EVLENİP TE GURBETTE OLAN ARKADAŞLAR BURAYA

Yarenannesi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
642
666
18
30
Merhaba evlenip te gurbette olan arkadaşlar var mı buyrun burada toplanalım..
Ben de evlenip gurbette yaşayanlardayım..1 senedir evliyim ve Almanya da yaşıyorum....

Merhaba evlenip te gurbette olan arkadaşlar var mı buyrun burada toplanalım..
Ben de evlenip gurbette yaşayanlardayım..1 senedir evliyim ve Almanya da yaşıyorum....
Ben ben ben 2 seneyi geçti ama hala alışamadım bu şehire memlekete 10 saat uzaktayim nekadar sık sık gitsem de oglumla yolculuk baya zor oluyor

Zor olmaz olur mu tek tük tanıdığım var onlarda kimi çalışıyo kimi evli vs görüşme ayda bir oluyor kapimi çalan yok anlayacağın eşim ece gelene kadar oglusla vakit geçiriyorum işte
Benimkide öyle kızimla vakit geçiriyorum. .esimde gece geliyor işinden dolayı

benimde tam tersi avrupadan türkiye ye gelin geldim. gurbet sayılır mı sayılmaz mı bilemedim

evet çok zor hele ki ben anneme çok düşkünümdür:KK42:. Peki her yaz gelebiliyomusun Türkiye ye?
Ben yirkiyedeyim zaten canim aslen karadwnizliyim ama konyada yim memlekete 10 saat uzakliktayim ucak yok sadece otobüs tercihim var oda çocukla sıkıntı oluyor 5 ay önce gittim en son

Ben yirkiyedeyim zaten canim aslen karadwnizliyim ama konyada yim memlekete 10 saat uzakliktayim ucak yok sadece otobüs tercihim var oda çocukla sıkıntı oluyor 5 ay önce gittim en son
anladım canım diğer arkadasla karıştırdım o Almanyadanmış. zor oluyo gerçekten cok iyi anlayabiliyorum.
teşekkürler evet hamileyim :anneadayı:

Bebis doğsun günler geciverecek onla ilgileniyorum diye cinsiyet belli mi peki
doktor kıza benziyo demişti geçen hafta ama kessin değil demişti. bu ayın 25inde tekrar kontrolumuz var bakalım ozaman netleşir inşallah :) ilk gebeliğim bu benim.
senin kaç çoçuk ?

Back
X