- 15 Haziran 2017
- 383
- 1.481
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyide arkadaşım annelik ne olcak bambaşka bi duygu hissiyat kimseye karşı hissetmedigin bişey???Burada okudugum butun yazilar butun hayatlar sonucunda sunu farkettim evlilik cok farkli birsey ve zor agir .. sanirim en iyisi ozgur ve bekar yasamayi bilmek meslek edinip kimsenin derdini cekmeden yasamak
Valla karşınızdaki insana önce mantık penceresinden bakıp sonra sevince hiç zor olmuyor. Üç ayda evlilik kararı aldık. Ailevi bazı sıkıntılarim olduğu için 8 ayda evlendik. Ve çok şükür gördüğümden çok daha iyi bir insan olduğunu anladım. Tabi belki biraz öğretmenlikten dolayı çok fazla insan tanımanın avantajı da olabilir benim açımdan.dile kolay evlilik öncesi bir 8 yılımız var, ama yüzde yüz emin miydim, bunu demek zor.
ben de hep düşünmüşümdür, insanlar nasıl tanışıp iki üç aya evleniyorlar diye.
Valla karşınızdaki insana önce mantık penceresinden bakıp sonra sevince hiç zor olmuyor. Üç ayda evlilik kararı aldık. Ailevi bazı sıkıntılarim olduğu için 8 ayda evlendik. Ve çok şükür gördüğümden çok daha iyi bir insan olduğunu anladım. Tabi belki biraz öğretmenlikten dolayı çok fazla insan tanımanın avantajı da olabilir benim açımdan.
Canlandıramamanız çok doğal :) Emin olun eşimle tanışmadan önce ben de sizin gibi düşünüyordum. Ama gerçekten güvenince oluyormus. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim :)yok illa ki içinize sinip evlenmişsinizdir, benim mazi baya uzun olunca hayalimde canlandıramıyorum sadece :)
daha mutlu olun inşallah.
Emin değildim şüphelerim vardı .iş konusuna pek bakmadım beni ele muhtaç edecek bi insan olmadığını ne iş olursa olsun calısıp evine ekmeğini getirecğini biliyordum.Ailesi yönünden de bi sıkıntı olmayacağını biliyordum. Çok aşık değildim mesela. Çok kavgacı dediğim dedik bi insandı karsımdakı.bu adamla nasıl ömür geçer böle küse barısa herseye karısan bi adamla diyerek evlendim.bi taraftan da saf duyguları olan içine henüz kötülük işlememiş içi neyse dışı da bir olan bi insandı bu. Kimse dört dörtlük degil.ama ben iyiliklerini düşünereek evlendim.milletin cicim ayı dediği ilk sene birbirimizi yemekle geçti. Balayında küstük eve geldik tartıstık . Hemen hemen hergün kavga ve kavgayı çıkaran da haklı olan da eşimdi. Taki ben agzımı acana yeri geldi kibar yeri geldi kavga ettim şimdi duruldu sakinledi. Cicim aylarını yasıyoruz. Asla eminolmazsın karsındakin den. Sevsen bile bi insanın masum yalansız olup hileci olup olmadığına bak.yoksa geri huylarıni değiştirmek senin elindeEvet hanimlar merak ediyorum evlenirken eş adayinizdan ne kadar emindiniz?duygularinizdan,işi ile ilgili aile gecindirebileceginden,ailesinden,arkadaş çevresinden tüm bunlardan ne kadar emin olarak evlendiniz?sadece duygulariniza göremi hareket ettiniz?