- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 9 senedir tanıyordum. Sınıf arkadaşım ve tek sevgilim. Bi tek onunla sevgili oldum ve 7 sene sonra evlendim. 2 yıldır evliyiz ve eşimi ilk günkü kadar çok seviyorum. Yalnışları, kötü huyları tabiki var. Ama sevgisi hepsinden büyük. Çok şükür diyorumEvet hanimlar merak ediyorum evlenirken eş adayinizdan ne kadar emindiniz?duygularinizdan,işi ile ilgili aile gecindirebileceginden,ailesinden,arkadaş çevresinden tüm bunlardan ne kadar emin olarak evlendiniz?sadece duygulariniza göremi hareket ettiniz?
evet başlık olarak doğru değil sanırım, ama sormak istediğim, en azından ilk atılan adımlarında ne kadarından emindiniz, ailesi ile anlaşabileceğiniz konusu, duygularınız, işi, yakın çevresisoru çok doğru bir soru değil bence; çünkü "insan doğası" dediğimiz bir durum var. sabit değildir, değişkenlik gösterir hayatı boyunca.
hayatta hiçbir zaman hiç kimseden %100 emin olamayız. kendimiz de dahil buna.
evet evlilik yolunda olduğum bir ilişkim var, ilişki olarak 5 aylık bir süreç bu kararı almak için erken diye düşünüyorum. ama karşı tarafın sevgi ilgi ve duygularından eminim, bazen kendi duygularımdan emin olamıyorum, ailesi ile ilgili emin olamıyorum ve kafam bir hayli karışmış durumda.oncelikle sorularini cevapliyim canim.
evet eş adayimdan eminimdim. kendimden de emindim. halada durum ayni.. zaten evlenmeden once 3-4senelik bi tanisikligimizda vardi..
bu surecte zaten iyi kotu her bi haltimizi ogrendik. halada yeni huylarimiz piyasaya cikiyo ve hayretle izliyorum izletiyorumda
ama arkadas cevresine gelirsek orasina hic girmicem cunku arkadas cevresini linc ettim. evlenene kadar hic karismadim. evlendikten sonrada yavas yavas onlarla gecirdigi zamani caldim ve en iyi arkadasida ben oldum
daha dur ondan daha nelerini alicammmm
isin özü hissediyosun. sadece hissetmek yetmez taniman lazim tanidiktan sonra hislerinle pekistiriyosun
evlilik yolunda misin?
sanirim eş adayini tartacaksin yorumlarla :)
evet evlilik yolunda olduğum bir ilişkim var, ilişki olarak 5 aylık bir süreç bu kararı almak için erken diye düşünüyorum. ama karşı tarafın sevgi ilgi ve duygularından eminim, bazen kendi duygularımdan emin olamıyorum, ailesi ile ilgili emin olamıyorum ve kafam bir hayli karışmış durumda.
Size göre çalıştırmamanın ne konuda zorlukları olabilir. Merak ettiğim için soruyorum mesela ben universite mezunuyum nişanlım ilerde Çalışmamı istemiyorEşim benim gibi düşünen, hayat görüşü bana benzeyen,aynı kültür seviyesine sahip olan biri.sadece begendim falan filan değildi.ha bu arada sorun yok muydu ailesi vardı malum herkesteki gibi
Maddiyat da zorladi.ama bu adam için değer dedim.cunku bu sebepler dışarda kalanlardi.hallolabilir durumlarda ki çözüldü de.bir gün bile pişman olmadım allah bundan sonrada ettirmesini.
Sizde adamın kişiliğinden eminseniz,mesala yalan soylemiyorsa,saçma sapan kısıtlamaları yoksa (çalıştırmam ,giydirmem ,göndermem tarzi)YADA ailesi ve sizinle denge kurabiliyorsa evlenin...
ama saydığım sebeplerden biri dahi varsa çok iyi düşünün.
Evlilik çok zor.sevsen de aşkından olsen de zor.![]()
Tecrübeniz olmuyor.ve evde belli bir zaman sonra sikilıyorsunuz.hele de iş hayatınız olmuşsa.Size göre çalıştırmamanın ne konuda zorlukları olabilir. Merak ettiğim için soruyorum mesela ben universite mezunuyum nişanlım ilerde Çalışmamı istemiyor