evlenip bosanmis erkek???

marbling00

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
54
2
6
35
Balıkesir
Merhaba benim şükür cok iyi giden bir ilişkim var yakinda ciddiye binecek nisanimiz olacak ama ben paranoyaklastim resmen eski esini merak ettim gördüm facete eski paylasimlarina baktim yengesi hala arkadas kizla fln gonderdigi sarkilari yillar onceki seylere fln baktim aptal bir his olustu baktikca icimde cook uzun sure sevip evlenmisler ama kısa surede bosanmislar anlaşmayıp kiz hic istememis bosanmayi ama kendi kesin kararliymis dava acmis ve bitmiş ama ben kizi merak ettim kendimle bile aptalca kiyasladim sevdigim kisi cok olgun bir de cok yıpranmış maddi manevi yillar önceki mevzuyu açmak sacma olur konuşmuyoruz bile ama hep aklima düğünleri şöyle mu olmustur ya da akrabalari yanimda eski evliliginden bahsettiginde cidden cok kötü hissediyorum istem disi o sunlari bunları yasadi kötü gunler geçti diyerek bahsediyorlar normal mi ablamlarim bu hissettikelrim nasil uzaklasabilirin bu düşüncelerden

Son düzenleme:
Akrabalari sacmalamis hala neden bahsederler ki. Ben olsam bo konuyu acan akrabalatdan uzaklasirdim. Kafaya takmayin gecmisi. Evlenmese bodanmasa ne olacak ki? Mesele size temiz ve bos bir kalple geldigi. Zaten drf durumu aciklamis.

Akrabalari sacmalamis hala neden bahsederler ki. Ben olsam bo konuyu acan akrabalatdan uzaklasirdim. Kafaya takmayin gecmisi. Evlenmese bodanmasa ne olacak ki? Mesele size temiz ve bos bir kalple geldigi. Zaten drf durumu aciklamis.

Canim kendime cok kiziyorum ben bekar adamla da gorustum hic evlenmemis kafam tutmadi ilk kez bu kadar candan sevdim o bayanla 9 yil cikmis yipratip bitirmisler herseyi ama ben boyle kötü oluyorum annesi falan oğlum yiprandi modunda konusunca

Kv ler nedense eskileri acmaya bayilir. Benim de evliligimin ilk aylari bunlari dinlemekle gecti. Emin ol adam bekar olsa eski ciktiklarini dinleyecektin, hic kimseyle cikmadi diyelim bu sefer de kv sana falancayi cok istedim diyecek

Kv ler nedense eskileri acmaya bayilir. Benim de evliligimin ilk aylari bunlari dinlemekle gecti. Emin ol adam bekar olsa eski ciktiklarini dinleyecektin, hic kimseyle cikmadi diyelim bu sefer de kv sana falancayi cok istedim diyecek

Peki canim sende hic böyle meraklar oldu mu ben arastirmaci kişiliğmle hayatiimi bazen gereginden fazla yoruyorum

valla cnm ne kadar ugrasirsan ugras o dusunceler aklindan cikmiyor biz bes senelik evliyiz ama esim bi sarki dinlese bi anlamli dusunse acaba onumu dusunuyo acaba boylemi soylemi diye dusunmekten alamiyo insan kendini ha bizim aramizda eskiye dair en ufak bi konusma gecmedi ne esimle ne kv nede akrabalardan sizin akrabakar bayagi sacmalamislar

bence gereksiz kuruntu yapıyorsun bitmiş gitmiş bir evlilik . gereksiz şu yaptığın . hem sürekli bundan bahsederek aslında eski eşi onun gözünde değer kazandırıyorsun haberin yok .

Ya ben ona hic bahsetmiyorum kendi icimde yasiyorum kendi bosanmis sevmeyerek istemeyerek ve cok kotu bitmis bir evlilik duymak bile istemiyor ama ben mesela diyorum ki bu adam maddi öyle yipratilmis ki hele ki manevi bi de sacmasapan dusunlerle onu uzmek hic ama hic istemiyorum... annesi cok yordular onu falan gibisinden konusuyor yok dugunu surda olmustu cok cektik biz ondan dediginde icim sikiliyor o annnesine kızıyor anne tamam diyip konuyu kapatiyor

Hissettiklerin çok normal. Seviyorsun çünkü. Ama bunları daha ileri noktaya götürmeden önce törpülemeye bak ve mümkünse sevgiline yansıtma.

İstemeseydi boşanmazdı, hala hisleri olsaydı boşanmazdı.
Seni sevmeseydi ağzı bir kere yanmış biri olarak evliliği düşünmezdi. En azından ağırdan alırdı.
Bunlara odaklan, biraz olsun o kuruntularından uzaklaştırır seni..

bence gereksiz kuruntu yapıyorsun bitmiş gitmiş bir evlilik . gereksiz şu yaptığın . hem sürekli bundan bahsederek aslında eski eşi onun gözünde değer kazandırıyorsun haberin yok .

Canim bitmia gitmis cok haklsin bu dediginde gereksiz olduğunu inan bende biliyorum ama o zor sureci hep ben cektim kizin actigi ekstra davalarla gonderdigi icra kagitlari vekalet ucretleri falan 2 senedir suren seyler ister istemez yiprandim

Vakit ayirip yazdigin icin cok sagol...cidden kendide diyor ben asla evlenmeyi dusunmuyordum diye...sacmasapan bu düşünce ama diyorum ona o kadar coj taviz vermis ki maddi manevi simdi tüm sıkıntılarını ben goguslendim gibi adam cok kaliteli yoksa inan cok zor bir sürü borc nisanim olacaj hic yormak istemiyorum ama bazen zoruma gitmiyor değil acaba dugunde heyecan duyar mi yasamis bi kez diyorum kendide sen kendini nasil bir tutyorsun fln diye cok kızıyor

valla o konuda bisey diyemicem cunku kvdem ve akrabalar bir kez bile olsa yanjmda imada dahi bulunmadilar bence kvniz konuyu actgiinda bu konudan hosnut olmadiginizi souleyip kapatsaniz tekrardan acarmiki acaba

Evet işte, zoruna gitmesi çok normal. Ben iyi anlıyorum seni. Keşke bilmem kaç sene önce tanışsaydık, ilk ve son eşi ben olsaydım diye düşünüyorsun.
Ama kader kısmet.

Dediğim gibi, bu hissettiklerini ileri boyuta götürmeden noktalamaya bak

O kadar cok sikinti cekmis ki ve cekiyor sirf nisan icin simdi nobet tutuyor ekstra üzülüyorum neden ilk ben degil ilk esi ilk heyecani olamadim diye geçiriyorum icimden kadinlik hormonlarim yapiyo bunu bana:)

O boşadığı kıza yada onun akrabalarına ,akrabalar yalan söylemez

valla o konuda bisey diyemicem cunku kvdem ve akrabalar bir kez bile olsa yanjmda imada dahi bulunmadilar bence kvniz konuyu actgiinda bu konudan hosnut olmadiginizi souleyip kapatsaniz tekrardan acarmiki acaba

Canim sevgilim kizdi kac kez anne kapat dedi cok sert çıkışti inanir misin sunu bile dedi ben gelinlerime sunu sunu yaptim o ayrıldığınida gidip iste surdan alışveriş yaptılar dedu kadin aslinda cok tatli iyi biri ama ne sebeple anlatiyor bilmiyorum

kafana takmamalısın. yoksa evliligin boyunca kafana takarsn .. eger onu sevseydı zaten onla beraber yuruturdu evlılıgı .. sen sevıyorsun o da senı sevıyor.. hıc onun aklına eskiyi bile sokma.. gecmısı, senden oncesi onemlı olmamalı, senden sonrası onemli.. allah mutlu etsin

Son düzenleme:

Canim bunu ahh basarirsam cok guzel olacak inan sagol iyi dileklerin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…