma
ama sabırlı biri isen,çocuk sevgin ve şevkatin var ise çocuk büyük problem değil
eşin olacak insanıda iyi tanı,her yönü ile..ailesinide tabiyki..
hem ileride neden kendi yaşıma uygun ve evlenmemiş yahut çocuksuz biri ile evlenmedim diyebilme şansınıda iyi değerlendir derim,bu nokta ileride canını yakmasın..

hakkınızda hayırlısı..

normalde bence hiç bi sorun yok...
maddi konuda demissiniz ee bunuda siz yapacaksınız onu siz çekip çevriceksiniz..
yas farkı bence sorun değil..
evlenip bosanmıs ve bir çocuğu olmasıda..
ama siz bu iliskiyi kaldırabillirmisiniz bilmem nedemek çocuk baba dedikçe kötü oldum nedicekti baska ne bekliyodunuz ki..
zamanla alısamassın bu zihniyette gidersen tabi...
simdi bu konuyu bi erkek açsa demediğimizi bırakmayız nedemek bosanmıs çocuğu var diye noolmusta bilmem nede aynı sey sizin için geçerli...
bencede bi erkeğin yası bayandan biraz fazla olmalı çünkü erkekler bayanlara nazaran daha geç olgunlasıyo dediğim gibi siz maddiyatı aileyi bırakın ilk önce o çocuğu tasıyabilcekmisiniz onu düsünün...

o elegini elemis duvara asmis sense hayata yeni atiliyorsun..

cocuk onun ikinci evliligi.. herseyin ilk olmasi gibi olur mu..

bence kendine bunu yapma,.

bu zihniyeti kınıyorum lütfen su kafayı değistirin.. bosanmıs ve bir çocuğu olan bir bayan olsaydı...bunu aynı yüreklilikte sölermiydiniz nedemek ya elemis duvara asmıs noolmus ikinci evliliği ise:kızgın::kızgın:

Bence sen sadece seviyoruz birbirimizi demmişssin yani tek olumlu konuşman bu, gerisinde ise çocuğu var rahat bi insan yarınını düşünmüyor vs gibi cümleler kullanmışssın, yani sana görede olmicak sende bunun farkındasın ama yindede sevdiğin için birazda kanın deli aktığı için bunları düşünüyorsun .. seninle aynı yaşıtız ve elbetteki artık sende bir yuva kurmak evlenmek eşinin olmasını istiyorsun, ama bunu doğru kişiyle doğru zamanda ve ailenininde onayladığı insanla yapman en mantıklısı, unutma evlendikten sonra her iki tarafında ilesiylede evlenmiş oluyorsun yani sadece siz ikiniz olmacikasınız.. eğer ben bu sorumlulukları kaldırırım herşeye her söylenene göğüs gererim çocuğu gelip gitsin ve doğal olarak ortada bir çocuk olduğu için eski eşiylede irtibatları kopmamıştır çocuk var ortada çünkü mecburlar görüşmeye çocuk için.. bunada razıyım siyorsan HAYAT SENİN arkadaşım.. ama bence arada hem çok yaş farkı var hem çocuk var hem rahat bir insan hem para harcamayı seven yarınını düşünmeyen bir insan var.. bence aşk sevgi bi yere kadar sen mantığınını dinlemelisin çünkü henüz 25 yalşındasın.... RABBİM HAKKINDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN

bu zihniyeti kınıyorum lütfen su kafayı değistirin.. bosanmıs ve bir çocuğu olan bir bayan olsaydı...bunu aynı yüreklilikte sölermiydiniz nedemek ya elemis duvara asmıs noolmus ikinci evliliği ise:kızgın::kızgın:

yanlis anladin sanirim elegini elemisden kastim senin ilk heycanlarin onunsa ikinci evliligi olcak yasi daha genc olsa belki tamam derdim ama yasi da ileri bu beyin.
sanki bu isleri bitirmis artik isine ve cocguna bakmasi gerek gibi geldi bna, bosanmis oldugu icin kinama gibi birsey soz konusu degil lutfen sakin olun. yasakkelime

yas farkının sorun olucagını dursunmuyorum benım eşimle 14 yas var gül gibi gecinip gidiyoruz cok sukurdelikafadulden

diger konularla ılgılı anlasabılecegınızı dusunmuyorum acıkcası kultur farkı var aranızda

yanlis anladin sanirim elegini elemisden kastim senin ilk heycanlarin onunsa ikinci evliligi olcak yasi daha genc olsa belki tamam derdim ama yasi da ileri bu beyin.
sanki bu isleri bitirmis artik isine ve cocguna bakmasi gerek gibi geldi bna, bosanmis oldugu icin kinama gibi birsey soz konusu degil lutfen sakin olun. yasakkelime

hayır tamamen doğru anladım maalesef bazılarımızın hayatı istediğimiz gibi gitmiyor mutluluğu geç yakalıyabiliyoruz...burda bir çok bosanmıs arkadasımız var ne yapsınlar yani...kendilerini tamammen hayata mı kapatsınlar tabikide çocuğuyla ilgilenmesi lazım...bakın huyunu suyunu bilmiyorum adamın sizde bilmiyosun ama arkadas bunları tek sorun yaptığı için bunlar sorun olmaz dedim yine sölüyorum fikirleriniz bence yanlıs daha çok gençciniz sizinde benimde ne olacağım belli değil unutmayın....

hayır tamamen doğru anladım maalesef bazılarımızın hayatı istediğimiz gibi gitmiyor mutluluğu geç yakalıyabiliyoruz...burda bir çok bosanmıs arkadasımız var ne yapsınlar yani...kendilerini tamammen hayata mı kapatsınlar tabikide çocuğuyla ilgilenmesi lazım...bakın huyunu suyunu bilmiyorum adamın sizde bilmiyosun ama arkadas bunları tek sorun yaptığı için bunlar sorun olmaz dedim yine sölüyorum fikirleriniz bence yanlıs daha çok gençciniz sizinde benimde ne olacağım belli değil unutmayın....

arkadasim ustunuze gelmiyorum ancak benim fikrimin dogrulugunu yanlisligini degerlendirecek merci siz degilsiniz.

ARKADAS FIKIR ISTEMIS benim de konu ile ilgili fikrim budur. adamin ikinci evliligi arada 11 yas fark var kesinlikle ilk evlilik gibi olmaz. bu kiz hayata yeni atiliyor ne bir evlilik tecribesi var ne de yasi var.
nasil denk gorebiliyorsunuz hayret ediyorum.

neyse siz fazla hararetlenmissiniz gibi geldi bana bir su icin oyle gelin de okuyun derim.

arkadasim ustunuze gelmiyorum ancak benim fikrimin dogrulugunu yanlisligini degerlendirecek merci siz degilsiniz.

ARKADAS FIKIR ISTEMIS benim de konu ile ilgili fikrim budur. adamin ikinci evliligi arada 11 yas fark var kesinlikle ilk evlilik gibi olmaz. bu kiz hayata yeni atiliyor ne bir evlilik tecribesi var ne de yasi var.
nasil denk gorebiliyorsunuz hayret ediyorum.

neyse siz fazla hararetlenmissiniz gibi geldi bana bir su icin oyle gelin de okuyun derim.

fikir değil küçümseme...bende size soruyorum siz bosanmıs ve çocuklu olsaydınız ve bir adamı sevdiniz böle bi tepki aldınız naapardınız dedim olabilirde hayat herzaman insana istediğini vermiyor maalesef bende sizin fikrinizi beğenmedim niye bukadar alındınız anlamadım beğenmek zorunda değilim....

fikir değil küçümseme...bende size soruyorum siz bosanmıs ve çocuklu olsaydınız ve bir adamı sevdiniz böle bi tepki aldınız naapardınız dedim olabilirde hayat herzaman insana istediğini vermiyor maalesef bende sizin fikrinizi beğenmedim niye bukadar alındınız anlamadım beğenmek zorunda değilim....

arkadasim zaten fikirlerimin begenilmesine zerre ihtiyacim yok, hele sizin degerlendirmenize hic yok. konu ile ilgili yorumunu yaparsiniz cikarsiniz. konuya yorum yapanlara yorum yapmak size dusmuyor bu noktada.

eger oyle bir durum basimiza gelirse de olurunu olmazini oturup dusunuruz. kendi acimdan olurumu olmazimi biliyorum herkesin de farklidir. bu kiz eger ben bu adamla evlencem derse zaten kimsenin itiraz etmeye hakki olmaz. ama fikir soruyor biz de degerlendiyoruz.

ayrica fikir degil kucumseme deme curetini gosterdiginiz icin tebrik ederim iyi ki dedin farkina varmamisim.
bosanmis insanlari kucumsuyorum demek ki.. ailemde o kadar bosanan insan var kucumsuyorum haberim yok bak sen.

konu ile ilgili hassasiyetin varsa hadi baska kapiya bana bulasma.

adalayda ve deren lütfen tartışamyın lütfen uzatmayın, adalayda arkadaşım lütfen sende güzel cümleler kur, hiç sana yakışıyormu hadi başka kapıya yada su iç hararetin varsa die cümleler?? Lütfen yapmayın allah aşkına kişiler tarttışmalara dönüştürmeyin konuyu...

adalayda ve deren lütfen tartışamyın lütfen uzatmayın, adalayda arkadaşım lütfen sende güzel cümleler kur, hiç sana yakışıyormu hadi başka kapıya yada su iç hararetin varsa die cümleler?? Lütfen yapmayın allah aşkına kişiler tarttışmalara dönüştürmeyin konuyu...

Belinaycim lutfen uzak dur cnku cddi anlamda guzel bi tarzi olsa ona gore cevabini alirdi ilk andan beri ates puskuruyor sanki bisey yapmisim gibi.

arkadasim zaten fikirlerimin begenilmesine zerre ihtiyacim yok, hele sizin degerlendirmenize hic yok. konu ile ilgili yorumunu yaparsiniz cikarsiniz. konuya yorum yapanlara yorum yapmak size dusmuyor bu noktada.

eger oyle bir durum basimiza gelirse de olurunu olmazini oturup dusunuruz. kendi acimdan olurumu olmazimi biliyorum herkesin de farklidir. bu kiz eger ben bu adamla evlencem derse zaten kimsenin itiraz etmeye hakki olmaz. ama fikir soruyor biz de degerlendiyoruz.

ayrica fikir degil kucumseme deme curetini gosterdiginiz icin tebrik ederim iyi ki dedin farkina varmamisim.
bosanmis insanlari kucumsuyorum demek ki.. ailemde o kadar bosanan insan var kucumsuyorum haberim yok bak sen.

konu ile ilgili hassasiyetin varsa hadi baska kapiya bana bulasma.

konuyla ilgili çok büyük hassasiyetim var evet zaten senin gibi saygısız bir inasanla yorum yazarak arkadasın konusunun kapanmasına asla müsade etmem...bu bir ikincisi ailende okadar bosanma varsa ailende daha hassas olmalısın diye düsünüyorum neyse birdaha cvp alamıcaksın ama saygılı olmak zorundasın bak bakalım sana olan yorumlarda argo ve saygısızlık var mı? ben burda kimseyle polimik yaratmadım bilen bilir bunu seninlede yapmıcam....

herkes fikrini sölüyo buna saygı duyun herkesin bakış açısı farklıdır lütfen tartışma kalp kırma olmasın [/B]

çocuğun kız olması işi şöyle zorlaştırıyor kız çocuk babasını paylaşamaz hele hele annesinden başka bir kadınla..
ama bu ilişkinin oluru yok bence arkadaşım çünkü sen çocuk konusunda şimdi olmasa bile daha sonra problem çıkartıcakmışısın gibime geliyor çünkü kendinden emin konuşamıyorsun...
o yüzden çocuğa da yazık etme kendine güvenemiyorsan..ve son birşey 3 ay evliliği düşünmek için çok erken bir zaman...

her durum aynı sonuçta olacak diye bişi yok tabii ki .ama şöyle bir olay duymuştum
arkadaşımın arkadaşı ,kız 25-26 yaşlarında falan.birisi ile evleniyor.evlenmiş,boşanmış,çocuğu var 3 yaşında.ailesi istemiyor falan ama şkna ediyor..düğünlerine gitmiş arkadaşım
diyor ki adam çokkk sakindi..ok rahatttı.heyecan yotu ama kız yerinde duramıyordu..sonuçta ilk defa evlenmiş.adamın ise 2 evliliği..neyse aradan da 3-5 ay geçmiş bir takım sorunlar olmuş..ne olmuş bilmiyorum ama olayı hep kızın ilk adamın 2 evliliğine bağladı..yani bundan dolayı sorunlar çıkmış..falan filan...
ama yürüten insanlarda var tabii ki

arkadaşlar lütfen sakin olalım biraz herkes fikrini söylemekte özgür çok yorum yapıldı hepsind ayrı bi haklılık vardı ben kimseye kızmıyorum eleştirenlerde oldu beni ki ben herkesten önce kendimi eleştirebiliyorum zaten

her türlü yorum kabulumdur buraya bunu açtıkki bişeyler paylaşalım diye dimi

Back
X