- Konu Sahibi sevda_yakar
-
Sen kendini ne zaman hazır hissedersen ozaman çocuk yaparsın canım başkalarının dediğiyle olmaz bence bu işler.. Sen nezaman istersen ozaman tabi rabbimin taktiri
a.s.
wala cnm bende nişanlıyım we ewlendiğimizde 2 yıl düşünmüoruz çocuk.. nebilim ya önce biraz ewliliğmizin keyfini çıkartlım dioruz, maddi sıkıntılarımız olmazsa 2 yer war gitmek için plan yaptığımız oralara gitmek istioruz.. ondan sonra çocuk inşş Allah nasip ederse..
valla 3 yıldır evliyim halen istemiyorum çocuk yap diyen çok olur evlenince ama bakacak olan anne ve babadır o neddenle insanlar kendini hazır hissetmeden ve maddi manevi işleri rayına oturtmadan yapmamalı mantıklı olarak
amma velakin hemen yapmazsan da rahatına çok alışıyorsun sonra gözünde büyüyor en azından bana öyle oldu çocuk bizi kısıtlayacak daha kısıtlanmak istemiyorum modunda geziyorum ama hayırlısı tabi
baskalarının yap demesıyle olan ısler degıl kı bunlar..
bız cok uzun yıllar cıktık 10 aydır evlıyız,mıllet bırıbırınızı uzun yıllar tanıyorsunuz yapın bır tane dıyor ama bız en az 2 yıl düşünmüyoruz..çok büyük sorumluluk..
biz şimdiye kadar evlendıgımızden berı ,ıkı kere tatıle cıktık..ikisi de 15'er gün sürdü..
yaz sonunda yıne gıtmek ıstıyoruz bır yerlere ..yurtdışına cıkmayı planlıyoruz..
eğer bebegımız olsaydı bu ısteklerımızı ona gore ayarlıcaktık..onun bezı maması ıcın..
bence herkes kendını ne zaman hazır hıssedıyorsa o zaman yapmalı..
biz birbirimize doyalım ıstıyoruz..
eğer bebegımız şimdi olursa ben onu kıskanırım gibime geliyor..
evlenınce zaten zaman nasıl gecmıs anlamıyorsun a.s.
yeni evliyim. Şeniz
duygusal anlamda ve maddiyatça kendim ve eşim ne zaman hazır hissedersek o zaman...
bebek ne zaman felan gibi sorularda hiççç umrumda değildir. :dilcikar:
wallahi 5 seneyi devirdik bizde
hiç çocuk istemiyordum ama şu aralar analık duygularım depreşti :roflol: bebeklere yada hamile kadınlara bakıp kalıyorum öyle
maddi imkan varsa ve evliliğin temelleri sağlamsa 1 sene içerisinde yapılması taraftarıyım ben yaşımın küçük olduğunu düşünüyordum amaaa üff bilemiyorum yaa çocuk büyütmek ciddi bir mesele
uzun süre bir beraberlik olmadan evleniliyorsa hemen çocuk yapılmasına hiç sıcak bakmıyorum...eşler zaten birbirini tanıma ; evliliğe alışma süreci derken bir de hamileliğin ve sonrasının yarattığı büyük sorumluluk ve sorunlar altında mutluluğu paylaşmak yerine birbirine katlanmak zorunda kalıyorlar...
uzun süren bir ilişki sonrası olan evliliklerde bile evlilik sonrası yine bu köklü hayat değişimine alışmak için zaman gerekli diye düşünüyorum... hemen çocuk yapmak doğru değil bence...
bana kalsa evet hemen cocuk yapardim su anda ikinciyi yapardim derim...
ama hic pisman degilim 5. yilimiza giricez yeni cocugumuz oldu
ama iyikide simdi olmus evliligimin tadini cikarmisim
gorucu usulu evlendim esimle gezdim ona yeni cevreme ailesine isindim kizimiz oldu cokda iyi oldu...
isteyen herkese tattirsin yuce rabbim :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?