evlenip bosanmis erkek???

açıkcası evlenmiş ayrılmış biriyle bekar bir insanla olan birlikteliği kıyaslayınca boşanmış erkekle mutlaka daha zorluklar oluyor..ben bekarım ama boşanmış biriyle ciddi düşünme aşamasına geldik ama olmadı tabi bitti..ama o dönem sürekli eski eşini merak ediyordum acaba nasıl birisiydi,neler yaşadılar ne yaptılar halen sevgi varmı içinde die bi dünya sorular aklımı kemiriyodu zor gerçekten...
açıkcası akraba ve ailesinde de bu tür konuşmalar duyarsınız bunlara alışın benim babaannem amcamın ikinci eşine ilk gelinin adını söylüyordu düşünün artık...kendinize güveniyor ve ben tür şeylerle başederim sorun etmem diyorsanız devam edin aksi halde yıpranırsınız..

Canim adamla hicbir sorunum yok cok iyi anlasiyorum hicbir soru işareti birakmadi kafamda ama gel gor ki o sorularin hepsini soruyorum kendime bir de aile de sevgilim de ailede cok yipranmis dilleri yanmis yani yansitmalarindan korkuyorum ama adamdan vazgecemiyorum iste hic

seni anlıyorum seven insanın vazgeçmesi çok zor bişey..işte insan kendini o düşüncelerden alıkoyamıyo elinde değil..
ailesi akrabaları konuşur belki zaman içinde güzellikle uyarırsanız onlarda bir daha açmaz eskiyi..
hakkında hayırlısı olsun..

Sirf iliski yipranmis diye mi kadin istemedigi halde kadini bosamis? Dikkatli ol.

Yok canim hikaye uzun anlasama flln filan bne okudum bosanma kararini orda esit kusurlu görülmüş ikiside bosanma kararinda gerekce kadinin ailesine ve kendine agir hakaretlerde bulunmasi bu kisininde evi terketmesi hemen vb. Cok uzun surec çıkıp kisa surede bosanmislar

Canim ben 25 yasindayim ogretmenim 4 yillik o da 30 yasina yeni girdi.

ben de dediklerini düşündüm, yaşadım zamanında
benim eşimin eski evliliği aşk evliliği değil, mantık evliliğiymiş
ama sorsan hala takıntılıyım o kadına, adına, yaşadığı yere falan
%80 aştım diyebilirim zaman aldı
çok yıprattım karşı tarafı ama oldu, oturdu

Canim mantik degil bu 9 yil cikmislar öyle evlenmis 7 ay sonra bosanma davasi acmis. BEN faceten eski paylasimlarini buldum salak gibi arastirdim adam beni uzecek hicbirsey yapmio ama ben iste diyorym ona sunlaru yapmistir etmistir soyledir boyledir uzuliyorum böyle dusunmeye

şimdi şu an düşünüyorum
hatta daha 3 gün önce bunu eşime
söyledim
dedim ki
sen bu kadını sevmiş olsaydın da fark etmezdi kalkıp da benleyken onu düşünecek değilsin dedim
o da güldü hayat türk filmi gibi ilerlemiyor zaten dedi
bence haklı boşanmak için bu kadar yırtınmış adam daha ne sevgisinden bahsediyorsun canım
senin geçmişte aşkların olmadı mı?
benim olmuştu peşinden ağladığım deli divane olduğum falan
işte ah biz kadınlar böyleyiz sorguluyoruz zaten

Canim cok eski paylasimlarini destim resmen ve gördüm askima fln diye yazio paylastigi sarkilar şunlar bunlar diyorym yillar onceydi unut gitsin bitsin sonra ogrenciyken o cok pahali hediyeler almış fln bosanmak icin ama cok ugrasmis cook...ama psikopat givi hissediyorum kendimi düşünürken

Muhtemelen benimki de yazmıştır bir şeyler, yani öküz olsa evlenirken sevgi olsun hisseder aşk bile olmasa daha bugün aklıma geldi sonra salladım.

Sana almayacağı ne malum hediye? Belki sana daha büyük bir aşk besliyor?

En azından normal bir insana öyle olur hep en son geleni daha çok sevdiğini düşünür.

Misal daha dün konusu geçti. Benim eşim kimseye sarılıp uyuyamazmış. Temas bile edemezmiş. Ama evlendiğimizin ilk gecesi bana uykusundayken sarılıp seni seviyorum demiş saçlarımı öpmüştü sabah da ben anlatınca inanamamıştı ben kimseye dokunamam ki uyurken demişti

Benim eşimin yaşı da büyük seninki 30 yaşında daha ne ilkleri yaşatırsın sen ona

Aşıksan, asla vazgeçme derim. Çünkü aşk çevreye kulaklarını kapamayı, kör olmayı beraberinde getiriyor. Başkalarına kulak astın mı o zaten aşk olmuyor

Cidden seviyorum bak simdi nobet tutuyor sirf nisanimiz icin falan...cok yipranmis bu surecte bana hep diyor hiçbir kadina yapmadim sana yaptigimi anneside diyor seni coj aeviyor kizim kilo aldi resmen mutluluktan dedi sigarayi birakmasini istedim bıraktı ki tiryakiydi digeri cok söylemiş ama hic dinlememis ama kizi merak ettim ben iste birde kiz hic istememis ya ayrilmayi onun icinde mi kaldi kizin diyorum simdi biz nisanlansak fln bana ulasmaya calismaz dimi

Kadının istememe sebepleri farklı olabilir. Seviyor da olabilir. Maddiyat da olabilir. Ki sen tazminatta anlaşamamışlar demişsin, doğrudur sevdiğin öyle diyorsa doğrudur canım belki de kadın madem 10 yılımı verdim ödesin bedelini demiştir hakkı olarak

Boşanmak için bu kadar çabalamazdı sevseydi eğer oldurmaya çalışırdı yani ki senle evlenmeyi yeniden düşündüğüne göre iyice tartıp da biçmiştir. Neler yaşamış evlilikle ilgili neler görmüş ve bunlara rağmen hala seninle evlenmek istiyor bak

Şansımız olsa ikinci karısı olurduk diye bir laf var :))

İlk gelinden çok çektilerse baya el üstünde tutulacaksın benden bildirmesi

ya aslında söylemek istediğim olumsuz birşey var ki sizin ilk evliliğiniz olduğundan ve kadınlar böyle şeyleri daha çok öenmsediğinden heyecanlarınız farklı olacak.

onun dışında; daha önce bir tecrübesi var, kavga anlarınızda daha sakin olmaya çalışacak, kıskançliklarınızı daha alttan alacak ve evlilikte ilk kez yaşanan tatsız bazı durumları rahat toparlayacaktır. Zaten öğretmenmişsiniz mesleğiniz gereği az buçuk insanlardan anlarsınız, sevgisine güvenmişsiniz, yaşlarınız uygun e sorun ne?

hem geçmişte siz hiç biri için ağlamadınız mı kı. ilk evliliğiniz olabilir ama hoşlandığınız adam değildir eminim. eşinizin mesleği ne bu arada nöbetleri sık devam mı ediyor?

Canim,erkek arkadaşınla konussan ben senin gecmisinle değil, benimle başladığın günden sonrasiyla ilgileniyorum. Eski yaşadığın seyleri evliliğin vs. Beni ilgilendirmiyor de ve lütfen yanımda bu konuda bahsetme kötü oluyorum etkileniyorum de,ekle ailen ve çevrenede söylermisin bunu. Ben söylersem uygun olmaz ben bunu bizim icin istiyorum de moralim bozuluyor ister istemez günüm mahvoluyor ve etkileniyoruz de. Eski esine gelince istese onunla beraber olurdu ben karıştırma derim, bitmiş gitmiş...,

neden boşanmışlar önemli olan o. hemen sevdiğini bırakabilen bi insan gibi görünüyo bence burda takılman gereken şey bu, unutamaması değil

Esim degil ama kayinvalidem hep onceki kadin hakkinda konusuyor biktim usandim artik olumsuz seylerinden anlatiyor ama olsun iyi kotu hicbir sey duymak istemiyorum illa bekarla evlenmek iyi olacak demiyorum ama çok zor çoook
Nasreddin hoca ne demis: bana esekten düşeni çağırin benim halimden o anlar

Neden ayrılmış madem o kadar yillari gecmis beraber neden yedi ayda silip atabilmis. Sevdigini bi kalemde cabucak harcayan insana guvenemezdim ben.... anasi akrabasi tabiki arkasindan kotuleyecek kizi kendi ogullarina laf soylemeyecekler... ama git bide kiza sor o ne diyecek kimbilir
Ayrilmayi istemedi demisler sen neden onlarin her soylwdikleeine inaniyorsun ki... es adayin ne olmusta evliligine hic sahip cikmamis.. ben olsam kizla neden boyle olduklarına takilirdim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…