- 29 Mayıs 2013
- 1.231
- 609
- 123
- Konu Sahibi marbling00
-
açıkcası evlenmiş ayrılmış biriyle bekar bir insanla olan birlikteliği kıyaslayınca boşanmış erkekle mutlaka daha zorluklar oluyor..ben bekarım ama boşanmış biriyle ciddi düşünme aşamasına geldik ama olmadı tabi bitti..ama o dönem sürekli eski eşini merak ediyordum acaba nasıl birisiydi,neler yaşadılar ne yaptılar halen sevgi varmı içinde die bi dünya sorular aklımı kemiriyodu zor gerçekten...
açıkcası akraba ve ailesinde de bu tür konuşmalar duyarsınız bunlara alışın benim babaannem amcamın ikinci eşine ilk gelinin adını söylüyordu düşünün artık...kendinize güveniyor ve ben tür şeylerle başederim sorun etmem diyorsanız devam edin aksi halde yıpranırsınız..
Canim adamla hicbir sorunum yok cok iyi anlasiyorum hicbir soru işareti birakmadi kafamda ama gel gor ki o sorularin hepsini soruyorum kendime bir de aile de sevgilim de ailede cok yipranmis dilleri yanmis yani yansitmalarindan korkuyorum ama adamdan vazgecemiyorum iste hic
seni anlıyorum seven insanın vazgeçmesi çok zor bişey..işte insan kendini o düşüncelerden alıkoyamıyo elinde değil..
ailesi akrabaları konuşur belki zaman içinde güzellikle uyarırsanız onlarda bir daha açmaz eskiyi..
hakkında hayırlısı olsun..
Amin cok Sağol...
sen kaç yaşındasın ki
ben de eşimin ikinci eşiyim
Sirf iliski yipranmis diye mi kadin istemedigi halde kadini bosamis? Dikkatli ol.
Canim ben 25 yasindayim ogretmenim 4 yillik o da 30 yasina yeni girdi.
ben de dediklerini düşündüm, yaşadım zamanında
benim eşimin eski evliliği aşk evliliği değil, mantık evliliğiymiş
ama sorsan hala takıntılıyım o kadına, adına, yaşadığı yere falan
%80 aştım diyebilirim zaman aldı
çok yıprattım karşı tarafı ama oldu, oturdu
Canim mantik degil bu 9 yil cikmislar öyle evlenmis 7 ay sonra bosanma davasi acmis. BEN faceten eski paylasimlarini buldum salak gibi arastirdim adam beni uzecek hicbirsey yapmio ama ben iste diyorym ona sunlaru yapmistir etmistir soyledir boyledir uzuliyorum böyle dusunmeye
şimdi şu an düşünüyorum
hatta daha 3 gün önce bunu eşime
söyledim
dedim ki
sen bu kadını sevmiş olsaydın da fark etmezdi kalkıp da benleyken onu düşünecek değilsin dedim
o da güldü hayat türk filmi gibi ilerlemiyor zaten dedi
bence haklı boşanmak için bu kadar yırtınmış adam daha ne sevgisinden bahsediyorsun canım
senin geçmişte aşkların olmadı mı?
benim olmuştu peşinden ağladığım deli divane olduğum falan
işte ah biz kadınlar böyleyiz sorguluyoruz zaten
Canim cok eski paylasimlarini destim resmen ve gördüm askima fln diye yazio paylastigi sarkilar şunlar bunlardiyorym yillar onceydi unut gitsin bitsin sonra ogrenciyken o cok pahali hediyeler almış fln bosanmak icin ama cok ugrasmis cook...ama psikopat givi hissediyorum kendimi düşünürken
Muhtemelen benimki de yazmıştır bir şeyler, yani öküz olsa evlenirken sevgi olsun hisseder aşk bile olmasa daha bugün aklıma geldi sonra salladım.
Sana almayacağı ne malum hediye? Belki sana daha büyük bir aşk besliyor?
En azından normal bir insana öyle olur hep en son geleni daha çok sevdiğini düşünür.
Misal daha dün konusu geçti. Benim eşim kimseye sarılıp uyuyamazmış. Temas bile edemezmiş. Ama evlendiğimizin ilk gecesi bana uykusundayken sarılıp seni seviyorum demiş saçlarımı öpmüştü sabah da ben anlatınca inanamamıştı ben kimseye dokunamam ki uyurken demişti
Benim eşimin yaşı da büyük seninki 30 yaşında daha ne ilkleri yaşatırsın sen ona
Aşıksan, asla vazgeçme derim. Çünkü aşk çevreye kulaklarını kapamayı, kör olmayı beraberinde getiriyor. Başkalarına kulak astın mı o zaten aşk olmuyor
Cidden seviyorum bak simdi nobet tutuyor sirf nisanimiz icin falan...cok yipranmis bu surecte bana hep diyor hiçbir kadina yapmadim sana yaptigimi anneside diyor seni coj aeviyor kizim kilo aldi resmen mutluluktan dedi sigarayi birakmasini istedim bıraktı ki tiryakiydi digeri cok söylemiş ama hic dinlememis ama kizi merak ettim ben istebirde kiz hic istememis ya ayrilmayi onun icinde mi kaldi kizin diyorum simdi biz nisanlansak fln bana ulasmaya calismaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?