Arkadaşlar yakında nişanlanacağım benim erkek arkadaşımın ailesi kapalı bir aile. Nişanı kız tarafı yapar biliyosunuz ailesi yok nişan müziksiz olsun yok bilmem ne bunu söyleyen özellikle babası bu arada.Nişan bize ait sonuçta .Yani sinir oldum iyice her kafadan bir ses çıkıyor ne kadar zormuş bu işler ya insanları bi kendi haline bırakmıyolar.
Nişan da müzik olmayacaksa,neden nişan yapılıyor anlayamadım ki...
o zaman nişan-düğün bir yapın,hepsi bir arada çıksın,
en azından sizin istediğiniz olur...
peki nişanlınız ne diyor bu duruma...?
nişan aşamasına geldiniz yani...hayırlı olsun...
ailelere ihtiyacınız varsa maddi olarak karışırlar da, istediklerini yaptırırlar da malesef...
bizde kimse bişeye karışmadı...
zor bir durum...kolay gelsin...
şu an şoktayım :1shok::1shok::1shok:benim abimin nianıda öyle oldu anne si çalgılı istemedi bilmem ne istemedi. bizde nişan sizin istediğinşiz gibi olsun dedik. Şimdi düğün geldi kadın yine ben çalgı istemem dedi. Babamda düğün bize ait dedi. kadın bende gelmem o zaman dedi. Aman gelmesen gelme gıcık kadın. Desemki herşeyi tam olarak yaşıyor ( dini açıdan ) ama öyle birşeyde ok marketleri var orda çalışıyor erkkelerle alış veriş oluyor kolileri indir kaldır oluyor o günah olmuyorda çalgılı düğün ters geliyormuş. Ters geliyorsa git daha uzağaa aman off zaten sinirliydim bu konuda deşarz oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?