Evlenir evlenmez ocuk sahibi olunmal, sizce ne dnyosunuz?

tıp ilerledi..belki erkekler bile hamile kalabilecekkaydirigubbakcemile3
onlar hamile kalır ama benden anne manne olmaz:gitme:

ay yaramı deştinkaydirigubbakcemile3
ya ben kendimi anne olarak düşünemiyorum..yaşım olmuş 27 ama ben kendimi 17 falan sanıyorum kaydirigubbakcemile3
ya birde burası küçü kyer..işim yok..kira vermiyoruz ..eşim 5 ay çalışmadı..işyerinde bişiler oldu haksız yere işten çıkardılar..şimdi çalışıyor ama ,bende özel sektöre karşı bir güvensizlik var..sanki her an işte ayrılacakmış gibi geliyor yine:gitme:
o dönemdede bir sürü borç oldu..onların ödenmesi lazım :gitme:
benim işim yok,bu gidişlede zor..
açıkcası kendimi güvenesiz bir ortamda hissediyorum
bu güvensizliktede bebeğin ihiyaçlarını karşılayamam ki:kedi:
ooooffffffffffffffffff memur olayım diyorum ama buğün sonuçlar açıklandı ve puanlar tavan yapmış kafamçokkarıştı
eşim işletme mezunu girebilir o ama 4001 den çok zorrrrrrrrrrrrrrrrr
öğretmenlikte zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ooooooooooooffffffffffffffffffffffffff
puuuuuffffffffffffffffffffffff
yani benim çocuk yapmam için kısacası memur olmam lazım kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3

canım sizin kendini hazır hissetmene bağlı kimse boşanmak için evlenmiyor ki çok da geç bırakma bence. zaten evlenir evlenmezde herkes hamile kalmıyor ben 1.5 sene yapmadım şimdi 8 aylık oğlum var mutluyum eşimin söylediği laf şu seveceğimi biliyordum ama bu kadarını tahmin etmezdim resmen tiryakisi oldum keşke daha önceden yapsaydık

allah bir kolaylığını veriri canım gerçekten işin zor.
budurumlardan insanın çocuk yapası gelmiyor gerçekten
herşey gönlünce olsun

bende enfazla bir sene falan düşünmüyorum hem ilk evlenince iyi kötü borç olur birazda ondan birazda çok bekledik keyfimizi çıkaralım diyoruz birbirmizin:asigim:
allah bağışlasın olmayanlarda versin amin allah hayırlısıyla herkese nasip etsin

benim fikrimcede enn az bir sene hiç olmazasa beklemeli..

keyfini doya doya çıkarmalı...

gezdik tozduk özgürüğümüzün tadını sonuna kadar çıkardık..

şimdi içimizde hiiç bişey kalmadı ve oğlumuzla müthiş vakit geçiriyoruz..

kızlar bende evleneli 1 yıl oldu eşim çok istiyo bebek.ama bende kendimi hazır hissetmiyorum çalışmıyorum yani iş bulamadım eşimin maaşıda zar zor yetiyo böyle söylediğimdede bana kızıyo maddiyata neden bağlıyosun diyo.
bende çocuğum olursa alacaklarımı almak isterim içimde bişey kalmamasını isterim diyorum.bişey diyemiyor.en azından bende çalışsam bi birikim yapsam çocuğum için.falan falan işte.bide bende yaşımın daha küçük olduğunu düşünüyorum onunda çok etkisi var.yaşım 24.26 bence en uygun yaş gibi geliyo

haklısısın canım insan herşeyi almak ister içinde kalsın istemez maddiyatta çocuğu istemeke kadar önemli

valla canım suan nıkahlıyım dugunum sonbaharda bana bile sımdıden dıyorlar.. neymıs hemen bebıs yapacakmısım oyle olması gerekıyormuss.. evde canım sıkılırmıss bos bos otur (calısacagımı nedense kımse hesaba katmıyor klava: yada işlerine gelmıyor )
neyse bende boyle diyenlere dıyorumkı ; daha ben bebısım önce benı buyutsun aşkım sonra bebıs dusunuruz :))
2 - 3 yıl garantı istemıyoruz bu bir gercek ..

bencede çiftler bu sorumluluğu tamam alırız dediğinde olmalı ben evlendikten 10 ay sonra hamile kaldım şimdi 5 aylık oğlum var iyiki olmasını istemişiz ve Allah vermiş

3-4 yıldan önce şartlar elverse bile yapılmamalı....

yapmak isteyen tabiki yapar ama sonradan yani ilerde pişman olma ihtimali çok yüksek...

hele hele kötü giden bir evliliğe kurtarır düşüncesiyle çocuk yapmak kesinlikle yanlış...bu ayrıntıya girdim çünkü evliliğin ilk yıllarında sorun yaşayan çiftlere çocuk yap düzelir diye çok baskı yapıyorlar...bu sorunu çözmez soruna bir kişi de katar...yani sorun büyür.

hemen çocuk istemeyebilirsiniz..
biz 6 yıllık evliyiz 4 yılı korunduk..
şartlar elvermedi..
sonra da spermlerle başımız dertteymiş onu öğrendik..
2 yıldırda düzeltmeye uğraşıyoruz..
3 ay için düzelmişti artık sorun yok derken bu ay yine çok düştüğünü bozulduğunu öğrendik..
istemiyorsanızda eşinde sende iyi bir kontrolden geçip öyle karar verin yapıp yapmamaya..
ilerde sonra pişman olmayın..
önünüzde engel varsa ona göre adım atarsınız..

o bence sen ve eşinin arasında siz kendinizi ne zaman hazıır hisederseniz o zaman bebiş sahivi olursunuz kimsenin bu konuda pek fazla birşey sölemeye hakkı yok bence

beklemek en doğrusu önünde uzun bir hayat var zaten eşinle... Zaman geçip bebek özlemi çekmeye başladığında yaparsın çocuğu öyle hesap işi olmuyor maalesef istediğinde hop diye karnına konmuyor bebişler de zaten :)

bence olmamalı..
cıftler bırbırını tanımalı bırbırlerıne zaman ayırmaları gerekır..

bence olmamalı
acelesi yok yani evliliğin tadı çıkarılmalı hep eşler birbirini iyice tanımalı

önce evliliğin tadı çıkartılmalı eşler birbirlerine iyice alışmalı mali durumda el veriyorsa neden olmasın....çokta beklemenin anlamı yok....ilerleyen zamanalrda yaşdan dolayıda sorun çıkabiliyor...aslında benim cocuk için tam zamanım 4 yılım ama nasip olmuyor....[/COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…