evlenir misiniz?

Evlenmis olmak icin evlenmezdim
Hele ki annesiyle yasamak isteyen birisiyle asla evlenmezdim..
Su am tamam dese bile sonradan annemi yanima alicam diyebilir.
 
Adamın anası yaşlanmış evleneyim düğün torun görsün evn yükünü de gelin çeksin modunda

Diyelim ben yanıldım Adam ayrı eve çıktı yine annesi ile bağı çok sıkı olacak her akşam uğrayacak belki geçimini sağlayacak

Siz Bebek olsun diye çabalayıp belki evde Bebek bakarken Adam eski hayatına devam edecek zira aranızda bir bağ yok

Yapmayın olmaz iş yaşınız da geç değil bu garip toplara girmeyin
 
Bence yasinizin geçtiği falan yok ne güzel işinizi elinize almışsınalmışsıni ne gerek var başını yakmaya arkadaşım. ..heyecan olmadan olmaz bu işler. ...
 
Bence olumsuz dusunme. Ben de sen yaslardayim. Artik bazi seyleri cok dusunmeme taraftariyim. Birbirini cok seven anlasarak evlenenler bile neler yasiyor. Bu iş biraz kumar işi
 
Aşk çok kolay bulunmuyor ama içime sinmesi, beğenmem , hoşlanmam yeterdi benim için. Fakat annemle otururuz kısmı mantıklı değil, o konuda diretirse evlenmezdim. Beğeniyorsam, hoşlanıyorsam , diğer özellikleri açışından da mantıklı geliyorsa evlenirdim, ille aşık olmayı beklemezdim. Bu arada 35 yaşındayım ve ben de evli değilim. 7 aydır ilişkim var, ben hem şanslıyım hem şanssızım, çok beğenerek, aşık olarak ilişkiye başladım ama şanssız olduğum taraf, erkek arkadaşımın biraz alkol sorunu var , aklımda sorular var tabi ki , riskli olmasına rağmen ama evlenmeyi düşünüyorum. Her evlilik bir risk, hiç risk yok gibi görünüp, çok iyi anlaşıp evlenen boşanan çiftler de gördüm, kumar biraz evet.
 
Kestirip atmak istemiyorsanız da bence bi süre daha tanıyın, sırf çocuk için bu şekilde evlenilmez, kendine güveni olan her söylediğinizi görümce ağzından duymadığınız bi evlilik yapmanız sanırım daha güzel olacaktır.
 
Sadece çocuk için evlenmek çok bencilce olur çünkü o çocuğun herşeyden önce mutlu bir aileye ihtiyacı oluyor bu adamla mutlu olabileceğiniz şüpheli
 
Mantık evliliği dedikleri 35 yaşında kaynanayla yaşamak mı ? Adamın zihniyeti çöp kusura bakmayın da. Kiraya çıkın ama bu yaştan sonra kendinize bunu yapmayın.

Bir de ayda 1 kez aradı demişsiniz. Bu adamla ömür geçer mi? His yok, sevgi yok, tutku yok, aşk yok... Yok yok... İnsanlar 50 yaşında bile aşık oluyor ayol. Ne oldu bu yaşta gülünüz mü soldu? Atın kapıya gitsin. Kendinizi çürüteceğinize bekar kalın daha iyi.
 
Ablacım ilişki diye bir şey yok ki ortada, abla ve arkadaş görüyorum daha çok. Ayrıca anne evi, ablaya yetiştirme konularına girmicem yukarıda söylenmiş zaten.
Beklentin olmasın ne demek? Bu süreç hep böyle gidecek söyliyim de.
Düğünüm şöyle böyle olsun -beklentin olmasın. Evim böyle olsun -fazla beklentii.
Eşimle balayı? -E amaa bu nasıl beklenti böyle kaç yaşındasıın aaaa.
Bence hiç bulaşmayın, görüşmek istemediğinizi söyleyin yoksa sizi yanlızcaa 1 defa arayan bu şahıs için olsanız da olur olmasanız da... Maksat evlenmek.
 
siz kimle gittiniz tanışmaya?
anne ? abla?
:)) yok yahu arada arkadaşımla buluşup takılırım. bir gün yine buluştuğumuzda çocuk ablasıyla beraber geldi.benim haberim yoktu tesadüf sandım epey de oturdular sohbet muhabbet. arkadaşımın aile dostlarıymış o gün tanıştık. sonra da görüşmek istemiş beni tanımak istemiş güya. ondan sonra görüşmeye başladık.
 
Adamin evlenme istegi falan yok bence sirf ailesi sussun diye evlenecek gibi geldi cok begenmis iste mis olsa tavirlari boyle olmaz kaldi ki gorucu usulu evlenen cok var cevremde ama tanistirmanin ardinda baya sevgili gibi oluyolar
 

Kesinlikle yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlarınız da saçmalıyor, aşık olmadığınız sırf yaşım geçiyor diye evlenirsenirseniz daha birinci ayda pişman olursunuz, çocuk meselesine gelince bu nasip işi ben de iki senelik evliyim 32 yaşındayım ama maalesef henüz olmadı. Bu mantıkla yola çıkmayın , evlilik amaç olmamalı, mutlu evlilik amaç olmalı, burada konulardan görüyorsunuzdur ne mutsuz insanlar var ve boşanmak için can atıyorlar, ayrıca kamuda çalışan bir kadındınız kayınvalide ile falan yaşamak nedir? Sırf 34 yaşına geldim evlenmeliyim diye kendinize yazık etmeyin
 
Bu devirde ve bu yasta birinin annesiyle beraber yasamak istemezdim. Bircok arkadasim o adaylara yol verdi ve gonlune gore insanlarla evlendi. Son evlenen arkadasim 36 yasinda
Yeri geliyor asik oldugun insanin bile davranislari batiyor ayni evde. 4 sene oldu. Cocuk olunca her sey daha da degisiyor. Soruna cevap: denk olmak iyidir. Iki kisi disinda baska birey ( hastalik disinda) evde olmamali. Cocuk icin evlenilmemeli.
 
Ablasına anlatıyor tahminimce.özellikle de benim olumsuz konuşmalarımı sorgulamalarımı... yoksa bunları arkadaşım nereden bilecek de bazı söylemlerim bana dönecek tekrar

Bence buda çok itici koca adamın yaşadığı şeyleri ablasına anlatması, bakın sevgi hoşlanma aşk vs yok , iş anlaşması gibi kriterleri tutturursak olur gibi. Size de saçma gelmiyor mı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…