evlenir misiniz?

işte durum aynen bu.yaşamayan bilmez. aşk vardı adam sorumsuzun bencilin tekiydi napsaydım, aşığım diye evlenip hayatımı mı karartsaydım? mantıken uyanlar oldu, hoşlanma beğenme gibi zerre hissim olmadı ee onlarla da evlenemezdim. beğendiklerim hoşlandıklarım aşık olabileceğime inandığım kişiler oldu onlar da benden elektrik alamadı. nasip mi değil nedir bilmem. işte senin gibi ortalama biri olsun bari diyor insan sonra da böyle konular açılıyor işte :)
 

evet hayattan çok fazla beklentim yok artık

zamanında aşkı da yaşadım gezdim tozdum kariyer yaptım eee ne kaldı geriye

içim karardı 34 yaşımda , gelecek kaygısı nolcam ben böyle yalnızlıktan geberip gidecek miyim yaş 50 ye gelecek saf saf aşk gelsin beni bulsun diye mi beklicem

hayattan çok beklentim yok dediğim gibi sadece normal insanlar gibi ortalam bir yaşam
 
peki benim konumda sen olsaydın napardın bitirir miydin evlenir miydin
 
1 ay oldu.ben her şeye he dersem gelip isteyeceklermiş bir de.bu ne acele?
Adam tamamen mantık evliliği istiyor öyleyse. Sizin durumunuza hiç olumlu bakamıyorum malesef. Flörtleşme olmadan hemen istemeler falan saçma doğrusu. Bu zamana kadar böyle bir evlilik için beklediğinizi zannetmiyorum.
 
Şutla gitsin daha şimdiden aranızda geçenleri millete anlatıyorsa evlenince tahmin edemiyorum
 
Sırf evlenmek için evlenmeyin lütfen. Çocuk diyorsunuz iyi hoş da çocuğunuzun olacağını kim garanti veriyor. Yahut oldu diyelim mutsuz bir aile ortamında mı büyütmek istersiniz?
 
Sizi anlayabiliyorum. Ama sizi aramamasi buyuk bir eksiklik degil mi? Arayip konusmadikca nasil taniyacaksiniz ki? Bu konuda zorlasaniz onu? Bir de ayni evde kalma dusuncesi olabilir hala. Genelde erkekler "hallederiz" tarzinda konusurlar. Kesin ve net cozum bulduguna emin olun. Bir de sizin aranizda olanlari simdi ablasina anlatiyorsa ilerde de anlatabilir. Bu konuda karsiniza alin konusun. Eger arama konusunda caba sarfetmitorsa ve bu laf tasima konusunda da ayni davranislarina devam ederse şutlarsiniz. 1 ay cok erken daha. 3 4 ay gorusun.
 
Hep aşk kadını olduğumu düşünmüşümdür ama o aşk da beni bulmuyor napcaz bakalım.
 
annesiyle yaşamayı kabul etmezdim körkütük aşık olsan bile çekilecek durum değil

ortalamanın altında bir durum bu :)
Anneyle yaşama konusunu çözmüştük zaten yani bana hak verdi halledecegini çözüm bulacağını söylemişti ama yine de bunu kabul edebileceğimi düşünmesi başka bir ihtimali düşünmemiş olması gelecekte ailesi ve ben arasında kalıp sorun yaşayacağmızı gösteriyor.düşüncede sıkıntı var.
 
Şutla gitsin daha şimdiden aranızda geçenleri millete anlatıyorsa evlenince tahmin edemiyorum
Ablasına anlatıyor tahminimce.özellikle de benim olumsuz konuşmalarımı sorgulamalarımı... yoksa bunları arkadaşım nereden bilecek de bazı söylemlerim bana dönecek tekrar
 
Çocuk için evlenmek diyorsunuz ya ben o mevzuyu çok anlamıyorum. Siz çocuk için neler hazırlıyorsunuz? sıcak sevgi dolu bir yuva, anlayışlı, iletişim kurmayı beceren ebeveynler,iyi yaşam koşulları çocuğun hakkı değil mi? Bunları sağlayamayacağımız koşullarda çocuk yapmak haksızlık bencillik bana göre. Sadece çocuk yapma isteğinizi değil yapacağınız çocuğa nasıl bir hayat verebileceğinizi de düşünün lütfen.

Ve konunuz özelinde daha birey olmamış biriyle evlenmeyin. Kendinize yazık edersiniz. Anlattığınız herşey insanın kafasındaki soru işaretlerini arttıran türden.
 


aman geleneksel türk erkeği işte :))

sadece çok acele etme derim seneye düşünürüz birbirimizi iyice tanıyalım de derim ben
 
bir kafede otururken arkadaş ortamında tanıştık ama bence bu da görücü usulü sayılır direkt evlenmek için tanışan iki insanız sevgili değiliz.

siz 34 sünüz? çocukta en az o civarda varsayıyorum. o yaşta ablasıyla mı geldi sizinle tanışmaya? ben olsam o tanışma ilk ve son olurdu..
 
Hayır evlenmezdim çok saçma bence ve yaşını okadr büyütme gözünde kendini genç hissetki ona göre yaşamm kur evlenince daha beter olursunuz şimdiden heyecan aşk yok ortada kesinlikle olmaz
 
Ben 31 yasinda evlendim. Yani bazilara göre geç. Ama eşimi tanimasayim, sirf evleneyim ve cocuk sahibi olayim diye evlenmezdim kesinlikle. Eş o kadar önemli bir karar ki. Yani bu insanın yaninda her sabah uyanmak istiyorum demiyorsaniz hic evlenmeyin.
 
Bence bir müddet daha görüşün.bir ay olumlu veya olumsuz bir karar vermek için erken.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…