- Konu Sahibi sevda_yakar
-
çok öfkeli yazmıssın kıskaydirigubbakcemile3
şaka bir yana bana göre haklısın canım herkesin bi görüşü var tabi
benımde arkadasım 19 unda evlendi hemen çocuk yaptı tabiki çocuk harika birşey diyor bana görede öle ama kesinlikle hayatınızı yaşayın önce diyor
tıp ilerledi..belki erkekler bile hamile kalabilecekkaydirigubbakcemile3
onlar hamile kalır ama benden anne manne olmaz:gitme:
nie kıs
ay yaramı deştinkaydirigubbakcemile3
ya ben kendimi anne olarak düşünemiyorum..yaşım olmuş 27 ama ben kendimi 17 falan sanıyorum kaydirigubbakcemile3
ya birde burası küçü kyer..işim yok..kira vermiyoruz ..eşim 5 ay çalışmadı..işyerinde bişiler oldu haksız yere işten çıkardılar..şimdi çalışıyor ama ,bende özel sektöre karşı bir güvensizlik var..sanki her an işte ayrılacakmış gibi geliyor yine:gitme:
o dönemdede bir sürü borç oldu..onların ödenmesi lazım :gitme:
benim işim yok,bu gidişlede zor..
açıkcası kendimi güvenesiz bir ortamda hissediyorum
bu güvensizliktede bebeğin ihiyaçlarını karşılayamam ki:kedi:
ooooffffffffffffffffff memur olayım diyorum ama buğün sonuçlar açıklandı ve puanlar tavan yapmış kafamçokkarıştı
eşim işletme mezunu girebilir o ama 4001 den çok zorrrrrrrrrrrrrrrrr
öğretmenlikte zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ooooooooooooffffffffffffffffffffffffff
puuuuuffffffffffffffffffffffff
yani benim çocuk yapmam için kısacası memur olmam lazım kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3
canım sizin kendini hazır hissetmene bağlı kimse boşanmak için evlenmiyor ki çok da geç bırakma bence. zaten evlenir evlenmezde herkes hamile kalmıyor ben 1.5 sene yapmadım şimdi 8 aylık oğlum var mutluyum eşimin söylediği laf şu seveceğimi biliyordum ama bu kadarını tahmin etmezdim resmen tiryakisi oldum keşke daha önceden yapsaydık
benim fikrimcede enn az bir sene hiç olmazasa beklemeli..
keyfini doya doya çıkarmalı...
gezdik tozduk özgürüğümüzün tadını sonuna kadar çıkardık..
şimdi içimizde hiiç bişey kalmadı ve oğlumuzla müthiş vakit geçiriyoruz..
kızlar bende evleneli 1 yıl oldu eşim çok istiyo bebek.ama bende kendimi hazır hissetmiyorum çalışmıyorum yani iş bulamadım eşimin maaşıda zar zor yetiyo böyle söylediğimdede bana kızıyo maddiyata neden bağlıyosun diyo.
bende çocuğum olursa alacaklarımı almak isterim içimde bişey kalmamasını isterim diyorum.bişey diyemiyor.en azından bende çalışsam bi birikim yapsam çocuğum için.falan falan işte.bide bende yaşımın daha küçük olduğunu düşünüyorum onunda çok etkisi var.yaşım 24.26 bence en uygun yaş gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?